mavrica72
|
Dobro jutro vsem, kje pa ste danes, vse je prazno :) Jaz se že dve uri samo premetavam po postelji, ker ne morem spat. Že danes me je tako strah jutrišnje punkcije, kaj bo šele jutri Goya - a si ti tudi imela folikle visoko, da veš, da v takem primeru punkcija boli? Reš mi jih je na levi strani komaj našel na UZ, potem pa rekel: eh, jih bomo že dobil ven. Ja, njemu je to lako reči, kaj pa jaz? A mogoče katera ve,kaj to pomeni, da je samo eden vodilni, ostali pa so manjši - verjetno je možnost, da bo jajčece noter samo v tistem, ki je dovolj zrel, kajne? Goldy - držim danes pestke zate in čakam dobre novice Sayuri - kako ti uspeva tako hitro izpopolnjevati seznam? Bravo Pa se nekaj glede piva, ko ste vceraj takšno debato imele o njem . Jaz sem ga pila (sem že postala skoraj odvisna od njega) od prvega dne špikanja, pa sama ne vem če mi je sploh kaj pomagal. Na prvem UZ mi je bilo rečeno, da sploh nič ne reagiram na zdravila, na drugem potem pa so se našli trije folikli. Kaj vem, mogoče če ga ne bi pila, še teh treh ne bi bilo Mislim, da bomo to zadevo okoli piva kar same počasi raziskale, ne potrebujemo nobenih znanstvenih raziskav Lepo se imejte, vidim, da je že sonček posijal zunaj
|