|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 21:39:15   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Leamavrica, koliko časa že to počne in kako polije (v loku)? Nekateri pač toliko pojejo pa še ena mišica pri tako majhnih ni dobro razvita. Pri našem fantu se je to dogajalo in sem vsa panična klicala pediatrinjo, da mi je povedala, da to ni nič takega, da naj podiram kupčke in dvignem jogi, podlago v vozičku in previjalno - da dobim nagib. To polivanje je lahko povezano tudi z več joka.Tule si preberi več: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4080674 Zdaj enkrat boš imela spet pregled za Jaka in takrat vprašaj.


Polije skoraj pri vsakem podiranju kupčka, pa še pol v roku kake ure spet, če ga dvignem ali pa če je v naročju. Definitivno bom vprašala pediatrinjo kaj je s tem njegovim polivanjem, vseeno pa rada vprašam take stvari tudi tukaj, vsaj za prvo pomiritev skrbi.
Polije pa ne v loku ampak se mu pocedi ven in včasih kar velika količina.

Ali se sme user posted image  nositi čez rame, ker Jaka se najbolj pmiri ravno v tem položaju ampak ne vem ali je to ok za hrbtenico.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 10.11.2007 21:43:26 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 22:16:59   
aljab
Lemavrica moja tud ful poliva...še kako uro po obroku. Jaz jo mam zato večinoma v ležalniku, da je pokonci. Navodila so dvignit jogi za 30 stopinj in pol ure po obroku v pokončnem položaju. Ampak je lažje rečt kot nardit! Če ji jaz tolk dvignem vzglavje spuza čist pod deko in me je strah, da se zaduši. Na boku je pa tud le kake pet minut....

Potem pa zvečer slišim da bruha in tekam k posteljici. Obupno je. In skoz jo slišim kako požira tisto mleko k ji hodi gor. Res je smotano!!

Lina31 moja tud proti večeru več je...na dve uri, ji pa tud sama dam tud, če ne jamra predenj gre spat..

Jaz jo komaj držim pokonci do sedmih. Ob šestih ma že čisto rdeče učke in komaj še gleda. Čez dan pa noče spat več kot urico...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 23:19:12   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ali se sme user posted image  nositi čez rame, ker Jaka se najbolj pmiri ravno v tem položaju ampak ne vem ali je to ok za hrbtenico.


mene tudi to zanima, ker Eneju paše sam še tako nošenje, če ga dam drugače je  nemiren....tak da kr precej dneva preživi tako


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 23:20:37   
PBJ
Še Ano pridružujem klubu "polivančkov". Polivala je že v porodnišnici in je imela v postelji tisto blazino podloženo.
Sedaj pa tudi ne neha polivati. Opažam pa, da kak dan manj poliva, kak dan pa več. Včeraj sem bila ob vsakem podiranju kupčka mokra jaz in ona, pa še lužice sva brisale po tlehuser posted image . Danes je bilo nekoliko bolje.
Poliva pa tudi takrat, ko je že lep čas od hranjenja. 
Zgleda, da mišica zapiralka še res ne dela dobro. Dokler dobro napreduje ni panike, ampak se malce bojim, da ne bi to kazalo na kakšno alergijo. user posted image

To, da so user posted image  popoldne in zvečer veliko bolj lačni, kot dopoldne pa je normalno. Jih je treba kar večkrat pristavljat in ne gledati na uro...user posted image

Jaz sem pa sedaj končala z vlaganjem gob - šampinjonov. Nekaj sem jih dala na stran, da jih bomo jutri "pohali"...njamiiiiiiiiiiiiiii!

Marko in Maja, ter ostali trimesečki - čestitke!  Ste kar en mesec pred nami.
 
user posted image


< Sporočilo je popravil PBJ -- 10.11.2007 23:23:00 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 23:33:48   
guppy
Lemavrica, za polivanje ti je nana lepo napisala.

