klepetka
|
dobro jutro danes sem pa bolj pri tazgodnjih. Vikend minil v znamenju počitka,ker je tudi meni ,kljb buscopanu ,noro otrdeval trebuh.drugače se je tudi to umirilo ,tak o da upam, da hujšega ne bo. Prestavljeno uro smo tud dobro sprejeli(tamali ,mislim ),tako da večjih izpadov zarad itega ni bilo(rogoviljenje ipd ) Sem pa včeraj spekla štrudelj z jabolki in cimetom za probo (za januarčice),ko smo glih imeli obiske napovedane.In se moram mal považit ,da mi je super ratal .Pa sem ga očitno malo preveč zmazala ,tak oda me je pol še nekaj časa vse tiščalo No ,ali uganete če je potem mizar prišel v petek? Neee,spet me je . Jaz res ne vem več ,kaj naj si mislim. muzika,veš da se bo tud zate našel kos al i dva glede previjalne površine;mi smo imeli že pri taprvih dveh previjalno omaro kar v kopalnici in tak o bo tud zdaj.Itak pa pol ,ko je bil otrok večji,sem ga previla tud na sedežni in v spalnici pri nas ,v našem koncu pa ne pride patronažna pred rojstvom ,ampak prvič par dni(2!) po prihodu iz porodnišnice glede vezalk in čevljev ,kljub veličini trebuha ,zaenkart ni večjih težav.amapk predvidevam (izkušnje od prej),da mi vse to še sledi Tako ,zaenkarat to .Zdaj grem pa na en kapučino.Bi ga ve tud?Izvolte