Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je bil po sprehodu, čisto pokakan in polulan
, tako da sem dala v tuš banco kamor drugače dajem perilo za likat, nalila vodo in je notri norel pol ure vstajal in se metal nazaj v vodo. Skratka bil je kot
v vodi. Pol pa pojedel en majhen kos kruha s tamarjem. Potem pa nič več, samo grabil me je za mlekarne. No in je malo pomulil in zaspal.
Kje se dobimo?
. Žurka je uspela; lepše ne bi moglo biti, predvsem ker so se otroci zares zabavali, kar je bil seveda tudi namen.
+ smeško ki meče ognjemet
Kokr zarad šparanja energije al zarad česa že? Sej tud pisat ne morem o tem, ker sem tolk jezna na tega pametnjakoviča!
Zdej pa res vem, kako to zgleda. Kar čez noč, na ful rdeče, pa prebava ga neki daje. Ne da ma drisko, sam slišim, kako se mu po črevih pretaka, kar koli poje gre čez par ur že ven.
, najboljš je blo po starem, sedaj smo pa zbujeni že ob 5h zjutraj in poje in vriska, kaj pa mami
.
shodil prav nobena ne bo pozabila omeniti.