|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
10.11.2007 16:31:13   
kanarka
Tut js še normalno vozim. Danes sem šla na tržnico (30 km daleč) in si nabavila vso domačo zelenjavo in sadje. Tuki zdej na polno rastejo pomaranče, banane so tako ali tako celo leto in zelooo okusne. Pa špinačo sem dobila in jo bom tudi danes za kosilo pripravila. Samo ne vem, kaj naj zraven naredim.

A ima La Leche tudi kakšen e-mail? Jaz nimam ne tiste knjige in vse kar vem, je to, da je pač treba vztrajati. Pa malo po internetu brskam in se izobražujem, ter pripravljam.

Drugače pa že res odštevamo, a ne. Uradno še pri meni 10 dni, lahko pa da mi pospešijo drug teden. Posteljco sva končno včeraj sestavila in čez vikend še vse polikam in pripravim, potem pa v akcijo.

A Martinovo je ta vikend? Si bom kakšen kozarček potem privošla, ker je tudi tukajšnje vino baje zelo dobro. Vsaj po grozju sodeč, ki sem ga jedla, more biti res dobro.

Ajaaa, joj bi skor pozabila...Potepinka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Js mislim, da smo novemberke lahko res vesele, ker tole hitro rojevanje ne more biti naključje za prvo polovico novembra, ampak mora držati do konca novembra...no sej tut decemberkam itd. privoščim isto.

Zdej pa kuhat.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.11.2007 16:58:49   
Oranža
Oj kanarka, če si tam kjer po tvojem imenu sklepam da si, sem ti blaznooooooooooo fovš. Kar se tiče La leache, dej poglej na netu pod http://www.llli.org/.
Maš za vse države, kje so pa kako delujejo. Mal počekirej. Mislim da ti bodo zlo pomagal.
Sej glede na to da smo tuki same zagovornice dojenja mislim da bomo vse uspešno to opravljale, sam pustit se ne smemo tistim, k pravjo , pa nimaš dost, pa to je pa že predolgo dojiš.... Me že vemo kako in kaj. Amen

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.11.2007 17:20:53   
scubadiver
Ah Vanja, kaj čmo bit fouš Kanarki, ona ima pa komarje in vročino user posted image  

Jest sem mal likala, mal lenarila, zdele pa tud jaz šele kuham kosilo ker moj dela do šestih. Je pa dons spet kr mal zatišje tle gor. No sej ni čudno. Nekaj vas je že mamic, nekaj se jih še carta v porodnišnici.. A kakšne nove kandidatke pa nimamo v Rimu danes a ne? Vsaj ne da bi jaz vedela.

Mamathea dej me vsakič ko si narediš malinov čaj brcni v rit da si ga grem še jest naredit. Ga mam doma že enih 14 dni, pila sem ga pa mogoče dvakrat. Kr pozabim naj...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.11.2007 17:32:02   
kanarka
Hahaha, ja plusi in minusi. Od komarjev se mi bo zmešalo, no vročina nam pa zdaj tudi ne prizanese. Mamo pa zato mlad krompirček, ki ga ravnokar strgam. Mnjamm. Pa solatko ipd. user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.11.2007 19:31:44   
DEBELUŠKA30
Mojemu dragemu user posted image  se je tale naš forum na začetku zdel tko "smešen" oz. kar neki! Novemberke na kupu, pa kar iz cele Slovenije.
Oktobra ko so se začeli porodi in dojenčki, sem mu pa seveda za vsako posebej povedala, kako je porod potekal, al pa da je šla ena v Rim in čakamo novice, skratka več al manj vse zgodbice, ki si jih tu povemo....
Zdaj ko pa pridem od računalnika, me pa najprej vpraša: Če je kaj novega, a je kakšna rodila? Kako je šlo, kaj so dobili, pa kolk je težek user posted image , pa dolg....
Imam občutek, da je bolj firbčen kot jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.11.2007 19:38:51   
scubadiver
Debeluška to je pa meni tud tko hecno. Moj je bil skor zgrožen da sodelujem na forumu, češ da to je pa res bedarija. Pa sem ga tud sproti mal obveščala kako in kaj se dogaja, začela pa sem ravno tako pri oktobrkah. Sedaj pa ve, da sem se javila za obveščanje pri novembrkah in ko mi piska SMS se mu takoj zasvetijo očke in teče po telefon, mi ga prinese in ves firbčen sprašuje: a smo rodilli, a smo rodili?? Mi je prav luškan user posted image
Joj kakšno zatisšje je danes? Punce kje ste? Rojeva po mojem nobena, vsaj ne da bi vedele... Pa še mamice so nam že ušle na starši čvekamo..

