Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je pa že Evo čuval.....
..prejšnji teden ko sva bili na slikanju, sem jih tam kar veliko poznala iz P in vam moram povedati, da je bila Eva edina, ki še pije moje mleko-vsi so popolnoma na aptamilu....so mi rekle, da se niso več trudile
.... Sem bila kar malo šokirana.jaz pa počnem vse živo, da bi imela več mleka (beri sezamovi napitki-fujjjj, polenta,refošk-njami), tako da Eva dobi maksimalno 2x dnevno aptamil, ostalo pa vse moje... Pa tudi v vasi je fantek star 3tedne in je njegova mamica rekla da si dnevno izčrpa smo 1flašo mleka in da še to s tem prenehala
. Sploh ne vem kje.
Mi imamo pa zdej vedno večje težave z uspavanjem našega
. Včasih sem ga dala v košek še čisto budnega in je zaspal, mogoče sem ga mogla še enkrat ali dvakrat malo pobožat.