ribicau
|
Joj a še kr ma vročino.....dej mi povej, ta termometer za v uho, a že pride v poštev, pravijo, da tam okrog enega leta imajo otroci že dovolj veliko uho, da pravilno pokaže temperaturo....Upam, da bo vročina zdej padla in da bo "mirna" noč! držta se Kolumbo in Maykl! Jest sem pa prej, ko sem Evo oblačila v pižamo opazila po levi roki in na hrbtu tam v predelu lopatice rdeče fleke, v sredini so bli pa beli ???? Izgledajo mi ko neki lišaji! Če bodo jutri še oz. jih bo več, kličem pediatra! Sem pomislila na bazen in klor, ampak sej nismo bli prvič na plavanju, v tem bazenu smo bli že ene parkrat. Zaenkrat sem namazala z Bepanthenom Plus.... Jest sem pa zdele popravila stanovanje tipi topi! Sem mogla po tleh pomit, ker se Eva tko slini, da kr v potokih teče iz ust! Pol se pa to fajn zahodi in je grozno po tleh. K sem bla pa glih u šunku, sem pa še kopalnico spucala u nulo . Tko, zdej je pa za ta teden dovolj. No razen perila in kuhanja vsak dan ! Glede na to, da danes ni moj kuharski dan, so mi "murke" s krompirjem odlično uspele, pa skuhala sem še en velik lonc glavneka, tko da ga bomo jutri jedl, pa še za 2x je v skrinji! Ga bom jutri tud Evi dala za kosilo, sicer je normalno soljen in začinjen, a mislte, da ji ga ne bi smela dat? A naj ji ga dam samo za probat? Grem še jest mal na kavč se stisnt! Lahko noč!
|