|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
16.11.2007 21:11:29   
urška76
Čer!
Špela se vsem zahvaljuje za čestitke, Miha pa daje trmica, ker so vsa darila samo za Špelo. Upam, da se bo jutri kdo tud nanj spomnil, drgač bo še en dat trmast. No mogoče bo pa tortica zalegla, ko bo pomagal Špeli pihat svečko.
Joj bejbe, jest mam mojga sam še ta vikend pa v ponedeljek doma, tko, da bom bolj malo kle gor, k moramo izkorist čas, ko smo skupi. Pa sej vem, da ne gre za skoz, sam h komu se bom pa zvečer stisnla user posted image . Še dobr, da ma dva mala otroka, da bo vsaj za vikend domov prišel, drgač ga pa v kosu nebi blo dva tedna.
Krfjolca user posted image user posted image user posted image  tele so pa za tvojo mami, da nebi bilo nič hujšega.
max sej se ostale tud stiskajo k svojim, sam ne upajo to tko na glas povedat k jest, k sva še na frišn zaljubljena. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.11.2007 21:14:48   
Aja1
Mi smo pa danes rezervirali oddih v Portorožu (z Mercatorjevimi nalepkami je ceneje) od četrtka do nedelje. Komaj čakam. Primorke nimamo pa nobene tukaj, ane?! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.11.2007 21:17:09   
Aja1
Urška, boš vidla, kako bo hitro minil čas, ko dragega ne bo. Ko pride nazaj, bosta pa še bolj sveže zaljubljana user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.11.2007 21:35:17   
Aja1
Ja kje ste zdej? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.11.2007 21:38:58   
Aja1
naj čvekam sama s sabo? user posted image

Jutri bova z Nejo spet cel dan sami doma user posted image . Moj mora it na demonstracije v Lj. Max, gre tvoj tudi?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.11.2007 21:42:03   
max81
ja ma stanje pripravljenosti bo pa v Kranju, če bo kej pa akcijauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.11.2007 21:44:03   
max81
tko, da Aja1 dobrodošla v klubuuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.11.2007 21:45:33   
Nogavica
krfjolca, user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami.

Nam je pa papagajček poginil user posted image . Saj je bil že ful star pa pred kakim mesecem ga je kap, tako da je bil ful bogi, samo mi je hudo, ker se je zgodilo ravno danes, jutri pa pride mama s potovanja in bo žalostna, ko ga več ne bo.

Živa je spet zaspala tako kot včeraj - zadremala na zizi, se odklopila in se namestila, potem pa si je začela peti tatatata user posted image  user posted image . Pa sva spet rabili pol ure, da je nazaj zaspala.
Danes ponoči smo imeli spet veselico zaradi prihajajočih zob in imam spet "ranjene" zize. Upam, da bo danes kaj boljše. Še bolj upam, da ti vražji zobje končno pridejo ven, ker ima že fajn napeto pa bela črtica se malo vidi skozi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.11.2007 21:47:00   
Aja1
No, pol bomo pa čvekale, da nama ne bo dolgčas...no ja, sicer se ni ravno za bati, da bi bilo meni ob Neji dolgčas user posted image . Zunaj bo pa mrazzzzz.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.11.2007 21:48:37   
Nogavica
Moj dragi pa gre jutri v Vrhniko gledat (in mogoče kupit) en avto. Sva prodala Sharana, ker je mehanik na servisu rekel, da je motor že precej iztrošen in da so mu dnevi šteti. Tako sva se odločila, da ga prodava in vsaj nekaj dobiva za njega, kot pa da nama crkne in ostanemo brez vsega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.11.2007 21:48:46   
Aja1
Punce, v kakšnem položaju vaši spijo? Neja spi na kolenih in rit v luft user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.11.2007 21:51:19   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, v kakšnem položaju vaši spijo? Neja spi na kolenih in rit v luft user posted image user posted image user posted image

Živa isto. Najprej je na trebuščku, potem pa se namesti v to pozo. Mi je ful hecna user posted image . Ta teden sem jo ravno slikala, ko je tako spala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.11.2007 21:53:01   
urška76

Jutri bova z Nejo spet cel dan sami doma user posted image . Moj mora it na demonstracije v Lj. Max, gre tvoj tudi?

