|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
21.11.2007 20:33:04   
Pikabu
Evo mene končno tukaj. user posted image Nič se vas ne odvajam, le drugače se skušam zaposliti, ko sem doma. Ko delam priprave, se potrudim, da vas na hitro preberem, če znese, sicer bom pa ob torkih in sredah poskušala biti kaj z vami, ko ima možek pevske.

Najprej novica:

Bilo je nekoč....
user posted image

In danes....
user posted image
user posted image

Pa še malo slikic mojih dveh falotkov:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.11.2007 20:39:35   
altati
Uvau, Pikabu, fullll ti paše!user posted image user posted image user posted image  A je glava kaj lažja? Kako si ti???? Daj, malo več napiši, nouser posted image ....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.11.2007 20:40:10   
Pikabu
Da še malo opišem, kaj se kaj dogaja pri nas.

Mi smo v redu, pozdravili smo se. Maks je ta teden spet šele pravi Maks nazaj, prej je bil prav čuden, ves miren, samo crkljal se je, pa samo po naročju bi bil, zdaj je pa spet moj loti-faloti. user posted image Pravi mali nagajivček je, vedno dobre volje in nasmejan. Ema je vsa srečna, ker je spet v vrtcu, jaz pa res uživam v šoli. Možek je zlat, prejšnji teden sva imela še en "odrešujoč" pogovor, kjer mi je spet malo odprl oči in se od takrat naprej zelo dobro počutim. Danes sem pa itak vsa v luftu. Le kako sem lahko tako dolgo odlašala s tem, da bi se postrigla? user posted image Počutim se res fenomenalno in mi tudi pikico ni žal, da sem se postrigla. A katera pozna, kje kupije lase za lasne vložke in lasulje? Meni je dala čop za domov in je rekla, da je zelo lep, da ga bodo lahko porabili. A veste, kako je težak? Le kako sem lahko to nosila na glavi... Odzivi so zelo pozitivni, popoldne smo imeli prireditev v šoli, pol ljudi me sploh ni prepoznalo, baje zgledam dosti mlajša, potem so bili pa vsi navdušeni. Edino učenci niso bili, so rekli, da sem smešna in da si naj dam lase nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Se me bodo že navadili. Jaz pa uživam v tej frizuri, da o možku sploh ne govorim, kako je bil navdušen. user posted image user posted image user posted image Le kako sem lahko tako dolgo čakala...

Zdaj grem pa narediti priprave, potem pa pridem nazaj na čvek, če bo katera tukaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.11.2007 20:51:30   
muki1
No, Pikabujček, torej je res bil čas za spremembo user posted image . Ti pa tolk komplicirala user posted image .
Ej, ti pa res pristoji, si čisto drugačna in DA, tudi mlajše zgledaš.
Čeprav so tvoji lasje res bili dolgi in zdravi, ampak bodo tudi zrasli, če jih boš želela še kdaj nazaj, mar ne, zaenkrat pa je res to super ideja. Upam, da te tudi glava ne bo več bolela in si odrezala še to skrb.
Pa kako Ema že lepo nariše. Neži se mora prav prav ekstra dati, da spravi skupaj takšno drevo, pa je kar starejša od Eme. Bravo EM user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.11.2007 20:53:36   
muki1
No, Piškot, še 10 minut in odšihtaš svoje. Je pa tečno, jaz sem že v pižami, otroka spita............ mož tudi user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.11.2007 20:55:16   
muki1
Maxica, kako je kaj z Lanom?
Glede službe se pa ne pusti nategovat. Če si se tako odločila naj najdejo rešitev. Imaš pravico in prav nič jih ne stane ta tvoja odločitev. Kakšna študentka bo prav vesela, verjemi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.11.2007 21:12:25   
altati
muki, na čveku pogrešam tvojo fotko v bikiniju, da na hitro popucaš z vso konkurencouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.11.2007 21:13:14   
*anč*
frrrr in jaša  upam,da bosta hitro zdrava!

