Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Glede izcedka - tudi jaz ga imam po vsaki
, ponavadi traja cel teden, tako da se ne sekiraj zaradi tega, telo se cisti, naj te ne skrbi. 
. Kako se to dobro sliši a ne?
. Resko pravi da je samo en folikel uredu za punkcijo, vidi se se dva manjsa, za katera je rekel da sta premajhna da bi kaj bilo, in en velik, ki pa je zal napolnjen z endometriozo oz. cokoladna cista. sem bla kar zalostna. v ponedeljek pa imam punkcijo, mogoce se kaj vec pokaze. upam da bo vsaj ta eden u redu.
? si zelo utrujena, upam da je bilo cim manj bolecin. sem zelo mislila in se vedno mislim nate. Ce imas v ponedeljek transfer, upam da se srecave v Postojni. Jaz sem narocena ob 8. Pisi kaj, da nam dobre novice malo polepsajo dan. Pocivaj, cajckaj in se crklaj na polno.
. Pridno slončkajta.
) pa vedi, da nisi sama, veliko nas je in vse te razumemo.
, Lara, Titi, Urška.
do androloga in takrat gredo papirji na komisijo... To bo v začetku naslednjega meseca, za naprej pa upam, da se bo hitro odvijalo!