Sandra, lemavrica, Na forumih za razvojno ambulanto pa sem ponekod prebrala, da ni dobro nositi malega otročka pokončno, da gleda čez ramo user posted image

helena, mi smo bili danes zunaj ob 16-17h, sva ju kar nosila malo po ulici gor in dol, da vidita sončni zahod. Super smo se imeli in radovedno sta molila nosek ven iz kapuce.

sandra, mogoče bi bilo bolje, da pridete res kar do naju domov, da nam ni treba zjutraj v Ljubljano (to pomeni, da moram z možem "v službo" ob 6h, ker imava en avto). Tukaj se lahko lepo previjete, nahranite itd., pa še vaju nahranimo :))). Dajva se prek maila slišat, da ne spregledam kaj tukaj.

LINA, naša dva veliko pojesta zjutraj po dolgem spancu, opoldne bolj malo, zvečer pa spet večjo porcijo.

Lahko noč in lepo se naspite!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: septembrke 2007
10.11.2007 23:35:53   
Zoya27
lep pozdrav po dolgem času.

tudi mi vsak dan večkrat brišemo lužice po tleh, ker obvezno gre vse mimo pleničke na ramiuser posted image .

kot ste pisale že ostale, je tudi Ema najraje v pokončnem položaju na rami, velikokrat tako tudi zaspi.

še vprašanjeuser posted image  kje v avtomobilu vozite svojeuser posted image  spredaj ali zadaj (levo ali desno)user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 6:18:54   
ana b
Dobro jutro!
Ali moji otroci res ne razumejo, da imam samo eno skromno željo: to pa je, da bi se zbujali, ko je prva številka na uri vsaj 5 in ne 4. Tamalega sem uspela spravit nazaj v posteljo, upam, da za kakšno urico, tavečji pa galami in se igra kot sredi največjega dneva user posted image user posted image .


Otroci v avtu: od tavečjega sedež imamo zadaj na sredi, tamalega pa običajno vozimo kar na sovoznikovemu sedežu (tudi če sva oba), pa potem eden od naju sedi zadaj. Če sem sama pa itak tamali zraven mene.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 8:35:23   
Anonimen
Dobro jutro!!!

Da se na hitro javim, dokler še vsi spijo. VSI!!! Tudi user posted image . Sploh se še ni zbudil.
Večja dva imata prepoved računalnika čez vikend (kazen), zato ga tudi jaz ne prižigam.

Vsem, ki imate okroglo 1., 2., ali 3., mesece - čestitam!!!!!

Naš Matija pa ne poliva, ampak zmeraj, res zmeraj, ko podre kupček, se mu grozljivo kolca. Če ga položim v posteljico ali ležalnik ga meče,..
Kaj naj naredim??
Kar groza me je podiranja kupčkov, ker se mi potem smili.

Sem se pa vprašala - ko smo rojevale, je čvekala z nami še ena Taja pa mislim , da se zdaj ni še nič javila?? Ve katera kaj?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 9:03:46   
nana 27
Anab, tudi pri nas se približno tako vozimo. Jaz in mali veliki brat sediva zadaj, Maja pa spredaj pri atiju. Bi imela oba zadaj, pa sta mož in Miha prevelika user posted image  Če pa vozim sama, sta oba otroka zadaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 10:28:17   
zvezda71
Dobro jutro,
še en lep dan bo treba kar ven d vitamin nabira, dokler imamo še tak lep sonček. Našega user posted image že 5 dan samo dojim držite pesti,da mi bo zneslo še naprej. Evo pa se je splačalo pristavljat, tud, ko ni nič ven teklo in sva oba zraven jokala, vedno sem se spomnila na Missiko, ko je rekla, da si bo že sam naredil tako količino mleka, da bo dovolj. Hvalauser posted image  Misska.
Pa pa gremo počasi se zrihtat pa na sončka. Uživajte!!!!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 10:42:44   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ali se sme user posted image  nositi čez rame, ker Jaka se najbolj pmiri ravno v tem položaju ampak ne vem ali je to ok za hrbtenico.


mene tudi to zanima, ker Eneju paše sam še tako nošenje, če ga dam drugače je  nemiren....tak da kr precej dneva preživi tako



Meni je moja pediatrinja rekla, da če je le možno, da se ga naj nosi spredaj kot, da bi bil v kenguruju. Da je boljš kot čez ramo.