pikabu  lušna frizurca!! včasih spremembe delajo čudeže za naše počutje in samozavest... user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.11.2007 21:15:34   
Maxica
Ima možek ful dela, tako da sem ga samo s pretvezo, da naj gre mal košarko pogledat, spravila z računalnika, sam tolk da vas pozdravim. Pa deci refoška pijem zraven. Spet, bo rekla beloved Muki.user posted image  
Jutri bo mož peljal Lana k zdravnici, ker v petek pol ne dela zdravnica, pol je pa že vikend. Saj je čisto v redu, eno hripav je (zagrlenuser posted image ), mu kar zmanjka glasu vmes, ko se dere ali kaj govori. Ni pa nič prehlajen ali karkoli, ampak rajši naj gresta brezveze, kot da je kaj, pa sta doma.
Glede službe bomo videli, nisem nič pod pritiskom, saj itak nimam kaj izgubiti. Sem pa toliko rekla, da sem prilagodljiva v toliko, da sem lahko tudi en dan doma, pa delam štiri dni po osem ur. Edino tuhtam, kaj če mi rečejo, da lahko delam od 9-15h, a mi to kaj več pomeni?
Pikabu, tebi sem pa že povedala, da ti ful paše in si res luštna z novo frizuro. Res si predolgo časa mučila to svojo ubogo glavico s to svojo močno grivo.user posted image  Povej, kaj je rekel možek, pa otročka, kako sta reagirala na novo seksi mamico?user posted image
Zdaj pa šibam, da ne bo mož hud. Lahko noč.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.11.2007 21:16:24   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki, na čveku pogrešam tvojo fotko v bikiniju, da na hitro popucaš z vso konkurencouser posted image

A moja ni pa nič vredna? Eh, pa nič, pa ravno sem jo hotela naložit.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.11.2007 21:17:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A moja ni pa nič vredna? Eh, pa nič, pa ravno sem jo hotela naložit.user posted image user posted image

čak, čak, prehitra si!
naj jo najprej muki da, potem boš pa ti dokončno pometla s konkurencouser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.11.2007 21:24:09   
muki1

čak, čak, prehitra si!
naj jo najprej muki da, potem boš pa ti dokončno pometla s konkurencouser posted image !

Pa kaj ti misliš, da sem jaz čisto blentava ali kaj? MISLIŠ DA NE RAZUMEM? Da nisem skapirala, ali kva???? user posted image  user posted image  user posted image
Grem in me nekaj časa sploh ne bo....... za podatke se obrnite na Maxico, če ne bo imela preveč dela z pometanjam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ............................................................................................................
............................................................. pa to ne morem verjeti, no....smrk, smrk user posted image ......................... pa tako rada sem te imela Altati..........

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.11.2007 21:24:57   
Pikabu
Pa sem nazaj. Priprave so napisane, jutri bo spet en fleten dan. user posted image user posted image user posted image

Glava je res takooooooo lažja, ne morem verjeti. Je morala ta odločitev dozoreti, zdaj je bil res pravi čas, da sem to naredila. Možek je navdušen, ampak res, me je kar gledal in hvalil.... user posted image user posted image user posted image user posted image Otroka me pa sploh nista opazila, kot da je vse običajno. user posted image Ema je čisto neprizadeto povedala, da sem se postrigla, kot da to ni nič takega. user posted image

Muki, Ema ni sama narisala drevesa. Skupaj sva deblo, sem jaz držala njeno roko, potem je pa sama pobarvala, pa veje sem malo pomagala, ene dve je pa sama narisala, potem je pa listke samo tiskala s prstki. Je pa zelo, zelo uživala.

Aja, drugače sem pa pozabila še povedat, da sem spet na antibiotikih. Mi je zadnjič G jemal bris nožnice in so me klicali nazaj, da imam eno bakterijo, zato sem jih dobila, je pa tudi zelo možno, da je ta bakterija povzročila ss. user posted image

A se lahko še nekaj pohvalim? Pri kg sem -8. user posted image user posted image user posted image Tudi glede tega se odlično počutim. Trenutno sicer malo več jem zaradi antibiotikov, ker jih moram vzeti na poln želodec, potem imam pa resen namen paziti, kaj bom jedla, da tako tudi ostane. Sicer pa ne priporočam mojega načina hujašanja, ampak moram najti v vsaki stvari nekaj dobrega. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.11.2007 21:28:46   
mis
čer!

