Sulfinija
|
Ojla! Njaprej en lep včerni pozdravček vsem skupaj.Sem komaj sedaj prišla do te škatle,kajti meni cel dan ni delal net,ko sem klicala in se pošteno zbunila je začel delti.Mater so ene barabe no! Pri nas je lepo celi dan počasi snežilo jaz pa cel dan počivala.Punce jaz sem ful napihnjena,da o bolečinah spodaj ne govorim,lulam zelo malo in tudi blato mam ful neke čudne blede barve,....Skratka nisme za nobeno rabo.Upam vsaj da se bom jutri lahko oblekla i šla do banke,kajti nujno imam en opravek in noben drug ne more narediti tole namesto mene. Moj jutri odhaja in pride komaj v petek domov. KOmaj čakam,da bo jutro,da pokličem v laboltorij kaj je z najini ,sem nekako vikend prstala brez lai manj čnih mislih vendar čisti brez ni šlo no.Jutri bo pa prava žurka če mi pove lepo novičko se ga bom kar napila he,he in v sredo šla po nje jupi. Arneja-jaz sem si ketonal svečko dala dan pred punkcijo ko sem zvečer pojdla apaurin in prden sma zjutraj krenila iz MS do LJ.Samo je po mojem mnenju tale scvečka do takrat ziher popustila dala sem si jo ob 4.30 in na vrsto prišla ob 10.30.Tkole,da nimma pojma kaj mi je bilo,da me niti malo ni bolelo.MOgoče me je tkole zdrmala misel na . Konina,bravo za 14.jajčk in za prstano punkcijo.Jaz sem mela ful srečo,ker je bila zdravnica nežna in ful v redu ekipa zraven mene,upam da bo še tkole na ET. Citrončica upam,da jutri pade stopka,ti v sredo na punkciji jaz na lepšem delu na ET. Bilka saj sem ti rekla tudi ti si bila malo črnogleda vendar je bilo danes vse ok,sem ful mislila nate in hvala ti za poslani sms.Sedaj pridno počivaj,lepo pozitvno mislil in na koncu en debel +.Z testom ne boma nič kaj veliko narazen. Špelka,četsitke ker si postala mamica in mali princeski želim lepo otroštvo in tudi ponosnemu očkotu iskreno četsitam. Tkole grem sedaj še malo k svojemu,se ulečt kajti imam ful grozne bolečine tam spodaj mislim da mi bo kar vse ven padel no. Lep včer še naprej se beremo in tipkamo. LP