Anonimen
|
juhu živjo nena22 moj dojenček naj bi se rodil 5 julija. tako sem vsaj zračunala na internetnem koledarčku. a se ne sliši super: moj dojenček iiiiiiiiiii kako ste punce? že imate kakšne znake? jaz sem danes 4 tedne in 4 dni noseča, znakov pa kolikor želiš. od včeraj zvečer pa čez celo noč me je pekla zgaga, krče podobne menstrualnim (samo bolj rahle) imam konstatno že tri dni, danes zjutraj mi je bilo rahlo slabo, bomo videli v kaj se bo razvilo, spahuje se mi že en teden nenormalno, prsi me pečejo, so temnejše, dobivam po tri velikeeee podkožne mozolje na dan na obrazu, očitno bom nosečnost doživela zelo intenzivno. ampak je prav luštno. celo noč nisem spala zaradi zgage in bolečin, pa se sploh nisem sekirala, ker gre za tako dober cilj, da je vse to komaj omembe vredno kr naj boli, pa matra, sam da dobimo zdravga dojenčka. sicr pa grem danes popoldne v ginekološko ambulanto, da se naročim, pa še malo povprašam kako je s temi krči, ampak sem optimistična zlo. punce, pišite kako se počutite, kako ste, ste že sploh dojele ? nosečke smooooooo
|