|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
11.11.2007 11:40:26   
Oranža
dOBER DAN user posted image

Ja se mi zdi da smo vse že mal nestrpne, pa čeprav imamo nekatere še cele 18 dni. Pri nas že odštevamo, kar na koledarju pocahnamo. No očitno je danes prav lepa martinova nedelja povsod s sončkom obsijana, se res splača mal ven it. Mi bomo sicer dons mel mal čudno martinovo pojedino (sardelce + kisli krompir) ha ha ha...ampak dons ne upam kej preveč jest k grem jutri na ZO. Najbrž sem tud zato dons še mal bolj sitna kt ponavadi. No ja bo že. Upam da bo vse ok. Sem pa za vsak slučaj že kar torbo pripravla za sabo.
Dej punce povejte ta malinov čaj, to ni filter čaj ane, ampak rožce. Najbrž se ga v štacun ne dobi al kako?. Če pomaga, se ga res splača pit.
Očitno bo res treba mal na luft da se mal zmigamo. Men sicer trebuh ne otrdeva kej zlo, me pa po 2-3
korakih že lulat tišči, tko da prov daleč ne morem. Ja pa še volit je treba, čeprav ni bogve kakšna izbirauser posted image
No en lep sončen pozdravček z gorenjske vsem user posted image  in njihovim user posted image  

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.11.2007 11:51:33   
DEBELUŠKA30
Sonchek meni prav tako otrdeva trebuh in predvsem nad popkom in to nekako  po "delih", kot nekakšen kvadrat v izmeri 5cmX5cm!
Scubadiver upam, da name res vpliva luna in da bo kmal mem, če ne bom kar popuser posted image . A iz Rima pa ni nič novic?

Rozika, ta je pa res izvirna "ultra občutljiva", ta izraz bi mi pa lahko še prav prišel user posted image !

Vanja, midve imava PDP na isti dan, kam boš šla pa rodit? Upam, da ne bo treba čakat čisto do konca...

PUNCE TALE LEPOTEC PELJE V RIM! VSTOP PROST, SAMO "VKRCAJTE" SE!

user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.11.2007 11:57:44   
naraščaj
En lep sončen martinov pozdravček. Hvala za kavici. Midva sva si jo danes privošla v našem gostišču, saj se je nato začel martinov krst. Pol so pa prišli še setra s familijo in moji starši. No jaz in user posted image  sva jo popihala, ker nisem mogla več stat.
S kosilom pa se jaz danes ne ubadam, saj nas je vse povabla najstarejša sestra, ker imata čez dva dni obletnco poroke (ja dan pred mojim PDPjem), user posted image user posted image user posted image user posted image

Men sperhodi tak tak odgovarjajo, saj me ful špika, da komi grem, pa še zmatrana pridem domov ko sam user posted image . Sam dans sva vseen šla, ker je tok lepo vreme.
Men trebuh trdi večinoma v zgornji polovici in to nonstop. Mogoč je neki časa pavze pol pa spet. Včasih otrdi tut cel, oblike pa tak ne vem kake je in prav boli me, ker se mitakrat vse stisne in porine gor pod želodec in rebreuser posted image user posted image .

Vanja, držim pesti za jutri, da bo ZO uspešen.

joj jaz sem tut čist pozabla na ta malinov čaj, sam kaj če mi je tok ogaben, da mi kr želodec dviguje user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pol beremo, ko pridem od sestre.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.11.2007 11:59:07   
Oranža
Oj Debuluška sem vidla da mava na isti dan PDP pa še gorenjke sva obe. Jest sem mislila v KR. Sem bla v prvo tud tam, pa nimam pripomb. Je pa vse odvisno od jutri kako bo šlo na zunanjem obratu. Če ga ne bodo mogli obrnit, bo po mojem CR, pol pa že ne vem več kje bolje to opravijo. Eni prisegajao na LJ, eni pravjo KR čist ok, eni pa clo svetujejo JE. Kaj pa vem. Ne poznam nobenega konkretnega primera, razen sodelavka je v prvo rodila v KR s CR, v drugo se je pa odločla za LJ. Ampak ona itak ful komplicira za vsako stvar.
Kam pa greš ti rodit?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.11.2007 12:00:12   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

PUNCE TALE LEPOTEC PELJE V RIM! VSTOP PROST, SAMO "VKRCAJTE" SE!

user posted image

Če ga pa ne morem ujet, je tok hitr, jaz pa tok smotano počasna in nerodna pa še našmu user posted image  se zgleda ne mudi. Jaz bi  pa kr šla. Sem že čist neučakana in sitna, naveličana velikega trebuha.

