|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koroška + velenje
8.10.2007 11:42:15   
bojana1
Tako se vam tudi jaz še malo javim.Pri nas na žalost še kar ni boljše:grozen kašelj,zabit nosuser posted image .Kar se pa spanja tiče-zaspi ob 20.00 zbudi ob 21.00 pa do 1.00 ni konca,pol spet zaspi do 4.00 pa se spet zbudi pa zaspi ob 6.00,no vstanema pa ob 7.00user posted image user posted image -Že cel teden je takouser posted image .Sem kot zombiuser posted image .Jutri grema k P. da mu bo malo poslušala srček,ker mu grdo hrope v prsih.Jaz imam upanje da je že vse proti koncu.Hvala za lepe želje ,da bi Luka okreval.
Glede user posted image -ja bi bilo super da si izberemo lokacijo,pol pa akcijauser posted image .V zadnji fazi pa tudi v sg se lahko kdaj dobimo,sej ni tako daleč.Prvo pujkec,pa nky sprobajta kje je najboljš,pa še pridemo velenjčankeuser posted image
Tako pa sem se javila ,fajn se mejte se beremo

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koroška + velenje
8.10.2007 14:33:22   
nky 23
moj cukerček pa lepo user posted image  ampak na memi, če ga odložim je takoj jok, pa sem se odločla vas mal pozdravit

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: koroška + velenje
9.10.2007 10:48:25   
flower power
čao punce! evo ena virtualna user posted image za dobro jutro. bojana meni ful odgovarja, da se dobimo na ribiški v šoštanju, je res fajn mirno in lepo. žiga se zaenkrat dobr drži in ni nič bolan (trkam), tk da za naju ni problem kdaj se dobimo. bilo bi pa fajn enkrat do 22.oktobra ker pol grem js na šiht in je konec s porodniško user posted image . bomo mogli še kakega user posted image naštimat, da bom spet doma user posted image . v glavnem, javite kk pa kaj. bojana, držim pesti, da se čimprej pozdravite. lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: koroška + velenje
9.10.2007 19:39:05   
bojana1
Ja nas je bolj mal ,pa se je treba potrudit ko nas meče iz ene na drugo stranuser posted image .Tako danes sma od pediatrinje.Sma dala kri,ooo je bil jok,pa smo ugotovili da smo preboleli hudo virozo, zdej baje gre že proti koncu.Tako,da bomo konec tedna verjetno že zdravi(so pomagale vaše lepe željeuser posted image -hvala) in predlagam dva sončna dneva:nedelja,ponedeljek za kakšno user posted image .POvejte ,če bo ker dan vredu, pa kakšna ura vam odgovarja-men bi pasal zgodaj popoldan(13-14 ure)to je sam predlog .Prišla še bo mamica,ki ima starega sineka dva meseca.Mislim,da bi bilo prijetno poklepetat pa mal za kakšen nasvet zvedetuser posted image .
No punce javte se kej ,sej še niste na šihtuser posted image

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: koroška + velenje
9.10.2007 23:28:06   
flower power
meni bi bolj odgovarjalo v ponedeljek, ker v nedeljo me ni doma. žiga ima okrog 13h kosilo, tako da lahko prideva okrog 14h v šoštanj. bojana, za tebe itak vem da prideš, kaj pa druge punce? se bo katera oglasila na user posted image v šoštanj?

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: koroška + velenje
11.10.2007 9:16:35   
bojana1
Dobro jutro!
Tako js ,pa prijateljica pridema.Ostale (nas ni glih velikouser posted image ) pa lepo vabljene zraven.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: koroška + velenje
11.10.2007 15:32:16   
nky 23
živjo, midva bova jutri v Velenju po vsej verjetnosti, v nedeljo ne gre ker smo povabljeni na Ptuj na kosilo, v ponedeljek pa imama posvetovalnico in pa drugo ceplenje, tako da se bova bolj doma držala saj je bilo po prvem ceeplenju kar nekajuser posted image .
če se bote odločile še za kakšen drug dan pa sva zraven.

lep popoldan

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: koroška + velenje
11.10.2007 22:59:44   
bojana1
Nky-sem malo pozno videla-tudi jaz se jutri v Velenju dobim z eno aprilčico,tako da če ti bo dolgčas lahko pustiš št. na ZS pa te pokličemo,prav tako to velja tudi za druge-sej pravim več glav več veuser posted image Aja zmenjene smo pa okoli 11.oo

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: koroška + velenje
12.10.2007 17:04:06   
PUJKEC
hej.

kaj pa je to danes, zatišje.

nky 23-sem te hotela povabit na sprehod pa je bilo stanovanje v razsulu in sem morala postorit marsikaj. sem mislila da bo še sonček sjal, pa se je hitro skril. ko bo spet kako lepo vremem te pa res pokličem.

vam velenjčakam je fajn, ko ste tam na kupu in se lahk dobite, me v sg-ju pa zgleda da imamo samo dve mladi mamici user posted image . mogoče je pa ostalim nerodno user posted image .
res škoda da nimajo še moje prijateljice otrok. pravzaprav ena ga ima pa je v ravnah, eno čakam da ga dobi v januarju...

aja, zanima me tole prvo cepljenje, kakšne so reakcije vaših otročkov, da se znam pripravit.

zdaj pa vam želim lep preostanek dneva user posted image .