Aja pridi z njim v Lj, gospodarc je čist bizu nas, pa bosta na tortici. Dopoldne mi bosta pa pomagali stanovanje pucat user posted image
Dragi bo vsak čas izpod tuša, pol pa še jest pol pa spat. Sem čist adijo.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.11.2007 21:53:25   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Živa isto. Najprej je na trebuščku, potem pa se namesti v to pozo. Mi je ful hecna user posted image . Ta teden sem jo ravno slikala, ko je tako spala.

user posted image user posted image user posted image  jaz je pa ne upam slikat, da se ne bi zbudila. Že tako malo spi....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.11.2007 21:54:35   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja pridi z njim v Lj, gospodarc je čist bizu nas, pa bosta na tortici. Dopoldne mi bosta pa pomagali stanovanje pucat user posted image
Dragi bo vsak čas izpod tuša, pol pa še jest pol pa spat. Sem čist adijo.user posted image

Ko si napisala, da bo dragi izpod tuša, sem mislila da še kar zame pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.11.2007 21:54:36   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Tud naša je občsno v tem položaju, čeprav ji najbol odgovarja trebuh, pa desni bok. V bistvu sploh ni določenega položajo, itak jo vedno po posteljici ičem, tako kot ta Miha user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.11.2007 21:56:12   
urška76

Ko si napisala, da bo dragi izpod tuša, sem mislila da še kar zame pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Ne vem kako je s tvojim dragim, ampak mojega ti pa ne pustim. Ko pride izpod tuša je tako khmmm.... ne smem napista, da me nov spet max kregala, da ji lušte delam user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.11.2007 22:03:26   
Aja1

Ne vem kako je s tvojim dragim, ampak mojega ti pa ne pustim. Ko pride izpod tuša je tako khmmm.... ne smem napista, da me nov spet max kregala, da ji lušte delam user posted image

kaj pa pol še tle delaš user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.11.2007 22:04:30   
Aja1
Nič, grem k mojmu drvarju....je za zložit že cel kup - toliko je nažagal user posted image user posted image user posted image

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.11.2007 22:06:49   
max81

ja ti ti packauser posted image user posted image , mi mamo za en mesec spet dost stiskanja, smo presegl normouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.11.2007 22:08:56   
max81
naša pikica ma tud vsak dan kšno nov foro pri spanju, dostikrat ma pa rit u luft jauser posted image user posted image ...jo pa itak vsakič iščem po postli

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.11.2007 22:16:49   
Nogavica

Nič, grem k mojmu drvarju....je za zložit že cel kup - toliko je nažagal user posted image user posted image user posted image

Nočko.

user posted image

Lahko noč.
Jaz grem pa še malo na Facebook.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.11.2007 23:36:39   
max81
Lahko noč.
Jaz grem pa še malo na Facebook.

jest se kle gor ne znajdem ničuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.11.2007 8:25:23   
Aja1
Jutro. Prva. Zlata medalja user posted image user posted image user posted image

Spali bolj švoh user posted image user posted image .....Kdaj bo Neja spet namenila svoji mami 3 ure spanja v kosu??????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.11.2007 9:40:15   
Zamima
krfjola user posted image , upam, da bo vse vredu s tvojo mamo user posted image .

user posted image vsem, ki imaste dedce na terenih user posted image .

Mi pa danes praznujemo  - še začelo se ni, pa komaj čakam, da se konča user posted image ,... ne vem zakaj, ... tamala še tak nič ne ve za kaj se gre, ... nisem lih najbolj zdrava, me kar nekaj grlo še matra - spet sem se zbudila s čist zabasanim user posted image .
Frizura mi je pa kar všeč, čeprav je bila včeraj preden sem šla spat boljša user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?