Mamathea
|
Pozdravljene Jaz spet lepo pijem malinov čaj z limono (včasih dam noter tudi žličko meda, pa je res veliko bolj znosen za pit) in berem kaj ste lepega napisale. Z mojim možekom sva bila na sprehodu in sva hotla it mimgrede še v trgovino po rdeče zelje in mlince pa je bil interspar zaprt in potem sva pešačila še kak km naprej do 24 urnega ;ercatorja in tam vse to nabavila. Skupaj sva prehodila sigurno kakih 8 km in moram priznati, da me zdaj zelo, zelo bolijo noge in to podplati, neverjetno . Jutri ob 10.00 imam tud js pregled pri gin. in če bo zdj rekla, da se slučajn premalo gibljem, ji bom nekaj tja v faco zagnala , saj vsak dan prehodim najmanj 5km, z izjemo deževnih dni seveda. Upam, da bo ta aktivna hoja tudi kaj pomagala, sicer pa kdo ve, kaj je prav in kaj ne, važn je, da naše bebice čimprej pridejo na svet. Res komaj čakam in vsak dan se mi zdi dolg za najmanj dva dneva. Jah avtoček za v Rim sem pa tudi jaz lovila, pa žal zaman, je prehiter . Zdj je pa že čas, da se js mal spočijem, saj sem po dolgem sprehodu skuhala še kosilo, je pospravil posodo in jo dal prat, pa obesil perilo...sicer sva pa danes spet imela popolavo v kopalnici, saj je spet spuščal stroj, oz. odtočna cev, ki gre v steno. To je res za znoret, saj vsak mesec pridejo menjavat cevi, pa še vedn vse spušča. Jutri jih bom poklicala in bojo slišali, kar jim gre. Nč grem počivat, lepo se imejte, ne pozabite na državljanske dolžnosti (jaz sem ko že opravila) in se beremo kasnej.