ajtak
|
Hvala za kavico, smo jo tudi mi spili, je bil ravno moj oci na obisku (ima neke posle danes v CE) in ga je blo prav fajn spet videt (no, pa saj sva bila v sredo v LJ, sam kaj ko tko na hitr) se se nisem cist navadla, da se ne vidimo vec vsaj vsak vikend... Drugace pa je en tak turoben dan in mene se kar vse boli ampak je za zdrzat! Me pa full ma, da bi spakirala za bolnico sam bi mogla jit se nabavit zobno scetko in pasto pa kake potovalne dimenzije gela za tusirat in sampona... A bi to mel se kje drugje ko v Mullerju? Saj vem, da smo ze stokrat na to temo... Ampak a nucam se kaj drugega kot dokumente, kozmetiko, copate in cote za domov (verjetno bodo iste kot za tja sam sveze sp. perilo)??? Aja pa kake zokne. Pravjo, da je v CE porodnisnici dovolj vlozkov in mrezastih hlack tako, da tega ne bom sabo jemala. Aja, pa jaz bom vzela se fen! Ker si bom po porodu umila glavo (mam vedno takoj mastne po naporu al pa ce mi je vroce...). Za malega mam ze vse na kupu zdaj pa iscem samo se primerno torbo... Vidim, da zadnje case vse nekaj in ste me cist zrajcale , sva mogla se midva uceri. Prvic po vsaj 4h mesecih (vsaj zdi se mi, ker res nimam pojma kdaj je bilo zadnjic). Sva bla toook hecna, se kr nisva znala skup spravit (da bi vidle kok sem se matrala da sem kondom gor dala - se vid, da ga nisva nucala ze skor 2 leti ). No, vsem zelim eno lepo soboto, ko se mi bo pa dalo vam pa napisem kaj vse mam spakirano za Tjasa, da mi poveste ce mi se kaj manjka.