|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
23.11.2007 22:59:39   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zdaj pa eno smrtno resno vprašanje:

nujno moram k frizerju. kaj naj pa naredi z manouser posted image user posted image user posted image user posted image
eh, pojma nimam kaj naj si dam na glavo, da mi bo pasalo. izgleda imam za en drek frzerja, da mi nič ne svetujeuser posted image

Poglej malo na tisti link od Lu. Kaj takega, da si spustiš čop morda, malo na resice, eh, saj ne znam opisati, mal poglej, no. Sicer pa so frizerji že tako ful plačani, tako da bi ti lahko tudi kaj svetovali, res je.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.11.2007 8:21:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, kako čudno pa ti zadnje čase citiraš? Si čist iz forme?user posted image

očitno, kajneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.11.2007 8:32:03   
pikapolona2
jutro....sam poročam da se moja napoved ni obnesla...sva spali do 7 45user posted image user posted image ...čeprav je blo pa ponoči skoz neko jamranje in stokanje. Dec je pršu pa ob petih domov in je zvonil ker je pozabil kluč doma...pa sm se spte ustrašla da mi že policaji zvonijo k se je kej nardilo....user posted image . POl mi je pa neki razlagal da bo danes ure koristill....pa jst njega ja kakšne ure...pa se je razxxx da une da ja vsak dan ful del dela da ima ogromno + ur...kr neki....sploh ni mogu zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.11.2007 8:33:51   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Altati, kako čudno pa ti zadnje čase citiraš? Si čist iz forme?user posted image

user posted image Ampak danes je že bolje.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.11.2007 8:35:19   
Maxica
Sicer pa dobro jutro. Jaz sem se zbudila točno ob 6:15, kot za v službo, ampak sem se potem nekak prepričala in potegnila še za dve urci. Točno ob dveh je Lan prav nekaj čudno in suho kašljal, ampak sem očitno zaspala nazaj, brez da bi posredovala. Grozna mama.user posted image  Zdaj pa čakam, da se še mož počasi privleče iz spalnice, pa da šibneva v Ljubljano. Čavči.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.11.2007 8:42:18   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image Ampak danes je že bolje.user posted image

danes je taaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk čuden dan.....
Jašu malo tele iz noska, mene boli želodec in sedim na wc-ju, zraven sem dobila še user posted image user posted image user posted image user posted image , vsa sem čudnauser posted image user posted image user posted image
najbolj da grem pod kovtr in pridem iz pod njega čez 3 dni....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.11.2007 8:49:16   
Maxica
Saj bo bolje, Altati, skoči res pod kovter, pa ostani danes kar v postelji, se malo pocertajte, pa bo. user posted image  zna imeti res tak čuden učinek, pa še polna luna je.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.11.2007 8:52:15   
altati
Ja, Maxi, sem ugotovila, da imam dvojni sindrom user posted image  in polne lune....
Nema boljeg, kaj?
Bi takoj zlezla pod kovter, če bi imela možnost...pa je žal niuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.11.2007 9:02:59   
altati
no, pa sem boljše volje.
dobila sem mail od prijateljice, eden tistih, ki krožijo naokrog. Je pa na temo,ko so otroke, stare od 4 do 8 let, spraševali, kaj je to ljubezen.

In en 6 let star fantič je izustil: To je, ko mami vidi atija v kopalkah in ne mišljenja, da je to žalosten prizoruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.11.2007 11:26:48   
@lina
Bravo ženske, po dolgem času sem spet lahko zajtrkovala samo z oktobrom 2006, ne s celim RRuser posted image user posted image user posted image  Je bilo tolk za prebrat, da je fruštka že zmanjkalo, pa sem šla še po smetanov desert v hladilnikuser posted image user posted image

Jaz sem sicer že dva dni vsa kilava...nekaj me kosti bolijo, pa glava, pol se pa filam s tableti in zaspim s tamalim ko gre on spat...tako da se lahko pohvalim da sem spala od 20.15 do 7h, ko je bil mali auf, ampak sem potem še en tablet pogoltnila in me je mož pustil spati še do 8.30.user posted image  

A se zdaj zato več dogaja, ker je moci prišla nazajuser posted image user posted image  Sem te pogrešala! Pa res jaz tudi *lino* pogrešam, a so se z Džordžijem kaj zdilali?

Jaz sem bila pa prejšnji teden pri frizerju, samo pri meni ni takih korenitih sprememb. Bom pa kmal morala prešaltat na barvanje, ne več samo pramene....dva sivaka se že lep čas svetlikata, pa imam občutek, da se bosta kmalu začela razmnoževatiuser posted image

Frrrr, upam da ste danes veliko bolje!

