|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 21:20:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: OKTOBER 2006
7.11.2007 21:20:59   
Lu
Hej čveke. Kako ste?

Berem, da imate časa na pretek user posted image Mi pa ne user posted image Sam še delamo, se malo poigramo in spimo pa spet jovo na novo.

Mis fajn da sta našla kar sta iskala. Midva še po 4 letih nisvauser posted image Mah bo že.

Frrrr Jaši res nič ne manjka v vrtcu. Vsaj po fotkah sodeč user posted image Prav luškan je.

Altati, moci a da ste še blogirat začele. Saj sem vaju šla pokukat. A bi si kar v podpis dale naslov, da ne bom tokrat iskala user posted image

Lina ja vi imate pa res smolo s tem flatom, no.

Imamo pa eno novo muho. Tianovo seveda. Če me ni zraven, ko ga dam spat skoz user posted image . Kr neki. Se vidi, da je bil bolan in velliiiiiiikooo pri mamici.

Zdaj me pa že kliče.

Več jutri.

Upam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.11.2007 21:22:07   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr, Jaša nič ne kaže, da bi mu kaj manjkalo v vrtcu user posted image .
zaenkrat mu res nič ne manjka... moža ne pogreši... na besedo mama ne odreagira burno, ker se mamica vsako popoldne vrne in je celo noč user posted image samo njegova user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 21:24:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.11.2007 21:25:24   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Hej čveke. Kako ste?

Berem, da imate časa na pretek user posted image Mi pa ne user posted image Sam še delamo, se malo poigramo in spimo pa spet jovo na novo.

Mis fajn da sta našla kar sta iskala. Midva še po 4 letih nisvauser posted image Mah bo že.

Frrrr Jaši res nič ne manjka v vrtcu. Vsaj po fotkah sodeč user posted image Prav luškan je.

Altati, moci a da ste še blogirat začele. Saj sem vaju šla pokukat. A bi si kar v podpis dale naslov, da ne bom tokrat iskala user posted image

Lina ja vi imate pa res smolo s tem flatom, no.

Imamo pa eno novo muho. Tianovo seveda. Če me ni zraven, ko ga dam spat skoz user posted image . Kr neki. Se vidi, da je bil bolan in velliiiiiiikooo pri mamici.

Zdaj me pa že kliče.

Več jutri.

Upam.

draga lu, saj bo, boš videla. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.11.2007 21:26:28   
altati
Lu - tvoja želja je meni ukazuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.11.2007 21:26:36   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moja mala ljubezen se je od 19ih do zdej že 2x zbudila user posted image včeraj, ko je bil pa mož doma, pa do 23ih spal user posted image čuti mojo potrebo po crkljanju in mi daje priložnost user posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala, da je bila Iva zato ponoči budna tako dolgo user posted image
Čisto možno je, veš.

Mis, čakamo poročilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.11.2007 21:27:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

lej jo lej, murnčko, smo jo le zbezali iz luknjice

me veseli, da si se javila, držim pesti zate, da bo vse v redu user posted image

Danes sem res boljše, pa še moža ni, je na pevskih. Večere, ko je doma, sem zdaj večinoma ob njem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 21:27:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 21:29:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.11.2007 21:38:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moja mala ljubezen se je od 19ih do zdej že 2x zbudila user posted image včeraj, ko je bil pa mož doma, pa do 23ih spal user posted image čuti mojo potrebo po crkljanju in mi daje priložnost user posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala, da je bila Iva zato ponoči budna tako dolgo user posted image
Čisto možno je, veš.

odkar ne spimo v isti sobi, me ponoči manjkrat rabi. razen kadar so zobki, luna ali zabasan nosek. kot nocoj user posted image

meni je tudi lepše odkar je v svoji sobi. čeprav nisem prepričana, da kaj več spi. samo jaz manjkrat vstajam in dlje je v svoji postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.11.2007 21:39:32   
moci
a zdaj ste pa šle? jaz pa samauser posted image moram pod tuš, pa je mraz v stanovanjuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.11.2007 21:41:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a zdaj ste pa šle? jaz pa samauser posted image moram pod tuš, pa je mraz v stanovanjuuser posted image