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: koroška + velenje
12.10.2007 20:52:18   
nky 23
pujkec ja ti kar pokliči! O ja tudi jaz imam ogromno za pospravit, pa je moj ponoči na šihtu, tako da čez dan aja in če začnem s sesalcem po bajti skakat bo mal jezen, proti večeru se mi pa ne da odkrito povedano. Pa za likat mam tok da.....

ja to prvo ceplenje, ful je od otroka do otroka odvisno, pri nas je bilo proti večeru potočenih kar nekaj solz, nikakor se ga ni dalo potolažit. zdaj v ponedeljek imama drugo in ti povem kako bo, me je kar  malo strah. Sem mu pa jaz takoj po ceplenju, ko sva prišla domov dala pol svečke in pol čez par ur spet, ne vem pa kok je to pomagalo, pa seveda obkladke gor dajat.

Ja bol malo je takih, ki so za kako kavico ali sprehodek na koroškem, upam, da se jih še kaj javi in se spoznamo, saj tako kot pravi bojana več glav več ve in pa kak nov prijatelj nikoli ni odveč...

bojana1 za danes se ti opravičujem, je moj popihal nekam z avtom in mojim telefonom vred z  besedami sem takoj nazaj!!! No ja pa drugič potem kakouser posted image  skupaj  spijemo.


lep večer vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: koroška + velenje
14.10.2007 11:24:08   
bojana1
Dan!
Tako da se še tukaj malo javimuser posted image
Nky-ne serji ga,ne se mi opravičevat ,sej še bo prilika,js sem ti tko sporočila,če bi slučajno čas imela.Drugače pa tudi SG ni daleč,pa po kapiljice hodimo tja,tako da sporočimo ko gremo spet-da ne bosta sam dve mamiceuser posted image
Cepljenje-Luka je že imel dva cepljenja.Doma sem imela pripravljen sirup Calpol (proti vročini),pa gazice,pa tekočino za obkladke.Ko je bil cepljen ni jokal potem pa tudi ni imel nobene reakcije sam mal več je spal.Tako da sirupa nismo rabili,obkladke pa sma devala tisti cel dan,drug dan pa ni bilo več potrebno.Tako,da sploh ni bilo hudouser posted image
Flower power-a velja za jutriuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: koroška + velenje
14.10.2007 15:05:31   
flower power
bojana sorry ampak ne bom mogla jutri z vama na user posted image . nekaj nujnega je prišlo vmes, tk da se ti res opravičujem. v soboto začnem s službo in upam, da se bomo še prej lahko dobili na kakšni kavici. ti še javim kk pa kaj. bi pa res z veseljem prišla, ampak ne bo šlo. se tipkamo user posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: koroška + velenje
15.10.2007 11:28:08   
nky 23
lep pozdrav!

midva sva zaenkrat zelo lepo preesla sceplenje. Zjutraj me je bilo kar malo strah kako bo, saj je pri prve tako zelo jokal da sem ga KOMAJ potolažila, danes pa se je zgodil čudež in se je tamali zdravnici smejal "v glavo" in niti trznil, tako da še jaz nisem vedela kdj je bilo konec, kar naeenkrat je rekla, se vidimo pri 6-ih mesecih. res pa še dobre volje je skoz, no zdaj je zaajal. Dajte mi povedat ali je bolje da sem skos doma, ali lahko gremo na krajši potep? Saj je tako lepo  vreme, čeprav mrzlo.


lepo se imejte!

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: koroška + velenje
15.10.2007 13:06:17   
flower power
mislim, da ga brez skrbi lahko pelješ na sprehod. zunaj zaenkrat še ni tako zelo mrzlo, ampak je tako pravo jesensko vreme, pa še sonček sije. ti ga le pelji ven, naj se nadiha svežega zraka.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: koroška + velenje
15.10.2007 21:26:49   
PUJKEC
čer.

ja lepi dnevi in tako je na vrsti pranje perila da se lepo posuši user posted image .
moj user posted image  tolk majic userje vsaki dan da moram skoz prati pol pa kak dan ne, pa imam hudiča v kopalnici user posted image .

jutri bo spet en lep dan, js pa dobim obiske tk da spet ne bom mogla na sprehod z NKY 23 user posted image .
sam bom šla en dan res user posted image .

hvala za izkušnje s cepljenji.

zdaj pa nočko user posted image

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: koroška + velenje
17.10.2007 8:05:32   
nky 23
dobro jutro!