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.11.2007 20:20:53   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Zdaj ko pa pridem od računalnika, me pa najprej vpraša: Če je kaj novega, a je kakšna rodila? Kako je šlo, kaj so dobili, pa kolk je težek user posted image , pa dolg....
Imam občutek, da je bolj firbčen kot jazuser posted image user posted image user posted image

Tut mene zaslišuje kaj se dogaja, je kaj novga, kolk jih je šlo,...

Midva sva šla v Ce mal za user posted image  v šoping, pa je dobu dve srajci jaz pa en modrc za dojenje in to črn (H&M) mi je ful vredu. Spodnje majce pa niso meli S, M pa se mi je zdela prevelika. Pol sva šla pa še k njegovim na obisk in  pa svečko prižgat. Zdaj pa sem tok crknjena, da se bom šla zleknt na kavč.
Me pa ful L noga boli, kot bi mi en z nožem dol mišice rezal. Skratka nič lušn. Trebuh mi spet ful trdi (**** oblike), špikanje še vedno prisotno.

Komi čakam,da pride na svet tale naš user posted image . Zadnji teden pa kamorkol greva  vlačim s sabo torbo za vsak slučaj in jaz upam, da bo kaj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.11.2007 20:57:41   
sonchek
dober večer...

...midva sva šla mal do prijateljev, spila kozarček vinčka (še jaz, pa ga že zalooooooo dolgo nisem user posted image ), mal smo poklepetali, zdej pa počas v mižule...

..pršla sem pogledat če je kakšna šla v Rim, pa očitno na nas lune prov dost ne delujejo...ne polne ne prazne user posted image user posted image user posted image

no, pa lahko noč...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.11.2007 21:02:18   
Kimi6
da se še jaz malo javim, sicer nisem aktivna s pisanjem tle na forumu, vas pa redno berem. Včeraj zvečer se mi je odluščil de čepa, pa celo noč po malem, sedaj pri tuširanju pa je ven padel konkreten čep. Tako da se je tudi pri nas začelo dogajati. Samo še vprašanje časa, upam da bo kmalu. Še pred kakšnim tednom sem bila ful panična zaradi poroda sedaj pa moram reči, da sem že bolj umirjena in pridno čakam.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.11.2007 21:11:52   
scubadiver
O Kimi6, pa imamo kandidatko za jutri, mogoče že danes ponoči? Kdo bi vedel user posted image . Ti želim hiter porod, s čim manj bolečinami in da boš čimprej stiskala k sebi svoj zakladek user posted image . Pa le obveščaj nas kako ti gre, me pa bomo stiskale pestke zate user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.11.2007 21:23:29   
DEBELUŠKA30
Očitno na nas luna ne vpliva takoj, ampak pride za namiuser posted image user posted image user posted image  (kot zadnjič), pa lahko noč punce in pustimo se presenetiti:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.11.2007 21:40:13   
nicolina
Dober večer, da vas malo pozdravim. user posted image
Kakšno zatišje je tle gor, neverjetno. user posted image  Jaz sem še skos sama doma, sem mal pred TV-jem, vsake tolk časa skočim mal v kuhinjo iskat kaj za pod zob user posted image , ampak dobro, da mi zaenkrat ful paše sadje, po moje sem že celo kilo mandarin pojedla. user posted image
Meni tudi trebuh otrdeva, saj ne vem  več kakšne oblike je na trenutke. user posted image

Kimi 6, držimo ti pesti za ekspresen porod, saj novembrke samo tako znajo user posted image , razen Nayye, ki se je kar namantrala. Sej bosta šla kmalu domov, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.11.2007 21:51:24   
scubadiver
Nayya je danes poslala SMS:

Ojla. Da se mal oglasim. Taj je uredu, vceraj je uzivaj v zastonj solariju, jaz mam ful nizek hgm - 75 in seveda visok pritisk, halje pa to. No dal so mi tablete! Pojem tono tablet.. ajajj! Vceraj sem obiskala TinTin. Pocuti se super, tudi mali. Pozdravi vse in seveda je kaj novega? Pa pa. Danaja in Taj

Jaz sem imela pa prejle spet štorast izpad. Sem imela perilo ki je še za zlikat na stolu in sem ga z eno roko umikala, hkrati pa sem se že usedala na stol. In se mi je stol spodnesel in sem kresnila na rit. Še dobr da mam precej obloženo in sem pristala na mehkem user posted image . Moj se je kr mal ustrašil in me je kr mal napizdil naj pazim. Jah kaj čmo, na srečo ni bilo nič hudega, razen da me mal boli leva stran riti user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.11.2007 23:02:10   
naraščaj
Scubadiver, pazi ti mal na svojo rit in še kaj, da ne bo kaj narobe. Bolj počas divjaj sem in tja user posted image user posted image

Sva z mojmu hotla gledat en film in preden sva najdla kaj pametnga je šla ena ura.