Altati, tebi pa nič ne zavidam dvojni sindrom... Mogoče bi ti pa tašča malo odpeljala otroke, da se ti lahko zavlečeš pod kouter?user posted image user posted image  Hec, hec...

Bravo Tian za korakanje... Jaz za našega "pijančka" še ne morem rečt, da je shodil...pa prehodi že od jedilnice do kuhinje, pa po dnevni sobi... pol pa pade na kolena in naprej šiba... Pri Juretu ni bilo tako, ko je shodil, so bila kolena pozabljena...

Želim vam lep vikend... mi se danes švercamo s kosilom pri mojih starših, jutri smo pa tudi povabljeni na kosilo, tako da nam bo kar luštno!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.11.2007 11:58:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altati, tebi pa nič ne zavidam dvojni sindrom... Mogoče bi ti pa tašča malo odpeljala otroke, da se ti lahko zavlečeš pod kouter?user posted image user posted image  Hec, hec...

temu se reče pa dolenjska žlehtnobca, kajuser posted image user posted image user posted image
Mislim, da bo Luna na Zemljo padla, kot meni tašča otroke odpeljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.11.2007 12:31:20   
altati
hmmmm..... ravnokar sem ugotovila (po sinovem ugrizu), da imamo spodaj že štirice (zobe mislim). Imamo zgornje enke in dvojke, spodnje enke, spodnjih dvojk niuser posted image user posted image , namesto njih, sta pa zunaj obe spodnji štiriciuser posted image user posted image .A  ni to en  mal čudno?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.11.2007 14:04:32   
piskot
hm, sej je res tak len dan.

ampak sem bila danes ze na enem seminarju. v trgovine menda ne smemo ane. cakamo decka, da se zbudi, potem pa kosilo, pa se uvalimo kam na obisk. moramo se kaksno zrtev najt.

razmisljam o tem, da bi macko naucila sesat medtem, ko nas ni doma. ce je tista copate sivala, se bo pa nasa ja naucila sesat ane.

tian bravo bravo, upam da ne bos star 18 ko ti bom jaz uspela tiste prevleke poslat user posted image .

altatija v jok pa na drevo, kako je to mogoce, da imate stirice user posted image . kam te je pa ugriznil tako mocno, da se odtis pozna?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
24.11.2007 14:34:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, pa še malo opišem današnji dan, ko mož spet tako veselo spi na kavču.

Zjutraj smo v službi imeli sestanek. Smo obdelali poslovanje in nam zelo dobro kaže. Zgleda da bo 13. plača, moja prva v življenju user posted image . Pa še neka darila se direktor prsi, da nam bo kupil, se moram malo uščipniti, ker skoraj ne verjamem.
Po tem sem šla v mesto po službenih opravkih. Ko sem šla z banke se je na parkirišče pripeljal en avto, v njem pa nek dober tip. Seveda takoj pogledam za njim, ko je odprl vrata pa iz avta stopi moj mož. Za poscat. Še en dokaz, da ni vse zlato, kar se sveti user posted image .
Po službi pa seveda domov k mojima rožicama in ker se nismo vedeli kam dat smo šli na že nekaj časa nazaj obljubljeno kopanje v Moravske Toplice. Uživali smo kot že dolgo ne. Iva je skoraj znorela od zadovoljstva, Neža pa tudi. Res je bilo veselje gledat čofotanje, škropljenje na vse strani, poslušati vesele krike. Resda smo izpadli ko eni kmetavzarji ki prvič vodo vidijo, a me boli moja velika ritka, glavno da smo se lepo imeli.
V avtu sta punci že čisto znoreli od utrujenosti, je voda naredila svoje. Ko smo prišli domov sta šli po hitrem postopku v horizontalo.
Žal je voda izmozgala tudi možeka.....tako da ostajam na suhem....no, ne čisto na suhem, sem pir odprla.....saj se verjetno razbere, ker se mi že malo vrti user posted image .
Sicer pa se mi itak ne da seksat.

pa še vamp imam ko ena nosečnica, jebela cesta. V službi mi je uspelo prijesti dve kili. Drek, no......

pa daj no...jaz se bom poscala....kak ti opišeš situacije.
A ma tvoj nov avto al kaj?user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image tut js skoraj padla s stola user posted image muki - carica si! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
24.11.2007 14:45:47   
frrrr

Frrrr, meni naša zdravnica zmeraj reče, da naj ji ponujam pijačo, ampak tudi če noče, da dokler se dojiva je še vse okej. Malo večkrat pristavi, čeprav so verjetno ob tvojem druženju s calici tudi joške bolj švoh.
Upam, da se jutri že vsi trije opomorete in boste kot ptički.

