tinaaja
|
Ahhh punce, zdaj ga pa ze serjete Pa jaz sem sla na oddih ne maraton.. Torej, bilo je noro. Brino je gorenjski zrak cist sesul V cet je dol padla ob pol 6 popoldne in je seveda pol ponoc imela igralne urice. Cez dan je pa kar komirala, da sploh verjet nisva mogla Noci pa... ahhhh saj veste glede na to, kaj sem brala. Ziza z zizo pri zizi ob zizi k zizi ... Uspesno smo obdelali Tamar in Tromejo z nahrbtnikom. Brina je poleg tega se izurila v o obdelovanju in kotaljenju cez Kolenskegi gric, trebusno planoto, stegnenicno sedlo, itd tako pri meni kot pri ociju. Se posebej je hitra ce jo na drugi strani caka daljinc za tv Nacrtovala je (po)dvig ob nogi od mize in stola, ampak je zaenkrat ta cilj zaradi premajhne fizicne pripravljenpsti in moci opustila.. Sexa na veliko, si je ful ojacala roke in noge, ko je na vse 4 z eno roko prime igraco in se vseeno obdrzi na ostalih 3.. Zgornji enki sta tik pred udarom na plano, kar se ji vsake tok ornk pozna Bomo tud to premagal.. Vceraj je prvic pojedla celo svoje kosilo v restavraciji - piscancka in krompir, prej pa je prvic dobila kruh za probat in mislim, da bi ga zmazala fuuulll, ampak bomo vseeno z nadaljevanjem pocakali do 8m.. Faca je bila skratka taka, da se je mami od navdusenja, ponosa in vsega skupaj kar mesalo .. OK, OK, mal me je medel tudi svez gorenjski zrak Z brino piciva ob prvi priliki nazaj, ko bo soncek Grem vas mal prebrat... do sedaj jjasna za Juretovo kuliranje , Vid za zdavje, Zivi za spanje , Ziga enako ... grem naprej brat