Zoya27...jaz mojga vozim spredaj, če sem sama. Če smo pa vsi skupaj, pa je avtosedež za voznikovim sedežem.

Žan je bil danes ekstra priden. Jedli smo ob 2.00, 5.00, 8.00 in sedaj še spi. user posted image user posted image user posted image

VSEM ,KI IMATE TE DNI OKROGLO - ČESTITIKE!!!!!
 
 
Na prejšnjem forumu sem zasledila internet naslov od spletnega nakupovanja CHICCO (mislim, da je dala naslov rožica), zdaj ga pa ne najdem????? Daj mi pomagajte - nikakor na internetu ne pridem do njega????????????????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 11:21:38   
Anonimen
Dobro jutro mamice tudi z moje strani.

Vse najboljše za okroglo mesečnico vsem, ki praznujete user posted image user posted image user posted image . Joj, čas res hitro beži. Moj mišek pa je star 7 tednov in ne morem verjeti, kako je šlo hitro.

Danes spet ne more zaspati preko dopoldneva. In je že tako utrujen, da je joj. Pa kaj morem, ga božam, mu dajem dudiko, pa nič. Bomo že prebrodili. Včeraj sva mu kupila igralni center. Na začetku je bil malo nezupljiv, sedaj pa igračkice gleda in fajn brca zraven. Bomo videli, kako se bo obrestoval.

Sedaj gremo pa hitro volit, potem pa k mami na kosilo, vmes pa še malo se povozičkat. Jupi user posted image .

T.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 12:27:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Zoya27

še vprašanjeuser posted image  kje v avtomobilu vozite svojeuser posted image  spredaj ali zadaj (levo ali desno)user posted image


zadaj za sovoznikovim sedežem, ampak sva se glih prej menila z dragim, da ga bova dala na stran za voznika, ker imava na poti domov eno križišče, ki je kar nevarno in nepregledno, ker je ovinek in če bi se avto v nas zaletel, bi se glih na uno stran, kjer je enej,zato bomo menjali stran(spredaj pa si ga ne upam imet)


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 12:34:59   
sandra85
mi smo zaj iz sprehoda-smo šli vsi trije, pol pa je šel dragi v službouser posted image

guppy sem se spomnila nate na sprehodu in smo se mimogrede ustavili v trgovini L¨occitane
tista krema, ki jo imam js, je mleko za telo in skrbi za elastičnost kože in stane 39€

una krema, ki je prav za strije (za masažo) pa je 32€

grem mal pospravljat-Enej spančkauser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 12:40:51   
sandra85
LINA:


http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/


http://www.chicco.com/

http://www.chicco.si/index_slo.htm

upam, da sem ti pomagala







_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 15:49:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica


Ali se sme user posted image  nositi čez rame, ker Jaka se najbolj pmiri ravno v tem položaju ampak ne vem ali je to ok za hrbtenico.


Moj se tudi najbolj pomiri ravno v tem položaju. A povsod berem, da to ni primerno, tako da... Le kaj naj?!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 18:10:26   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

LINA:


http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/


http://www.chicco.com/

http://www.chicco.si/index_slo.htm

upam, da sem ti pomagala









Hvala Sandra85. Jaz bi rada italijanski naslov spletnega nakupovanja. Vem, da ga je ena napisala, ker sem jaz gledala vozičke.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 18:33:47   
sandra85
italijanski naslov pa je samo chicco.it

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 18:59:05   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

LINA:


http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/


http://www.chicco.com/

http://www.chicco.si/index_slo.htm

upam, da sem ti pomagala









Hvala Sandra85. Jaz bi rada italijanski naslov spletnega nakupovanja. Vem, da ga je ena napisala, ker sem jaz gledala vozičke.



