ada2
|
Ada ti pa ne bodi žalostna , ziher boste imeli tudi še praznovanje čez vikend, ne? ne, čez vikend ne bomo imeli praznovanja, ker ni Nuše, pa jaz delam. no, Adam se je imel lepo na praznovanju, dobil je 3 komplete legic (itak, da sem malo prišepnila kaj bi imel , no, en komplet od tega pa je dobil od nas treh) in je navdušen tako nad tovornjakom, kot nad letalom, je zvečer kar skakl od enega do drugega. in da vam povem kaj me je danes v jok spravilo: me v službi en gospa vpraša kaj je narobe, da sem tak žalostna, pa ji povem, da ima sine Rd in da bi bila rada z njim, pa ni šlo, pa da komaj čakam, da pridem domov, da ga stisnem k sebi.....pa mi je rekla, da toliko koliko je moj sinek žalosten, da jaz nisem zdaj z njim, je ona vesela, da sem z njo. od ganjenosti so mi kar solze prišle na oči, sem jo samo objela in si mislila, da je vsaj nekdo hvaležen.