Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...sem še zmer optimistka in verjamem, da mi bo neki pomagalo. Je pa tko, da ni nikoli, da ne bi šla na WC par dni; grem vsak drugi dan, vendar imam občutek, da se nikoli ne spraznim....Groza!

Ziher je ziher. Slive sem pojedla, vodo sem pa stran zlila. Nekje sem enkrat prebrala, da naj bi namočiš 1 slivo v en deci in potem vse pojedel in popol.
, bo spet mala divjakinja, kot je že moja Nina
...ampak bom res to sprobala ta vikend in vam sporočim rezultat
. Hvala punce za nasvete.
sam še uživaš in greš brez slabe vesti kupit kakšen roza pajacek
sem se ponoči spet zbudila in nisem mogla zaspat nazaj.
In sem seveda spet usa blesava in zmatrana.
. Za to se odločimo ženske kljub vsem minusom, ki jih pokaže
kar veselo brca. Bolj zjutraj ali pa zvečer, čez dan ne čutim toliko. Včasih so brcike čisto nekje spodaj, včasih pa pod popkom. Trebušček raste, čeprav se s tistimi, ki imate že 100 okoli pasu ne morem primerjati.
! Sem pa se kasneje naročila v zasebni ordinaciji in bila v enem mesecu na vrsti, delal mi je pa vsega skup 5 min! Ne moreš verjet, da je treba za 5 minut čakat celo leto!!!
!!!!! Ni nobenega dvoma, ker se je lulček tako lepo videl.