|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se je znasla katera v podobni situaciji?? 10.11.2007 16:18:40
|
|
|
|
**NiNa**
|
Oj, oj Žal ti ne znam odgovorit, čeprav mislim, da je to sedaj tvoja M, tisto prej pa še posledica čiščenja ali pa ravni hormonov. Jaz bi v ponedeljek poklicala svojo G in jo vprašala, če je to normalno. Veliko sreče, držim pesti, da bo naslednjič vse OK.
|
|
|
|
|
RE: se je znasla katera v podobni situaciji?? 10.11.2007 19:13:48
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče boš rabla kakšen mesec, da se M spet spravi v stare okvire.
|
|
|
|
|
RE: se je znasla katera v podobni situaciji?? 14.11.2007 22:48:24
|
|
|
|
natasarobi
|
pozdravljena! sama nisem imela podobne težave kot ti. Je pa čisto mogoče, da ti bodo te stvari malceno nagajale, zaradi hormonskega neravnovesja. Zadnjo krvavitev si imela 25.10.07 - ali je bila to prava menstruacija ali krvavitev po abraziji? Kdaj si pa imela abrazijo? Če abrazije nisi imela ne vem kdaj nazaj je možno, da te niso sčistili v redu ali pa da je prišlo do kakšnega vnetja in si začela ponovno krvaveti. Jaz bi poklicala g. in jo vprašala, predvsem, če je krvavitev močnejša.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDecember: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
nogeLelly28 RRKako uredite dlačice na nogah med poletjem?grem k kozmetičarki (
0%)

brijem doma (
29%)

z epilatorjem (
29%)

z voskom/ depilacijskimi trakovi doma (
14%)

sem šla na trajno odstranitev (
7%)

pustim dlake (
21%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!