Saj bo.. Je pa res dobra tale user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.11.2007 12:02:38   
Oranža
Naraščaj hvala za lepe želje?  A mi kera lohk pove za ta malinov čaj, prosim, kje ga dobim?? Bi ga tud pila.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.11.2007 12:05:04   
scubadiver
Vanja to je čaj iz malinovih listov in ne cvetov in se ga dobia samo v specializiranih prodajalnah in na trgu. Jaz sem ga kupila v eni kao zeliščni lekarni v BTC-ju. Jutri bom pa tko držales pestke zate da bo mogl bit vse ok z ZO user posted image

Naraščaj jaz dam noter v čaj eno žlico medu pa je kr dober pol. Sej med najbž ne more škodit a ne? da potem čaj ne bi deloval mislim... Ampak sej si ga itak tko redko nardim, da je po moje čist vseen tud če si ga ne bi.

Debeluška jaz nimam nobenih novic z Rima. Kje pa ima tale lepotec prvo postajo da se vkrcam?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.11.2007 12:11:13   
manca
Vanja, glede na to, da si napisala, da si iz gorenjske...ta čaj se dobi v centru Kranja. Morda ga pa celo dobiš lahko tudi v kakšni čajni hiši.

Jaz sem danes kar jokica...sem se zjutraj zjokala ker mora moj nekaj pomagat naredit od njegove sestre možu. Na volitve sva šla kar peš, zdajle sem pa mal na forumu, potem moram plačati položnice preko neta, ob enih je pa tako pri tašči kosilo.
Jutri ob 10ih imam pregled pri ginekologinji in upam da bo tokrat voda + pritisk ok...ko si ga zdaj odkar sem prišla domov iz bolnice merim doma imam čisto normalnega. Zgleda pa, da bo tamala še počakala nekaj časa v trebuščku.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.11.2007 12:30:37   
Oranža
Hvala Scubadiver, upam da bo pomagalo. Pa hvala za info o čaju, Manca tud teb hvala, pa upam da se ta teden odpelješ v Rim pa da boš čim prej rešena, s svojim sončecem v naročju.
Mi bomo zdele kr popacali pol pa na volitve in na sprehod, je tolk lepo zuni. Lep se mejte pa se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.11.2007 13:05:02   
DEBELUŠKA30
Punce jest bom "krepnla" mene tko zgaga peče, ko sam user posted image ! Pojedla oz. polizala sem že 4 Rupurute, spila 1l Donata, pa nič ne pomaga! Prosim na poooooomoooooč........
Vanja jaz sem prvič rodila v KR in sicer s CR, opravil mi ga je dr. Handžar, ki je res stručko in ga vsi hvalijo kot "kirurga", kot ginekolog pa je tud zelo dobr, sam baje mal bolj grob. V drugo grem pa rodit v Trbovlje, kjer mi bodo opravili CR!
Manca, tebe sem pa že kar malo pogrešala.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.11.2007 13:08:24   
sonchek
Debeluška...enim pomaga da mal mleka spijejo...ne vem, lahko pa probaš...pomoje ne more škodit....
..meni ponavadi rupurut pomaga...
Upam, da bo kmalu minilo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.11.2007 13:10:11   
scubadiver
Debeluška ne vem kaj naj ti svetujem če ti ne pomagata ne donat ne rupurut. mene ful daje zgaga. Dokler je v milejši obliki spijem cca. 3 deci hladnega mleka, če pa ne pomaga pa rupurut pa je ponavadi ok... Poskusi z mlekom user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.11.2007 13:17:31   
rozika12
Malo sem legnila - 20 min - pa sem skoraj ko nova.

Debeluška, meni se je trgalo od te user posted image  zgage. Edino kar je meni pomagalo je vrabčevske porcije in vse tisto kar imam najraje, da niti ne vidim, kaj šele, da zaužijem. A evo ga user posted image  spet. Je en dan boljš, pa bom danes verjetno malo prekrškov nardila. Samo malo, ker sicer res noriš s tisto grozno pekočo ŽLJMMMMMKRR.
Se pa pozna na tehtnici. Vsaj nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.11.2007 13:26:39   
Oranža
Debeluška, kako pa to da greš v Trbovlje??? Kar se pa zgage tiče, pa res hladno mleko al pa donat....sicer  pa od rozike12 recept po moje najboljš vžge. Jest hvalabogu težav z zgago nimam, na žalost se pa tud to pozna na kilaži user posted image .
No zdej pa res grem na sprehod na volišče, dokler je še sonček zuni.
Se beremo... 