Nayya lepo, da se oglasiš. Držita se s Tajem.

Punce lahko noč vam želim zaj pa šibam pod tuš.

Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.11.2007 0:21:10   
kanarka
Še od mene lahko noč. Midva sva ravno iz dolgega sprehoda, vmes pa en kup postankov, ker je trebuh bil trd ko beton, pa je blo treba počivat in sedet. Nimam več kondicije.
Zdej pa počasi spat in se družit s komarji.

PA pa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.11.2007 7:41:49   
rozika12
OD MENE PA ENO DOBRO JUTRO.user posted image , pa en kofe pa piškot, pa naj bo lepa nedelja.

Lep dan vam želim.

Mene neka melanholija daje. O ti hormoni, al so pa sam dober izgovor???

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.11.2007 8:49:43   
scubadiver
Dobro jutro punce,

kako ste? Rozika12 najlepša hvala za kavico in piškotek user posted image .
Jaz sem spala kar ok. Sem se zbudila malo čez 7, pogledam na gsm kok je ura in zagledam SMS. Vsa vesela, da je ena rodila pogledam, pa je bil moj brat in SMS: takoj ko se zbudiš prosim pokliči. Me je kr zmrazilo kaj je narobe, prav res sem se ustrašila in skočila iz postelje. Smotko me je samo hotel povabiti k njegovi tašči v NM na martinovo kosilo. Pa se mi res ne ljubi se vozit v NM, tam ždet celo popolne in potem nazaj. Saj ni daleč, pa vseeno. No ampak sej zdej mam fajn izgovor, da se nočem oddaljevati iz LJ. Kar je pa tudi res. MAl se mi ne ljubi, mal bi pa res raje ostala v Lj. Za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.11.2007 9:32:55   
scubadiver
Mimogrede, večkrat se spomnim na Katkino  Klaro in Sončkinega Aljaža. A kaj vemo kako sta? Za oba držim pestke in pošiljam po eno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.11.2007 9:58:40   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico in piškot rozika. user posted image

Jaz sem spala bolj tako, začne se mi spat, da komaj gledam, potem ko pridem v posteljo, se pa samo obračam in hodim na WC.user posted image  Sej ni bla kaka polna luna, men se zdi, da je mlaj. Ah bo že.

Midva greva tud danes k tašči na kosilo, potem na kakšen sprehodek, ko je tak lep sonček zunaj. user posted image  Jutr mam spet CTG, joj kako ti dnevi minevajo.

Scubadiver, tudi mene zanima kako je s Katko in Klaro, sončkinim Aljažem,  mamuška, tantra se tud nista dolgo nič javile. One so itak zaposlene s svojimi sončki, tako da jim je vse opravičeno. A ajtak ima še skos virus na računalniku?

user posted image  za Nayyo in Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.11.2007 10:41:47   
DEBELUŠKA30
Še en lep gorenjski pozdravčekuser posted image , pri nas se je že pokazal sonček! Jaz pa sem fulll zoprna, lahko bi rekla kar za dvauser posted image ! Ne vem a sem lačna, a sem žejna, a sem ..., zgaga me peče, pa kar koli dam v usta, čeprav bi bilo najbolje, da nič ne damuser posted image ...
Fulll sem "naveličana", pa še tolk dni je do ....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.11.2007 10:43:48   
sonchek
dobro jutro...
..hvala za kavico...
...se vidi da je vikend in da so naši dragi doma in se vedno redkeje javljamo na forumu...to je tudi pri men tako...pa še tak lep dan je, da bi ga bilo škoda zamuditi...
..danes je še moj lubi reku, da zdej pa naj že pride ven user posted image ...je kr neučakan...hahahha ..pomoje še bolj kot jaz....

