lex
|
Ok za nazaj se mi ne da brat, ker me še vedno bolijo oči. Sem včeraj preležala cel dan , no sem sicer že malo bolje, ampak kaj veliko pa ne. Mi antibiotik že ne prime. Sem vidla da imaste GH še vedno v obdelavi . Nama je na posvetovalnici rekla, da sedaj lahko preideva že na meso (razen svinjskega), pa včeraj je s takim veseljem pojedla govejo juhico s pšeničnim zdrobom in korenčkom, na vrh pa frutek, ki je ostal od malice. Jaz ji dam kar frutek, ker itak morem sadje kupit, pol je pa skor isti šmorn, ker letos pač naša drevesa niso obrodila jabolk, kolikor so jih pa so jih pa jeleni pojedli. Aja edino zadnjič ji je pa moja teta kruh dajala za jest, sem jih pa moji mami napela, ker jaz nisem vidla ker je bil Aleks glih na WCju , pa še to mi je upala šele drugi dan povedat - je najprej vprašala če jo je šraufalo (mejo srečo da je ni) in to čisto fršn ržen kruh , samo je pa celo noč spala. Pol si pa misli kaj si češ. felicija sem te vidla pri Zmagecu, neki sem sicer že prej nazaj brala, tak da ti čestitam za 1000 ojrov (to pri nas znese 1 žakel koruze pri Aleksu , ki jih je pa treba plačat mami ) junijorka mi mamo tud snegec , so dans v vrtcu že v kombinezonih okol hodli . Samo jaz bi šla SMUČAT!!!! Eh bom drugo leto nadoknadla - pa ja misli si Urša, da boš nič vas preberem zvečer, grem malega v luft vrečt, da ne bo predolgo spal, ker pol mamo pa zvečer žurko