No, še vedno sem brez interneta. Zdej sem na moževem računalniku k ima kartico internetno. Na hitro sem preletela.

@lina, sožalje. Jaz pa nisem včeraj nič brala in nisem vedela za strica. Danes sem te pa klicala da se oglasim. Nič hudega, pa drugič...

frrrr, čim prej domov!

Naša že spet 2 dni tuli ko je treba zvečer zaspat, pa že tako lepo je zaspala. Ponoči pa lepo spi. Se 1x zbudi proti jutru, potem pa spi naprej pri nama.

Sem pa danes imela malo rjavega izcedka in sem izračunala da mi danes izostaja ravno 2. menstruacija in da je verjetno to to. Pa mogoče je to tista tekočina, ki jo je G videl na UZ.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.11.2007 21:29:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

čak, čak, prehitra si!

Pa kaj ti misliš, da sem jaz čisto blentava ali kaj? MISLIŠ DA NE RAZUMEM? Da nisem skapirala, ali kva???? user posted image  user posted image  user posted image
Grem in me nekaj časa sploh ne bo....... za podatke se obrnite na Maxico, če ne bo imela preveč dela z pometanjam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ............................................................................................................
............................................................. pa to ne morem verjeti, no....smrk, smrk user posted image ......................... pa tako rada sem te imela Altati..........

Mukica, i love you, ne it no, Altati ma te rada....ampak ljubezenskih ročk imaš več kot Maxi, ker itak več sexašuser posted image  (jaz jih imam pa še največuser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.11.2007 21:31:11   
altati
Pikabu, a potem tisto modro oblekico že nosišuser posted image  (upam, da sem si prav zapomnilauser posted image )?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.11.2007 21:31:12   
mis
Bravo Pikabu, uh kakšne spremembe. Bravo za kg in lušna frizurca.

pa Arabela, WB!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.11.2007 21:32:31   
mis
Grem še mal brat v postlo, zdej ko mam lahko luč prižgano v spalniciuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.11.2007 21:40:00   
Pikabu

Pikabu, a potem tisto modro oblekico že nosišuser posted image (upam, da sem si prav zapomnilauser posted image )?

Si, si prav zapomnila. A veš, da še nisem preizkusila, jo imam pa ves čas v mislih. Za tisto oblekco bi morala dati dol še 3 kg, ne vem pa, koliko se mi je kaj postava spremenila od takrat. Jo bom en dan dala gor, da vidim, kje sem. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 21:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.11.2007 21:42:15   
Pikabu
Frrrr, tudi jaz držim pesti, da čim prej pridete domov. user posted image

@lina, iskreno sožalje tudi od nas. user posted image user posted image user posted image Ti si meni takrat tako lepo misel napisala, jo grem večkrat prebrati, ko mi je hudo. Naj tudi stric živi v vaših srcih naprej.

Drugega pa ne vem, kaj moram kaj komentirati, sem malo ven padla....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.11.2007 21:43:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

čak, čak, prehitra si!

Mukica, i love you, ne it no, Altati ma te rada....ampak ljubezenskih ročk imaš več kot Maxi, ker itak več sexašuser posted image  (jaz jih imam pa še največuser posted image )

hvala altati za kompliment, jaz očitno ne sodim v tvojo kategorijo love handlesov

itak da ne, saj sem sama tudi izven konkurenceuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.11.2007 21:44:31   
altati
Pikabu le najdi oblekico in jo pomeri, pa fotko nalimaj, da bomo lahko ploskaleuser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.11.2007 21:50:37   
Pikabu

Pikabu le najdi oblekico in jo pomeri, pa fotko nalimaj, da bomo lahko ploskaleuser posted image .

Oblekca čaka v omari, da pride njen čas. Jo bom pa mogoče res en dan preizkusila, da vidim, koliko mi še manjka. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.11.2007 21:54:03   
Anonimen
pardon ker se vtikam sem, kjer mi ni mesto.
Pikabu nova frizurca ti fuuul pašeuser posted image user posted image user posted image

pa mla dva sta res cukra. itak pa to že veš!

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?