Punce, a vam cel trebuh odtrdeva, al sam kakšen del...men se zdi da meni samo na vrhu nad popkom ponavadi...a je to možno da je to,to???

no, zdej grem pa mal na sonček...lep dan vsem...in upam da Kimi6 že pestuje, ali je pa po možnosti vsaj že v P....držim pesti za čim lažji porod...

papaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.11.2007 11:01:13   
Mamathea
Dober dan

Najprej brcka v ritko za Scubadiver in vprašanje, če si že spila malinov čaj. Jaz ga pravkar pijem in po kosilu ga bom spet. Je rekla tetka na tržnici, da je treba bit kr vztrajen in lepo 3x na dan to pit, če ne ne delujeuser posted image . No bomo videli, zanekrat imam  kr voljo za kuhanje in pitje tega čajčka, ampak me zanima kako dolgo.... Stisnem si pa not obvezno mal limonce in potem je to kot limonada za pit, res dobro in še zdravilno zraven. Tako, da le pogumno, privoščite si ga še druge.
Upam, da Kimi že veselo cartlja svojo bebico. Danes je spet tako lep sončen dan, da bo treba it mal ven. Se še odločam, al bio šla zdj, al po kosilu, ampak mislim, da bova z mojim počas kr šla, saj greva spotoma še na volitve in potem lepo peš na sprehod. Meni zaenkrat še kr paše hodit, sicer me ful špika povsod, pa trebuh mi zelo otrfi, ponavadi tudi najbolj nad popokom, al pa včasih samo na levi strani, al pa samo na desni, pa vedno je ful čudnih oblik, ko se to dogaja... Skratka hecni občutki, ampak js kr lepo počas dalje hodim pa mi ni potem nič hudega. Je pa res, da ko se vrnem iz sprehoda sem čisto utrujena in vedn mal zadremam.
Glede vožnje z avtom se tudi jaz še sama prevažam naokol v Lj, na daljše ture pa že ne grem več sama. Sicer je v Lj včasih taka gneča, preden prideš iz enga konca na drugega lahko traja tudi kakšno urco, al pa še več in js si mislim, mah če me pa zdj zgrabi, bom pač poklicala rešilca, al pa mojga, knjižica je pa itak moja redna spremljevalka.
Nč grem js počas lepo mal na zrak, potem kuhat kosilo, ful se mi lušza rdečega zelja in piščančka, pa mlincev in po mojem se bova spotoma ustavila še v trgovini in to nabavila, da bo kosli vsej mal Martinovo.
Lepo se imejte, pa se kmal kaj beremo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.11.2007 11:13:51   
scubadiver
Mamathea hvala za brco, evo ga grem takoj skuhat preden spet pozabim nanj. Kavico sem itak že spila.
Jaz sem pa prav na kakšne sprehode sploh ne spravim več. Me preveč boli sramna kost da bi se prav neki šetkala naokoli. Pa trebuh mi tud čisto nič ne otrdeva. Men je mogoče trikrat v celi nosečnosti. Včasih res ne vem če bo tale naša princeska sploh prišla ven user posted image
Debeluška mogoče ti pa prazna luna nagaja? Jest sem bla včeri sitna. Cel dan sem čakala s kosilom in jedla "junk food" ker je moj do šestih delal, da bova potem jedla skupaj. Pa me kliče malo čez šest da bi šel s sodelavci še na pivo. No pa sej tko zares nisem imela nič proti, sam neumno se mi je zdelo da cel dan čakam, da pol itak sama jem. Ampak dobr, sej je drugač priden pa naj gre na pivo, sam če bi se prej zmenili da bi jest jedla normalno user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.11.2007 11:15:56   
rozika12
Oh smo vse neki pridne.
Malo sitne?

Kosilo se kuha: verjetno bo povsod podobno: rdeče zelje ....

Bi šla pol malo ven, pa v kino (liffe, petelinji zajtrk) se mi gre, pa na kak koncert (saj res ena je pisala, da je bila na kocertu. Kukuc - te je kaj matralo?)

Kar nekaj bi, pa ne vem, kaj. Mam mravlje v ....

Pa zbujala sem se ponoč, pa nisem dolg spala, pa ... pa ... .user posted image
Ma naspat se je treba.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.11.2007 11:22:41   
rozika12
O Scubadiver, sem še tebe brala. Jaz sem mojmu kar rekla, da sem zdej ultra občutljiva, pa kar pozabi. Madonca, z leti si pa morda še bolj občutljiv. Nisem več kaj preveč strpna. Pa če sem iskrena, se mi zdi to čisto prav. Naj se malo namatrajo za svoje ženice. Jaz pol kar poletim.

O saj že skoraj spim. Oči se mi že same zapirajo. Uf, pa še v pečico je treba dati, pa baje mame pridejo, uffff.

Pa kar nekaj po tastaturi tolčem.

Čau.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?