Mamathea
|
Dober dan Najprej brcka v ritko za Scubadiver in vprašanje, če si že spila malinov čaj. Jaz ga pravkar pijem in po kosilu ga bom spet. Je rekla tetka na tržnici, da je treba bit kr vztrajen in lepo 3x na dan to pit, če ne ne deluje . No bomo videli, zanekrat imam kr voljo za kuhanje in pitje tega čajčka, ampak me zanima kako dolgo.... Stisnem si pa not obvezno mal limonce in potem je to kot limonada za pit, res dobro in še zdravilno zraven. Tako, da le pogumno, privoščite si ga še druge. Upam, da Kimi že veselo cartlja svojo bebico. Danes je spet tako lep sončen dan, da bo treba it mal ven. Se še odločam, al bio šla zdj, al po kosilu, ampak mislim, da bova z mojim počas kr šla, saj greva spotoma še na volitve in potem lepo peš na sprehod. Meni zaenkrat še kr paše hodit, sicer me ful špika povsod, pa trebuh mi zelo otrfi, ponavadi tudi najbolj nad popokom, al pa včasih samo na levi strani, al pa samo na desni, pa vedno je ful čudnih oblik, ko se to dogaja... Skratka hecni občutki, ampak js kr lepo počas dalje hodim pa mi ni potem nič hudega. Je pa res, da ko se vrnem iz sprehoda sem čisto utrujena in vedn mal zadremam. Glede vožnje z avtom se tudi jaz še sama prevažam naokol v Lj, na daljše ture pa že ne grem več sama. Sicer je v Lj včasih taka gneča, preden prideš iz enga konca na drugega lahko traja tudi kakšno urco, al pa še več in js si mislim, mah če me pa zdj zgrabi, bom pač poklicala rešilca, al pa mojga, knjižica je pa itak moja redna spremljevalka. Nč grem js počas lepo mal na zrak, potem kuhat kosilo, ful se mi lušza rdečega zelja in piščančka, pa mlincev in po mojem se bova spotoma ustavila še v trgovini in to nabavila, da bo kosli vsej mal Martinovo. Lepo se imejte, pa se kmal kaj beremo.