gruška
|
MATEA1 - ČESTITKE ŠPELKA:Je pa odkar majo naše mamice svojotemo na Dojenček, tuki mal zatišja. Ja, to je tko, če maš rok konec meseca.... Nočem nobene užalit, samo kukr jaz vem, je bla tuki gor na RR navada, da se nosečke enega meseca počakajo do konca meseca tukaj, pol pa skupaj preselijo temo na Dojenčka. Saj bi tudi tukaj lahko mamice pisale o svojih izkušnjah - vsaj kaj bi se me, ki prihajamo za vami, naučile... Pa skupaj bi ostale. Ker se mi zdi, da se po forumu ne klepeta zato, da si pač pod ustreznim naslovom, ampak z ljudmi, ki so v podobni situaciji. Pa ne mi zamerit, pač tako razmišljam... Špelka, jaz se pa kar strinjam s tabo in se zato javljam tukaj, na temi Dojenček še nisem bila ...... ŽE35, mislim, da si Špelko narobe razumela, da se nič ne javimo. Mislim, da je hotla povedat, da so ostale nosečke (drugih mesecev) pisale na temi Čvekanje v pričakovanju dokler niso vse rodile in so šele potem odprle temo dojenček .... Lepo se imejte!!!!!!!!!!