kanarka
|
Dober večer vsem skupaj. Vsem najlepša hvala za vzpodbudne besede. Sem vedela, kje jih moram iskati. Sicer sem danes cel dan "meditirala" in se spravljala k pameti, da tako ali tako ne morem nič narediti. Zdaj sem ok. Edino kar me jezi, da moj zdravnik tukaj ni nič kaj kompliciral, ampak mi je samo rekel, da je punčka lahka. Pušenjak pa vem, da nikoli ne izjavi, da je kaj narobe, če res tako ne misli. On prej reče, da je vse ok. In to me je malo iztirilo. Zdaj vsaj vem, da moram zdravniku tukaj sitnariti pri naslednjem pregledu. Tantra, do pomote ni moglo priti, ker sem imela IVF. Torej je datum spočetja čisto znan. Kar me zdaj samo še skrbi je to, da je mogoče dejansko nekaj na tem, da gibe slabše čutim že celo nosečnost. Eno samo božanje in ne brcanje, pa še to čisto občasno. Resnično upam, da dobiva vsaj toliko od mene, da ne bo kakšnih res drugih posledic. Sem brala, da lahko zaradi zastoja pride tudi do možganskih okvar (pomanjkanje kisika). Ampak teh črnih scenarijev sploh nočem imeti pred očmi. Sem se preveč hvalila z dobrim počutjem. Priznam, da bi rajši ne-spala, imela krče, ne vem kakšne bolečine, samo da bi z otročkom bilo se ok. Tako pa meni nič ni. Ah, bom rajši končala. Vidim, da ste tako dobre volje danes, pa imam prav slabo vest, da vam kvarim to vzdušje.
|