Mamathea
|
Lepo pozdravljene Danes sva imela kar nekaj obiskov in se zato sploh nise utegnila oglasit. No včeraj me je slaba volja potem minila in prav kmalu si nisem šla več na živce in prišla sta dva kolega na obisk, pa smo mal zabluzili dolgo v noč, komaj sem še sedela pri mizi, ampak bilo je pa super. Pa skoz smo nekaj dobrega jedli, sladkarije, tortice... Mnjamsi kk je blo fajn. Klicala me je murenček in vam sporoča, da je nekaj dni ne bo na forumu, saj mora veliko počivati in ležati, saj jo bolijo kolki od CR in še čiščo ima še vedno in se ji vsak napor pozna, zato zdaj lepo počiva in vseeno misli na nas. Sporoča tudi, da je imela hud naval mleka, pa si ga je tudi skoz črpala in bolj, ko ga je črpala več ga je bilo, mali Staš ga pa toliko tud ni mogel spiti, zato priporoča pred podojem, da se dojka pomoči v vrelo vodo (skoraj pod krop) ion masira približno 1 minutko in potem otroček dobi res najkakovostnejše mleko, pa še ponudba je ravno prava (ni več tako strašnega navala). Vse vas lepo pozdravlja in vam želi vse najboljše na poti v Rim. Jaz pa sem tudi kar ok, še vedno me daje kislina (zgaga) in res ne vem več, kaj bi še naredila, zgleda, da bo treba kr potrpet. Pa se ful pazim kaj pojem in popijem, pa še vedno ni čist ok. No ja hvala bogu, da imamo donat . Čestiotke Gruški in vsem ostalim, ki so prišle domov, za malega Aljaža in Sofijo pa še vedno močno stiskam pesti. Lep večer še naprej. Pozdravček vsem.