Talika19
|
Pajac, hvala bogu, da je Peterček že bolje. Jaz ne vem kaj bi naredila, če bi bil mali tako bolan. Zaenkrat smo imeli težave samo s krči. Naš je bil pa včeraj res vzorčni primer kako spati. Zvečer sva naredila cel ritual (hrana, kopanje, pižama), se na koncu še malo najedla, se mi je še nekaj razburjal na joški. Očitno je imel dovolj, jaz sem ga še kar malo silila. Sem ga dala budnega v košek in je zaspal in se tudi enkrat ni več oglasil. No, da se ne boste preveč sekirali, danes ni več tak lep vzorčni primer, ampak je kar v redu. Ponoči smo spali od 20h-2h, pa potem do 6h. Ob 6h se je ful pokakal in je šlo vse skozi, tako, da sem ga mogla celega preobleči. Seveda sem bila sama kriva, ker sem spet eksperimentirala s plenicami. Probala sem Pampers 3-ka 4-9kg, pa spet niso ok, tudi 3-ka 4-7kg niso ok. Očitno bodo 2-ka še kar nekaj časa aktualne, čeprav so do 6 kg, kar jih pa naš že skoraj ima. Katero številko sedaj uporabljate? No, je bla pa taka fora ob 6h, on ves posran, smejal se je pa tako v moji postelji, kot da bi mu kdo plačal. Jest sem pa nisem hotla z njim ful pogovarjat, ker sem mu hotela pokazat, da je še noč in ne dan in da moramo še spat. No ko sva se preoblekla, sem ga dala še malo na joško (čeprav tega običajno ne delam), da se je umiril in potem še naprej zaspal. Pri nama v postelji seveda do 8h.