nismo polovičkarski user posted image do včeraj zvečer js bruhala, mož driskal... zdej sva pa oba še kontra sprobala in sem še js mau driskala in on bruhal user posted image
počutje je pa veliko boljše. samo ven ne moremo kaj prevč, da ne kakšne epidemije povzročimo user posted image
joška - je kr polno zaposlena... men se zdi na trenutke, da sta čist prazni, ampak od srede dalje laufata non-stop in očitno nekaj more bit, ker ne tečka.
jaševo zdravstevno stanje - danes samo 1x kakal, pa še to je bilo tini mini in ne tekoče user posted image bruhanje pa itaq prenehalo na infekcijski.

calici virus - nekaj podatkov, ki sem jih izbrskala...
-> več kot 50% verjetnost, da se okužiš, če se giblješ v okolju, kjer je nekdo okužen
-> inkubacijska doba od 12-36 ur
-> čas bolezni od 24-48 ur
-> največja verjetnost za okužbo v zaprtih družbah - družina, vrtec, šola, dom ostarelih, hotel,...
-> največkrat zbolijo odrasli in otroci, manjši otroci in dojenčki redkeje
-> znaki: driska + bruhanje... večkrat zraven še vročina, glavobol
-> virusa voda in milo ne uničita - obvezna razkužila; sicer pa nad 60 stopinj je tudi usodnih za virus
nisem pa nikjer zasledila koliko časa po ozdravitvi smo še kužni user posted image user posted image katera ve?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.11.2007 14:45:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Čer,

Frrrr pozdravte se, vem kako to izgleda.

Jaz v glavnem razmišljam, da bi v kratkem zamenjala službo. nisem preveč navdušena, vsaj ne tako kot sem bila na začetku... urnik ubija, sploh mi ni več jasno kaj sploh počnem in na katerem delavnem mestu sem zaposlenauser posted image user posted image user posted image  
UTRUJENA sem in razočarana, pogrešam moja dva fanta, ...user posted image

Gael spi in upam, da bo spal celo noč. Danes je pojedel za večerjo krožnik zelenjavne mineštre, 2 piščančji hrenovki in 150 ml rižolinota user posted image user posted image user posted image

Vsake pol ure bi jedel user posted image , ni čudno, da se je zredil za 500 g v enem tednu user posted image
jaša bi tolk v celem dnevu pojedel user posted image 120 ml rižolina mu je večerja... zelenjava za kosilo, hrenovke bi pa zapakirala v kakšen jogurt, žemljico in sadno kašico in je skoraj cel dan user posted image user posted image
službo pa le zamenjaj, če te ubija... ti delaš od septembra, če se ne motim... torej še ni tolk časa... kaj bo šele čez pol leta, leto... MENJAJ!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.11.2007 14:45:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zdaj pa eno smrtno resno vprašanje:

nujno moram k frizerju. kaj naj pa naredi z manouser posted image user posted image user posted image user posted image
eh, pojma nimam kaj naj si dam na glavo, da mi bo pasalo. izgleda imam za en drek frzerja, da mi nič ne svetujeuser posted image

Jaz sem naročena jutri ob 07.30 user posted image .
Bom probala najti link od Lu. Čakaj malo................................ user posted image

pa ti si sadomazo...7 30 pr frizerju boš sedela?????
moja frizerka začne pa ob 8ih in je full fajn za dobro jutro sest na masažni stol, kjer ti še glavo zmasirajo - vauuuuuuuuuuuuuuuuuu

Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.11.2007 15:04:51   
frrrr
joj, sem cel dopoldan brala in brala... na hitro pokomentiram...

hvala vsem za lepe želje in hvala tudi za vse smsje! zdej sem si končno vaše številke spravla user posted image sem lenoba lena, a ne? user posted image

HOPE79 - welcome med čveke vseh čvek!

Mlada mamica in naja78 - večkrat se javita!

Pikabu - luštna frizurca! res si bolj maldostna! pa videti si zeeelo zadovoljna! user posted image

Lu - čestitke Tianu za korake!