A zdaj boš pa za vročino spet težila. Da nisi ti malo zmešana user posted image ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.11.2007 21:43:22   
mis
No, da na kratko pokomentiram. Upam da se mala ne zbudi vmes, ker zadnje noči se noro zbuja. Sem šla zdaj gledat. Je fuuuul na dolgo napisano. Če se vam ne da brat, nič hudegauser posted image

No, včeraj sem rekla da čakamo en odgovor, ali bodo eni vzeli v najem.Danes zjutraj me pokličejo iz agencije, da niso uni nič sporočili in da gremo na ogled. Sem rekla ok, ob 10:15h malo dam v varstvo ob 16h jo poberem, potem pa lahko. Ja, kaj pa do 10:15h? Ura je bila pa 9:15. Jah, lahko. Malo oblečem, pa sebe, čez 15 minut... In ravno tisti cajt mi je mala cukr raztresla, gate sem zlagala...user posted image  Čez 15 minut pobereva gospo in že gremo. Ji razlagam da vse kar sem do zdaj videla me je razočaralo, slabo opremljeno, previsoka cena za to kar ponujajo.... Pa pravi... no, česa takega še niste videla... Ok, agencija pač...

No, pridemo tja (tudi Tina jasno...), da dol padeš. Punce, jaz sem mislila da se mi bo strgalo. Gremo počasi. Zunaj vrt, kot se reče. Pa ne vrt. Trava kot na golf igrišču, drevesca pristrižena.... Ni da ni. Ogromno in tako urejeno da samo gledaš. Pride lastnica, zelo prijazna, vdova... Odpre vhodna vrata. Po tleh marmor, na hodniku steklo od tal do vrha hiše, greš po stopnicah širokih gor... prideš v stanovanje, tako sončno da dol padeš. Z vseh strani sonce. Pol pa pazi: hodnik, omare do stropa (nove...), dnevna: ene 3 metre dolg lep kavč, omare, pianino, tv, miza... ni da ni. Spalnica: zakonska postelja z novim jogijem (brez luknje!), omare do stropa. Otroška soba: 2 postelji, omare, miza... pa še ful placa za posteljico zraven. Kopalnica: masažna banja, tuš kabina, umivalnik, wc, pralni stroj, pa fuuuul placa za previjalno (mam od nekdaj željo imet previjalno tisto omaro, pa vse lepo urejeno. Zdej doma mam na stroju. Kuhinja: omare po meri, nova kuhinja, hladilnik, pomivalni stroj, na sredini ogromna miza z dvojnim steklom in lepi stoli... Skratka punce, ni da ni. Cena je 350 evrov. Mogoče se vam to zdi veliko, ampak ni. Zdaj plačujeva 230 evrov za 56 kvadratov, v bloku, vse staro, ne vse opremljeno... Pa stroškov 200 evrov pavšala (vse vključeno: gretje, kabelska, internet, komunala... brez pavšala bi bilo več).
Tina je takoj v tuš kabino splezala in se smejala na vsa ustauser posted image  Skratka, gremo ven, pokličem moža...to je to! Greva popoldan gledat in se danes odločiva, ker bo šlo za med! OK. Delam, me pokliče mož, ne morem danes... Jutri odpira družina nov velik vinarski center. MORAŠ! NUJNO! VERJEMI! OK. Grem zdaj takoj za 15 minut in šibam. KOnčam, me osdelavka spusti 10 minut prej, ker je blo čisto malo otrok. Pejt. OK. Mož, kje si? Še tukaj. OK, prihajam. In smo klepetali z gospo še eno uro. Pazte. Hiša je velika 540 kvadratov. Ja, parav ste prebrale. 540! Ona ima 200, ima še en apartma ene 100 kvadratov za goste (hčere), eno dvosobno stanovanje in še teh naši 115 kvadratov. Vrt ji hodijo urejat, zunaj hodijo kidat sneg, aja...pa hišo G7 varuje... No, in ga samo pogledam in vem kaj misli. To je to. Gospa gre po mleko za kavo v klet in vmes rečeva par besed. To je to. Boljše ne more bit. Postregla je pa vinček, sok, kavo... Pa bili smo v apartmaju. Pa ne vem če bom jaz v življenju imela kdaj tako zrihtano. Skratka, potem pokličem gospo iz agencije (moram reči, da sva se dopoldan zelo ujeli, nasmejali in imava enake poglede na določene stvari). Mi bi to meli. Je rekla da je vesela, da se ji zdi super, jutri nesem varščino in dokumente. Še vedno me skrbi, kaj če kaj ne bo. Ampak jaz mislim da bi moralo vse klapat. Mož je potem poklical lastnika najinega stanovanja, pa ne vem kaj sta se pol zmenila. Upam da se selimo v roku enega meseca. UPAM!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
7.11.2007 21:43:32   
muki1
Neža spi.....
naj le spi, uboščika moja.

