Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
meni se je prej tko zaluštalo banana splita, da ni blo druge izbire kakor it do trgovine
.
!
! Potem sem pa popoldan full zmatrana in morem it malo počivat, potem pa zvečer spet ne morem spati... ZAČARANI KROG! In kako ste kaj ostale? Upam, da bolj spočito...
Nika!!! Jaz imam nečaka Nika in mi je ime full všeč, ampak ga ne morem uporabit.
Bojim se, ker vzamejo kri..no, pa saj samo 1x, če bo vse ok. Se spomnem ene žlahte od kolegice, bila je to starejša gospa, imela je sladkorno. Kak dan pred pregledom je kuhala in pila pelinov čaj, da ji potem ni pokazalo cukra
. Danes mam pa uradno morfologijo. Pri Tii mi je potem na vsakem pregledu do zadnjega meseca delala UZ. Vem pa da imajo ene zelo malo teh pregledov.
Zdaj se bom pa razpočila. Se tolažim, da je to bolj zdravo, kot da bi pojedla sendvič. Zdaj poskušam jesti več sadja, pa manj kruhastih zadev, vsaj dopoldne, zaradi prebave.