Vilma
|
Dobro jutro bejbe Upam, da me danes ne bodo skenslali in da uspem do konca napisat sporočilo. Ja mi smo že skoraj zdravi, še malo noska popedenamo pa bo! Neli a hrbetnica te boli? Si predstavljam, kako boli, ker mene pa trtica. Imam dvakrat zlomljeno in če se zaležim na hrbtu sem kot en hrošček. Me mora prit moj dragi reševat, pa obračat. Sem pa prvič padla v osnovni šoli, ko sem se sankala. Ker ni blo dost po hribu, sem morala sprobat še na skakalnici. Pa sem priletela pri spustu na rob sank na trtico sevede. NO drugič pa sem jo polomila ene 7 let nazaj, ko sem padla z rolerji spet na hribu in seveda spet na trtico. Takrat me je tako močno bolelo, da sem skup padla. Je pa pri trtici tako, nič ne morejo, gips na tist konc riti ne gre. Sem pa zadnjič vdila tvoj lepi trebušček, je že fajn spuščen, kar pomeni da je malčica blizu cilja. Sicer pa res najboljš, da se napedenaš na današnjo polno luno. Valjda ne boš čakala do 5.12. ko ima Dominik prvi rojstni dan?! jaz ti že zdaj povem, da ne bom čakala do 13.4. Kvečjemu 13.3. grem rodit. Mene tole dete tudi brca, je videt že čez trebuh. Pa sem šele na začetku 23. tedna. Pa tako sem na tihem upala, da bo tole dete bolj mirno kot Dominik. Zaenkrat pa še bolj brca. No ja, bomo že nekako, bom pa tuki jamrala, če ne bo šlo drugače. Štefka kolko časa se pa dela tista torta? In kako jo potem razrežeš na tri kose? jaz sem ful v dilemi, kaj a naj malčku kupim al naj mu sama naredim torto. Po pravici povedano, se mi s tem trebuhom glih ne da. Hana a bi ti masirala? Evo mene prec, bom taprva stranka.
|