Zdaj sem se spomnila, da nisem v službi utegnila Gaela pokomentirati.
Torej Tasha in Gael....držita se. Bošček mali, kakšen povoj. Ivi bi se resnično sfuzlalo, če bi kaj takega morala imeti na roki. Znorela bi.
Daj Tasha, bodi pridna in nam poročaj, kako okreva mali sonček. A boš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
7.11.2007 21:44:24   
moci

A zdaj boš pa za vročino spet težila. Da nisi ti malo zmešana user posted image ?

a ne veš, da semuser posted image

če je pa ornk mraz in res ne paše moker v mraz, nooooo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
7.11.2007 21:48:39   
moci
Pa bili smo v apartmaju. Pa ne vem če bom jaz v življenju imela kdaj tako zrihtano. Skratka, potem pokličem gospo iz agencije (moram reči, da sva se dopoldan zelo ujeli, nasmejali in imava enake poglede na določene stvari). Mi bi to meli. Je rekla da je vesela, da se ji zdi super, jutri nesem varščino in dokumente. Še vedno me skrbi, kaj če kaj ne bo. Ampak jaz mislim da bi moralo vse klapat. Mož je potem poklical lastnika najinega stanovanja, pa ne vem kaj sta se pol zmenila. Upam da se selimo v roku enega meseca. UPAM!
IZVIRNO SPOROČILO: mis

No, da na kratko pokomentiram. Upam da se mala ne zbudi vmes, ker zadnje noči se noro zbuja. Sem šla zdaj gledat. Je fuuuul na dolgo napisano. Če se vam ne da brat, nič hudegauser posted image

No, včeraj sem rekla da čakamo en odgovor, ali bodo eni vzeli v najem.Danes zjutraj me pokličejo iz agencije, da niso uni nič sporočili in da gremo na ogled. Sem rekla ok, ob 10:15h malo dam v varstvo ob 16h jo poberem, potem pa lahko. Ja, kaj pa do 10:15h? Ura je bila pa 9:15. Jah, lahko. Malo oblečem, pa sebe, čez 15 minut... In ravno tisti cajt mi je mala cukr raztresla, gate sem zlagala...user posted image  Čez 15 minut pobereva gospo in že gremo. Ji razlagam da vse kar sem do zdaj videla me je razočaralo, slabo opremljeno, previsoka cena za to kar ponujajo.... Pa pravi... no, česa takega še niste videla... Ok, agencija pač...