P.S. Debeluška, kako je to s CR. A si čist unilčen po operaciji. A se da tko zmenit da ti dajo samo lokalno???

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.11.2007 13:56:57   
kanarka
Pa še en sončen pozdravček od mene. Spala odlično, trenutno se spravljam k likanju za našo pikico in pripravljanju posteljice. Kosilo...hmm, še ne vem, kaj bom skuhala. Rdečega zelja žal nimam.

Trebuh..otrdeva vsak dan in to cel. Se mi pa zdi, kot da mi je malčica zlezla čisto gor, namesto dol. Oz. ko otrdi, jo imam čisto gor. No, sej mogoče je pa to normalno. Ob večerih pa čutim tiste bolečine kot pri menstruaciji. Bi naj to bili popadki? In ker ne boli tako zelo, se mi zdi, da niti ne morem šteti. Je pa res, da malo mine, pa zopet prime. Ampak občutek je samo malo zoprn, ne pa boleč. Bi bila vesela, če bi se že kaj res pripravljalo.

Dober tek in lepo nedeljo.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.11.2007 14:50:57   
DEBELUŠKA30
user posted image Mleko, probala in .... groza še hujuser posted image , jest res več ne vem kaj najuser posted image ?
Koliko Rupurutov pa lahko na dan, a je mogoče katera vprašala v lekarni, al pa zdravnika?

Vanja, ko bo tale zgaga popustila ti pošljem zs, kako je bilo pri meni s CR in zakaj drugič CR!
Ker zdajle komaj še živimuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.11.2007 15:10:50   
naraščaj
Hojla, jaz sem nazaj iz kosila. Ma je blo tako dobro in tolk preveč vsega. SAm več kot jest pa tut ne morm - ni placa user posted image user posted image user posted image

Pa vsi so tok sitni stem k daj mam, kok še, itd.
Bi se kr nekam zaprla, da bi nehali težit in se javla ko bo vsega konc in bo naša pikica z nama.user posted image

Jaz ne morem glede zgage nč pomagat, na srečo me ne daje. user posted image user posted image user posted image

državljansko dolžnost sva pa midva tut opravla.

Ful mi nonstop trebuh trdi, da skor sedet ne morem, ker mi ga tok gor porine, pol me pa še šraufa za WC pa ne greuser posted image  user posted image .
Grem mal na kavč, če bo kaj boljš.

Iz Rima pa res ni nič novic. Pol bo pa spet en dan gužva. Se ne znajo naši user posted image  zoorganizirat user posted image user posted image  in se držat vrstnega reda.

Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.11.2007 15:49:04   
Oranža
Oj

Na sprehodu je blo super, pa še državljansko dolžnost smo opravil. Debeluška hvala pa upam da tale zgaga popustiuser posted image . Zdej se bom pa mal na kavč vrgla, mam ful zatekle noge pa roke, polna sem te vode, pa pijem k žolna skoz.
No se beremo kasneje...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.11.2007 15:59:25   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz spet lepo pijem malinov čaj z limono (včasih dam noter tudi žličko meda, pa je res veliko bolj znosen za pit) in berem kaj ste lepega napisale. Z mojim možekom sva bila na sprehodu in sva hotla it mimgrede še v trgovino po rdeče zelje in mlince pa je bil interspar zaprt in potem sva pešačila še kak km naprej do 24 urnega ;ercatorja in tam vse to nabavila. Skupaj sva prehodila sigurno kakih 8 km in moram priznati, da me zdaj zelo, zelo bolijo noge in to podplati, neverjetnouser posted image user posted image user posted image .
Jutri ob 10.00 imam tud js pregled pri gin. in če bo zdj rekla, da se slučajn premalo gibljem, ji bom nekaj tja v faco zagnalauser posted image , saj vsak dan prehodim najmanj 5km, z izjemo deževnih dni seveda. Upam, da bo ta aktivna hoja tudi kaj pomagala, sicer pa kdo ve, kaj je prav in kaj ne, važn je, da naše bebice čimprej pridejo na svet.
Res komaj čakam in vsak dan se mi zdi dolg za najmanj dva dneva.
Jah avtoček za v Rim sem pa tudi jaz lovila, pa žal zaman, je prehiteruser posted image user posted image user posted image .
Zdj je pa že čas, da se js mal spočijem, saj sem po dolgem sprehodu skuhala še kosilo, user posted image je pospravil posodo in jo dal prat, pa obesil perilo...sicer sva pa danes spet imela popolavo v kopalnici, saj je spet spuščal stroj, oz. odtočna cev, ki gre v steno. To je res za znoret, saj user posted image vsak mesec pridejo menjavat cevi, pa še vedn vse spušča. Jutri jih bom poklicala in bojo slišali, kar jim gre.
Nč grem počivat, lepo se imejte, ne pozabite na državljanske dolžnosti (jaz sem ko že opravila) in se beremo kasnej.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.11.2007 16:33:07   
Laubica
Drage moje-vam povem da se mi vse po vrsti zelo smilite,ko vas berem kaj vas vse muči-tako sem srečna da je to že za mano da vam ne morem povedat,zato pa vam vsem držim pesti da vam bo hitro minlo in da boste 123 ujele tisti čudoviti hitri avto ki vozi z turbo brzino v rim.Debeluška -ti boš pa sigurno zelo lasato dete rodila ko te tako zgaga peče.Mene je zdaj tudi in ima ta sin dosti več in daljše lase kot prvi -ko me ni zgaga pekla.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.11.2007 17:36:42   
manca
tudi mene je včeraj zelo matrala zgaga in to kar cel dan..zvečer je bilo pa tako neznosno, da se mi je kar želodec obrnil pa je bilo potem lažje. Očitno bo tudi moja tamala imela polno las tako kot sem jih imela jaz ko sem se rodilauser posted image .
Koliko rupurutov pa lahko na dan poješ pa nimam pojma..poglej kaj ti piše v navodilih. Meni so namreč te tablete komaj prodali v lekarni ker je rekla, da ni preveč dobro jih jemat. Sem jih pač jemala občasno ko je bilo res hudo. Drugače mi pa Donat ni nikoli pomagal pri zgagi.
Mene tudi kar naprej šravfa in hodim na wc. Bomo videli, kdaj se bo odločila priti na svet..očitno mi je res hotela izpolnit željo, da grem danes na volitveuser posted image . Če bo rojena na petnajstega pa bo to morda ravno zaradi tega, da kaj dobi pri Quelleuser posted image