poglej na to nakupovalno stran: http://www.culladelbimbo.it/index.asp

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 19:35:44   
Zoya27
duskamb, tudi Emi se kolca, ko jo položim v posteljico, pa sta mi tako patronažna kot pediatrinja rekli, da ni to nič takega, da dojenčke kolcanje menda ne moti tako kot nas

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 19:38:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Zoya27

duskamb, tudi Emi se kolca, ko jo položim v posteljico, pa sta mi tako patronažna kot pediatrinja rekli, da ni to nič takega, da dojenčke kolcanje menda ne moti tako kot nas


a res?  ker meni je fulll hudo, ko se mu kolca in ga zato vedno pristavim....zato pa pol ne moreva nekega ritma popoldan ujet, ker se mu po 3x na dan kolca in js ga dam na joško on pa pol kr papa dokler se spet ne nasiti...

ma js imam občutek, da mu rata tečno, če ga pustim da se mu kolca


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 20:03:08   
surya
tianna, tudi sama sem precej razmišljala o nošenju user posted image  v pokončnem položaju. Prebrala sem kar nekaj knjig o negi, pa nikjer nisem zasledila, da ta položaj ni priporočen oz, da bi bil celo prepovedanuser posted image . Ker sva z Izakom imela precej problemov s kupčki in nekaj tudi s polivanjem, sem ga že od vsega začetka veliko tako nosila. In moram rečt, da je veliko pomagalo prav to - pokončni položaj. Še sedaj je najraje tako. Mi je pa tašča vsak dan petnajstkrat povedala, da se dojenčka tako ne nosi user posted image , ampak se nisem dala, ker mu resnično pomaga. Mislim, da se še veliko starejših drži nekih prepričanj. ki so že davno mimo. Sem se o tem posvetovala tudi s patronažno in je rekla, da je to čisto o.k.

Bi se pa rada zahvalila Nani za tisti hrvaški članek. Se sedaj držim tega, da Izak ne čuje dlje kot 2 uri skupaj in res zvečer več ni taka tečka. Prej je znal čut tudi cel dan, potem pa še zvečer ni hotel spat! HVALA!

Zoya, pri nas se user posted image  vozi zadaj desno, ker nimamo možnosti izklopiti airbag na sovoznikovem sedežu user posted image , drugače bi ga spredaj. Full mi je smotano, ko sva sama in ga ne vidimuser posted image .

Lemavrica,  če teža napreduje, je vse ok. Edino, če bi par obrokov v nizu vse zbruhal, potem pokliči pediatra za nasvet. Sem pa čitala, da se to neha šele, ko začnejo sedet user posted image . Ni glih tolažba. Ampak mineuser posted image .

Čestitke vsem za tri mesece!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 20:11:23   
surya
Še Sandra, sem ti hotla napisat, da se je meni moj tud ful smilil. Se mi zdi, da non stop kolcauser posted image . Sem ga pa začela oponašat ,ko se mu kolca in se potem začne smejat, pa tud meni je potem lažje user posted image .

In ena

In zate user posted image , ker si vzameš čas in tako pridno vodiš naš seznam, ki je daleč najlepši na RR.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: septembrke 2007
11.11.2007 20:28:00   
sandra85
surya hvala! user posted image
user posted image user posted image user posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: septembrke 2007
12.11.2007 0:12:28   
PBJ
OJ,
samo toliko se oglasim, da nas vrnem na prvo stranuser posted image ...

Ana po novem hodi spat ob pol desetih zvečer in spi do pol osmih zjutraj, z enim dojenjem proti jutruuser posted image ..
Čez dan pa je veliko pokonci, ampak jo zamotiva, pa malo nosiva,... pol malce zadremlje,... Ma, meni je važno, da ponoči spimo.
Danes je zopet začela jokat, ko jo je tašča vzela v naročje in je takoj ugotovila, da ni mama ali ati, potem pa se je zgodilo enako, ko jo je cartala moja mama.


Nočkouser posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)


Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!