lex
|
Tako, moj glavobol je sicer opustil in sem včeraj CEL dan preležala. Moji trije sončki so bili pravi sončki, so stanovanje pospravli, vse posesali, taščica je kuhala kosilo,..... danes sem pa že spat v pogonu. Morem Aleksa k zobozdravniku peljat. Upam, da ne bo jokal, hvalabog ma samo pregled, v petek pa še Alina, čeprav še nima zob. Korošice: v Dravogradu je zobozdravnica za otroke od 0-3 let, ki je SUPER in skoraj nič zakoplicirana, ko boste rabile tel. št. mi javite seznam je popravljen in dopolnjen, tako da lahko začnemo držati pesti za vse, ki imajo preglede ta teden. začne pa lavita* Balonchy tud jaz bi ubijala za smučanje. Sem mela že sezonsko naročene, pa sem jih komaj prepričala, da je ne bom imela (jo jemljem prek SK in jih pobira moja mami, pa sem ji rekla, da za tistih 5x ko bom šla smučat menda ja ne bom mela karte, jo bom že kupla, pa je bla malo skeptična, ampak pol se je le vdala). Se grem pa definitivno sankat z Alino na Kope. Imamo novo 4 sedežnico, ki je pa še videla nisem. No nas bo toliko, da bomo zasedli 2 sedeža nič grem pospravljat, ker po večerji se pa mojemu ni več ljublo pospravljat.