Debeluška, tega dr. Handžarja sem pa spoznala ta teden v bolnici...vsak dan je imel vizito pri meni...je res faca. Samo ne vem zakaj za vraga me je moral vsak dan vprašati kaj sploh delam tamuser posted image . V sredo je bil na viziti nekaj slabe volje, v četrtek sem bila pa jaz mal tečna da hočem domov...še dobro da me je uslišaluser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.11.2007 17:56:41   
Oranža
No pozdravljene, js sem mal k seb pršla, čeprav sem še zmeri čist zatekla. A še katero muči otekanje? Mam občutek da sem ko balon poln vode, Komi čakam da počimuser posted image  No tole z zgago mora pa res bit zoprna stvar, prav preveč rupuruta pa po moje ni dobro, Kaj pa če probale kak žajblov čaj grgrat, al pa tisti bonbončki ( mislim da so od nature) tud žajbljevi, k jih majo v teh domačih lekarnah. Nevarni niso mogoče pa clo kej pomagajo. Ne vem, nisem stručko sam ugibam.
Manca a ti greš v KR rodit?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.11.2007 18:13:21   
manca
ja, jaz grem rodit v Kranj...imam do porodnišnice z avtom le kakšnih 15 min. Si ne predstavljam, da bi se kam drugam vozila.
Boš ti rodila tudi v Kranju?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.11.2007 18:25:37   
nicolina
Ojla,
ja to z zgago je en sam user posted image , tudi mene danes nekam mantra, čeprav me ni že enih 14 dni. Spijem mal donata, pa mi je takoj boljš, men pomaga.
Drgač pa bo naše user posted image  melo dost lask, mi je zadnjič rekla g. na UZ, če to res drži za zgago.
Jaz sem bila tudi na enem daljšem sprehodu, ampak pol me je začelo kar vse neki špikat, pa sramna kost me boli nenormalno. Ah, bo že user posted image
Zgleda, da nas ima jutr kar nekaj pregled, sicer imam jaz CTG, pa malo bom šla še v kako trgovino, moram si nekaj toplega za obut kupit.user posted image
Jaz morda malo zatekam, predvsem če sem dalj časa na nogah.

A danes ne misli nobena it v Rim? user posted image  Velika britanija mi je nekam sumljiva.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.11.2007 18:30:00   
Oranža
Oj Manca, načeloma ja, grem v KR ker mi je tud blizu ampak vse je pa odvisno od jutri. Bomo videli.
Ah, dons je očitno nedelja ob nedeljah se pa ne dela - zgleda da tud naši otroci mislijo tko k se nobenmu ven ne dauser posted image user posted image , pol bo pa spet busy week.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Kako otroku izbrati ime?
Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?