No, pridemo tja (tudi Tina jasno...), da dol padeš. Punce, jaz sem mislila da se mi bo strgalo. Gremo počasi. Zunaj vrt, kot se reče. Pa ne vrt. Trava kot na golf igrišču, drevesca pristrižena.... Ni da ni. Ogromno in tako urejeno da samo gledaš. Pride lastnica, zelo prijazna, vdova... Odpre vhodna vrata. Po tleh marmor, na hodniku steklo od tal do vrha hiše, greš po stopnicah širokih gor... prideš v stanovanje, tako sončno da dol padeš. Z vseh strani sonce. Pol pa pazi: hodnik, omare do stropa (nove...), dnevna: ene 3 metre dolg lep kavč, omare, pianino, tv, miza... ni da ni. Spalnica: zakonska postelja z novim jogijem (brez luknje!), omare do stropa. Otroška soba: 2 postelji, omare, miza... pa še ful placa za posteljico zraven. Kopalnica: masažna banja, tuš kabina, umivalnik, wc, pralni stroj, pa fuuuul placa za previjalno (mam od nekdaj željo imet previjalno tisto omaro, pa vse lepo urejeno. Zdej doma mam na stroju. Kuhinja: omare po meri, nova kuhinja, hladilnik, pomivalni stroj, na sredini ogromna miza z dvojnim steklom in lepi stoli... Skratka punce, ni da ni. Cena je 350 evrov. Mogoče se vam to zdi veliko, ampak ni. Zdaj plačujeva 230 evrov za 56 kvadratov, v bloku, vse staro, ne vse opremljeno... Pa stroškov 200 evrov pavšala (vse vključeno: gretje, kabelska, internet, komunala... brez pavšala bi bilo več).
Tina je takoj v tuš kabino splezala in se smejala na vsa ustauser posted image  Skratka, gremo ven, pokličem moža...to je to! Greva popoldan gledat in se danes odločiva, ker bo šlo za med! OK. Delam, me pokliče mož, ne morem danes... Jutri odpira družina nov velik vinarski center. MORAŠ! NUJNO! VERJEMI! OK. Grem zdaj takoj za 15 minut in šibam. KOnčam, me osdelavka spusti 10 minut prej, ker je blo čisto malo otrok. Pejt. OK. Mož, kje si? Še tukaj. OK, prihajam. In smo klepetali z gospo še eno uro. Pazte. Hiša je velika 540 kvadratov. Ja, parav ste prebrale. 540! Ona ima 200, ima še en apartma ene 100 kvadratov za goste (hčere), eno dvosobno stanovanje in še teh naši 115 kvadratov. Vrt ji hodijo urejat, zunaj hodijo kidat sneg, aja...pa hišo G7 varuje... No, in ga samo pogledam in vem kaj misli. To je to. Gospa gre po mleko za kavo v klet in vmes rečeva par besed. To je to. Boljše ne more bit. Postregla je pa vinček, sok, kavo... Pa bili smo v apartmaju. Pa ne vem če bom jaz v življenju imela kdaj tako zrihtano. Skratka, potem pokličem gospo iz agencije (moram reči, da sva se dopoldan zelo ujeli, nasmejali in imava enake poglede na določene stvari). Mi bi to meli. Je rekla da je vesela, da se ji zdi super, jutri nesem varščino in dokumente. Še vedno me skrbi, kaj če kaj ne bo. Ampak jaz mislim da bi moralo vse klapat. Mož je potem poklical lastnika najinega stanovanja, pa ne vem kaj sta se pol zmenila. Upam da se selimo v roku enega meseca. UPAM!

vauuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image
noro. sem mislila, da santa barbaro gledam. sem si že vse narisala pred očiuser posted image
super, sem res vesela za vas.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
7.11.2007 21:51:02   
muki1
O Mis, kako fino je bilo tole prebrati. Čestitam, res, pa upam, da se čimprej vselite user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
7.11.2007 21:51:25   
frrrr
moci - ne dogaja se samo tebi user posted image ko mala zaspi, imaš čas razmišljat še o čem drugem kot o nevarnostih, ki ji prežijo, o previjanju, pripravljanju hrane za Zojo... in razmišljat je najlažje ob hrani user posted image   smo skoraj vse iste user posted image
mali pa ni padel v krožnik... vse pojedel in v vozičku (s katerim je očka prišel ponj) zaspal za dobro urco, pol ga je pa en harekrišna zbudil, ko je hotel moža sred ceste spreobrnit user posted image