Kako ste kaj? Moj user posted image  ima za ušeski in po ramicah zelo zelo majhne pikice. ne vem od česa bi to lahko bilo? mogoče kakšna alergijica? bom mogla P poklicat, da se pozanimam ali se naj pridema pokazat.



lep dan

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: koroška + velenje
17.10.2007 9:38:52   
flower power
bojana res upam, da mi nisi zamerila ker zadnjič nisem mogla prit na user posted image , ampak res ni šlo. nč se ne javiš več, kam si se skrila user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: koroška + velenje
17.10.2007 21:00:55   
franjatam
na naslednji user posted image se mogoče pridružim, sporočte kje in kdaj. sem pa iz okolice šoštanja.user posted image

_____________________________

Matic, 8.8.2007. 2190g, 46 cm

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: koroška + velenje
18.10.2007 20:56:02   
PUJKEC
hej.
 
kura malo polnemo strani user posted image . js ne vem, a smo tk za cajtom da se nobena druga ne javi al smo tk odmaknjeni od centra slo da mamice nimajo neta user posted image .
je pa ja fajn malo kaj napisat in si izmenjat izkušnje user posted image . pa sigurno imajo malo časa vsaj 10min na dan da bi se lahko javile user posted image .

nky 23-moj mali je tudi imel pikice, take male bele, pa so kar same izginile user posted image . pravijo da pri takih malih se rado kaj na koži naredi. malo hrana, vreme, čiščenje kože, mehčalci in praški, razne kreme,... vse je lahko po malem krivo user posted image . js sem opazila, da če dam v pleničke mehčalec in potem on na njih pritiska lička kadar  leži, se mu naredijo male rdeče pikice po ličkih user posted image .

zdaj bomo pa imeli malo snega. je napovedan. groza. kako bomo pa hodili ven na sprehode. zdaj bomo pa morale po kavicah hodit. eh, naj gre v rit pa tako vreme user posted image . sej js imam rada sneg, sam letos mi ne bo glih prav prišel.

moram povedat, da sem mojmu malemu kupila prve kavbojke. super so. in pravi frajer je v njih user posted image . js tako rada kupujem te male cunjice da tudi zadnje ojrote zapravim zanje.
 
lepo spančkajte in napišite kaj lepega user posted image

(odgovor članu franjatam)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: koroška + velenje
18.10.2007 21:10:49   
nky 23
živjo

sva bila pri zdranici in je rekla da mali tako zelo občutljivo kožo da groza. Od zdaj naprej morm sam kremice in mio od mustele uporablat za suho kožo, ki se jih kupi v lekarni, upam da bo kaj bolje, pikice pa sam bog  ve od česa so, je rekla da naj pazim da mu ne bo prevročeuser posted image

Tudi jaz zelo rada kupujem cotke za user posted image  res imajo neverjetno izbiro, po eni strani še dobro da jih tako hitro prerastejo, da so nakupi kar naprejuser posted image

Glede snega pa res tudi jaz upam, da bo še malo počakal in nam pustilše par dni sprehajanja v jesenskih barvah. Sicer nisem gledla napovedi vremena, mi je pa moj reku, da v avstriji sneži? bo že držalo.

Lep večer

PS  če se bote kaj za kako user posted image  odločle sporočte.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: koroška + velenje
18.10.2007 21:53:42   
bojana1
Helou!
Flawer power-seveda nisem nič zamerila,sam ni bilo nič časa za računalnik,se bomo drugič dobile.
Po moje tudi če bo sneg se bo dalo na sprehode hodit,sam da deža ni.Sem se na hitro javila,da ne boste mislile kam sem poniknalauser posted image ,pa drugič mal več napišem.
Lepo in mirno noč želimuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: koroška + velenje
19.10.2007 12:20:46   
nky 23
ja res bolj slabo polnimo tele strani tukaj. važno pa je, da sploh jih a ne. no pa je še en lep dan vzunaj. počakam da se mali zbudi in na sprehod.

lep dan

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: koroška + velenje
25.10.2007 16:19:49   
bojana1
Punce kje steuser posted image ?
Evo mi smo spet bolaniuser posted image .prvo sem jaz zbolela,seveda pol pa še naš škratek.Slabo spimo ,ker ne more dihat,drugače pa gre kar na boljše.kljub prehladu pa je Luka kr dobre volje. Kaj pa vi počnete?Javite se kaj

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: koroška + velenje
25.10.2007 18:27:22   
pikapolona2
se vam še jaz malo javim.....sem bivša velenjčanka....dolgo časa živela v LJ...zdej smo pa pristali na gorenjskem. Vas je pa fajn brat velejeuser posted image user posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: koroška + velenje
2.11.2007 21:31:37   
frrrr
pikapolona, evo mene tut user posted image

js več na temi, ki je samo koroška klepetam... sem itaq skoz v lj... a na koroško se le prizibamo vsake tolk časa... no, za kofetke v velenju ni časa, zato nisem kej sodelovala še tu... zdej se je pa moja somesečnica pojavila tu, jo morm pa koj pozdravit user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?