|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test baby check
24.11.2007 9:09:49   
EnjA
Delala sem ga 2 dni nazaj in danes zjutraj! Se mi zdi, da se je pokazala blaga čtica(v albumu zg. test je od danes, spodnji od 2 dni nazaj)! A jo tudi ve vidite? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test baby check
24.11.2007 9:13:27   
gajka
Jaz na sliki ne vidim 2. črtice. Se je pa meni tudi po First Sign mini prikazala zelo zelo rahla črtica, na CB pa je bil jasen +! Naredi test s CB!

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2007 9:32:58   
jabi babi
ČESTITAMMMMMMMMMMMM,BRAVOOOOOOOOOO!!!!!!!!
LEPIHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2007 9:42:19   
ajat
Meni je žal, ampak jaz vidim na obeh testerjih samo eno črto.
Če ti res vidiš drugo črto pojdi po cb in ga jutri še enrkat naredi.
Pa javi user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2007 10:13:26   
jabi babi
ja kako da ne,če dobr pogledaš jo vidiš......

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2007 10:15:13   
eva1
Ja jaz na 1 testu tudi vidim rahlo user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2007 10:26:05   
Lea2007
Ja jaz tudi na prvem vidim rahlo črtico. Potrdi še s CB.

Drugače pa mislim, da je to to. ČESTITKE.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2007 10:43:33   
ellie
Preveri še s kakšnim drugim testom, npr. CB. Meni so 4 bc miniji pokazali rahlo črtico, pa v resnici ni bilo nič...samo ovulacija...in je M prišla po 2eh tednih od teh testov. Vsekakor ti želim, da je pri tebi +...zato kar naredi še kakšen drug test. Ker če se prehitro veseliš, v resnici pa nič ni...je potem razočaranje še toliko večje.

Evo...še moja slikica...

user posted image

Lp

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2007 10:44:23   
Erin
ČEstiiiiiiiiiiiiiiiiiitam!!!  2 črtice sta! Men je tudi baby check pokazal zeloooooo bledo črtico, clear blue par minut kasneje pa močen plus

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2007 12:18:48   
tiana
js tud vidm drugo črtico!!!ČESTITTTKEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2007 12:51:51   
Anonimen
sta dve črtici, lahko ti čestitam.. user posted image user posted image  je pa res, da se ne veseli prehitro, preden sem zanosla, so mi tile baby checki vsaj 5krat pokazal dve črtici, pa ni blo nič. tko da naredi še kak drug test, pa bo za zihr.

(odgovor članu tiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2007 12:58:21   
EnjA
Ja kot vidim je ta test nezanesljiv-vsaj po vaših izkušnjah! Ja saj če pogledam 1 test, se tudi vidi neki odsev tam kjer bi naj bila črtica, ampak danes pa takoj ko sem pogledala test sem videla še drugo črtico-sicer čisto svetlouser posted image ,no bom v ponedeljek naredila še CB, pa bomo videli! Sporočim v ponedeljek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2007 16:55:19   
mirabela
joj EnjA, drzim pesti da bo user posted image , zato ti posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2007 13:50:43   
Bonnie_RR
Js vidim 2 črtici! user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2007 16:09:31   
naja2
EnyA - nisem prepričanana, držim pesti da bosta že kmalu dve debeli user posted image .

Drugače pa sem jaz tudi že večkrat videla rahlo drugo črtico pa je potem žal M prišla - tsko kot ti jo tudi jaz  te dni (ne)pričakujem. Kdaj si pa imela prvi dan ZM?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2007 18:17:11   
leonida
oj! Ej meni isto kaže baby chek rahlo črtico.Kot tebi!!!!!!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.