Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

--u p s,tole je bilo pa po pomoti napisano
za svate odganjat.
A veš da ko te tk pogledam se mi zdi da sem te že nekje videla.Kam pa sta hodla v postopek.
al pa na
v pančevo,morm zutra zgoda vstat,pol pa ni jutranjga crklanja.
že diši,a jo vohate.Mjami kako je dobraaaaaa.
Veselo sem še okrog hodila, Cankarjev dom, koncert, dooooolgi sprehodi, pa nič. Ko sem bila že teden dni čez rok me je že pošteno imelo, da bi si privoščila vikend paket v sobi z razgledom. Pa nič? Večer pred porodom sem še veselo preštevala stopnice v Lj porodnišnici
imela skoraj 4kg, mami pa 48 kg in seveda revica ni uspela prit ven, al še drugače - jo nisem uspela spravit na ta svet. A ti že imaš rezerviran vikend paket v Rimu?
Sicer vsaka mamica za svojega misli, da najbolj naglas joka, ker nam je pač hudo, ma naš ko se zaleti preglasi najmanj dva ostala otroka.
Neli me bo že razumela, o čem govorim, je bila priča parkrat našemu joku.
v postelji,ko sem mu omenila sneg.Se še beremo,ker Hana hoče na vsak način pomagat mamici razbijat po tipkovnici