N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT A vas jest lahko nekaj vprašam? Tudi, če ne vas vseeno bom . Naša je stara še ne 4 mesece in pol, izredno pridna za spanje (to vse veste), joka bore malo (se ji mora goditi res huda krivica ), dobrovoljček (in to še sekundo po tistem, ko se je zbudila - jest na primer še govorit ne znam takrat, kaj šele usta raztegnit v nasmeh), .... no, kaj sem hotla zdej vprašat aja, v zadnjih 10 dneh ali celo manj - tednu dni se je tako priklenila name, da vrešči kot, da bi jo s kože dajali, če me ne vidi recimo15 minut . Z vozičkanjem se jo da zamotit, da pa bi se recimo s kom domačim igrala ali pa kaj drugega pa bog ne daj Za enkrat je moja mami še sprejemljiva, za enkrat pravim, bom videla jutri kaj bo Ali se morebiti še kateri dogaja kaj podobnega? Pri nas se tudi zadnje časa nekej čudno kremži, če je pri kom drugem. Ful je odvisno, kakšne je volje. Če je dobre volje, naspan in sit, ni važno pri kom je, se kar smeji. Čim je pa kaj sitko pa kar nekaj jokca, če me vidi. Če mene ni zraven niti ne, čim me pa zagleda pa že jokca in me prav gleda s tistimi učki, naj ga vzamem k sebi. Ravno dons je bila moja mami pri nas in se je jokal, ko je bil pri njej. Bil je pa zaspan. Zaenkrat me še ne pogreša tako, da bi jokal če me ni zraven.
|