kaval - men zaenkrat tut ne paše... nič mi ne paše... kr doma bom in bom mislia o tem kaj vse imam za spedenat - študije primerov, diplomo, nekaj mojih malčkov za prebrat, znamke za popedenat v albume, puzzle za sestavit, nekaj praznih številk salomonovega ugankarja za rešit... pa moža prešlatat (po nasvetu nadmati user posted image )

sivkamivka - ko sem ležala zdej ob tamaučku in ga božala, da je zaspal nazaj, sem glih razmišljala ali je prehitro že za spanje v vrtcu. mož posluša vzgojiteljice in one verjetno najbolje vedo kdaj je pravi čas za naslednji korak. bomo videli. upam, da ne prehitevamo in ne bo kasneje kakšna huda kriza nastopila, ki bi nas vrnila na začetek... sem pa ravno prej rekla možu, da bi v primeru ostalih treh staršev, ki uvajajo in se otročki ne počutijo tolk fajn kot naše dete, absolutno prestavila spanje do sredine naslednjega tedna... bomo videli kako se bodo jutri odločili... prehitevat se zihr ne splača

Pikabu - držim pesti, da bodo še jutri dobri rezultati in si oddahneš, ter spet na polno zadihaš... sproščena in naša draga Pikabu...

muki, otročki nas čutijo... tole crkljanje je zihr odraz mojih želja user posted image zato je pa mali v vrtcu zadovoljen, ker js ne paničarim - sem pred mesecem in pol dala paniko čez in sem zdej skulirana... upam, da tako ostane

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
7.11.2007 21:51:26   
frrrr

user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
7.11.2007 21:52:16   
muki1
user posted image  Santa Barbara, Moci, ti si faca.
Nič, grem. Punce, res bi mi prišlo prav, da stiskate pesti za našo mirno noč.

Lahko noč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
7.11.2007 21:53:44   
mis
Muki, maš že kratko poročilouser posted image

Tasha, poročaj! Res je bogi Gael. Sem se takoj spomnila na našo Tino z masko na glavi ob bronhitisu. Pocajtajte se!

Pikabuuser posted image

Kje ste vse? a berete dolg post al ste šle pa že spat...user posted image

Muki, upam da se zmažete.

Danes je pa Tina prvič ful jokala pri tašči. Baje dve uri jok. Noro. Nikakor pomirit. Pol se je pa umirila in igrala, ampak še vedno ni bilo to to. Še potem popoldan je bila razdražena. Je dojela da gre zdaj zares in da ni le na kratkem obisku tamuser posted image . Se pa res ful zbuja, v eni uri se je že 2x, pa res je že dolgo nisem več kot pol ure uspavala zvečer. Danes sem jo. Pa ni jokala. Sam ne zaspat. Mislim pa da spodnje dvojke rinejo ven. Sivkamivka, kera bo prej...

aja, sivkamivka, kako kaj?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
7.11.2007 21:58:38   
moci

user posted image  Santa Barbara, Moci, ti si faca.
Nič, grem. Punce, res bi mi prišlo prav, da stiskate pesti za našo mirno noč.

Lahko noč.

ok, ok, bom. samo stuširam se, se ne morem s pestmi. potem pa stiskam. prav?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
7.11.2007 21:58:39   
frrrr
mis, res santa barbara... držim pesti, da v roku enega meseca že uživate v novem stanovanju. pa ne slučajno kaj selit - ti moraš počivat!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
7.11.2007 22:00:12   
frrrr
muki - js že držim pesti! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Umetna oploditev
Vitaebella

Iz katerega razloga sta se s partnerjem odločila za umetno oploditev?

Zaradi moje neplodnosti (9%)

Zaradi partnerjeve neplodnosti (3%)

Zaradi večletnega neuspešnega poskušanja (12%)

Zaradi let (1%)

Več od naštetega (3%)

Nič od naštetega (71%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!