@lina - tudi naše dete je malo korakalo, malo po kolenih... potem pa naenkrat samo karakanje... torej vaš Matjaž že hodi in boš mogla kakšen datum za nazaj povedat, ki ga lahk v tabelco vpišem user posted image

moci - sem vesela za lepo preživet dopust!

muki - nasmejala si me do solz user posted image

pikapolona - tvoj dec pa ima zanimivo klapo user posted image

piskot - poročaj kako gre vašemu mačku sesanje user posted image

lucika - mi smo tudi ugotovili, da smo pri nekaterih stvareh enostavno preveč popuščali, ker nam ni bilo hudega... mali je pa tut bil boljše volje zato... ampak - vedno je tu ampak user posted image - zato se nam bo pa začelo vračat, ko malce odraste... in verjetno je lažje zdaj začet prevzgajat kot pa čez 2, 3 leta... še posebej, če bo dobil družbo in bo potem mislil, da se vse zaradi dojenčka spreminja.
no, pri joškanju celo noč sem full popuščala, ker ga res ni hudo dat na joško in spi mirno dalje... no, ene 4 smo prakticirali, potem pa spet na polno zalaufali user posted image user posted image bo že čas za to...

kaj še? pozabla... pa jutri dalje... zdej se bo mali kmalu zbudil...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
24.11.2007 16:12:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
altatija v jok pa na drevo, kako je to mogoce, da imate stirice user posted image . kam te je pa ugriznil tako mocno, da se odtis pozna?

V roko. Ma fora je v temu, da sploh nisem niti opazila, da mu zobje rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image  Čudna mati, ni kajuser posted image
In kot vidim, ste se že povabili nekam, ker doma vas ni več....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
24.11.2007 16:16:08   
Maxica
Mi smo dopoldne torej mal zapravljali po BTCju in glej ga zlomka, a ne srečam našo Pikabu in njenega moža. Ma moram prav napisati, da je res skoraj nisem prepoznala. Frizura ji krasno pristoja, res je luštna, da pa sploh ne omenim njenih kil - je prava suhica, res postavna mlada damica. Kar žarela je in prav vesela sem, da sva se srečali.user posted image user posted image user posted image  Zdaj grem pa frizuro upedenat za večerni dogodek.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
24.11.2007 18:57:13   
Pikabu

Mi smo dopoldne torej mal zapravljali po BTCju in glej ga zlomka, a ne srečam našo Pikabu in njenega moža. Ma moram prav napisati, da je res skoraj nisem prepoznala. Frizura ji krasno pristoja, res je luštna, da pa sploh ne omenim njenih kil - je prava suhica, res postavna mlada damica. Kar žarela je in prav vesela sem, da sva se srečali.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala Maxica, tudi tebe je bilo pravo veselje srečati. Sem že zjutraj razmišljala, kako bi bilo lepo, če bi se videli. Tudi sem prvi hip nisem bila pozorna, kdo me kliče, mi je ušlo iz glave, da imaš drugačno barvo, user posted image drugače pa tudi krasno izgledaš. Pa hvala za pohvale. No, če bi šle še ene tri kilce dol, bi bilo ravno prav, ampak sem tudi takole zelo zadovoljna sama s sabo in se res odlično počutim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
24.11.2007 21:12:59   
piskot
aj aj aj aj, se nic ne drzite dneva brez nakupov? meni je pa uspelo. user posted image user posted image user posted image

popoldan sva bila z martinom pri prijateljici na bledu. tam je ful uzival, ker imajo eno tako veliko sobo, pa noter igrac vec kot v trgovini po mojem. potem sva imela pa celega vraga po poti nazaj. ko sva prisla po klancu z bleda dol, se je zacel dret ... ampak dret tko kot da ga bo pobralo, ne pritozevat. in se je drl pa drl, pa nc ni pomagalo. ne igrace, ne pijaca, ne muzika, ne moje prigovarjanje. je bil cist rdec, sem ustavila avto in mu sla jakno dol dat, ker je bil ze cist prepoten. pa se peljeva naprej, pa spet zacne. sva se se enkrat ustavila, sem mu dala se supergice dol, pa za pit sem mu dajala, pa spet nic. potem sem ga do doma drzala za rokico (se dobr da mava majhen avto), pa kadar sem ga spustila, da bi predstavila, se je spet zacel dret. ne vem, mogoce mu je bilo tako grozno, ker je bila tema. kriza u glavnem. socustvujem z vsemi, ki se vam to veckrat dogaja.

kopalnico sem imela namen se pomit, pa se mi res ne da ...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
24.11.2007 21:34:40   
pikapolona2
Piškot...te čist razumem...pri nas je to redno na sporedu....zato pa nimamo nekih daljših izletov....na štajersko pa gremo v času ko mora zaspat da vsaj pol ure spi in je tišina.

Mi smo bili pa popoldne v jesenicah.....sm  našla darilo za mojo mamo za božička....že delj časa si želi sklednik....to so police za na steno notri daš une glinene posode....no in to nobeden več ne dela ....ali pa delajo pa je fuuul drago. In jst to najdem na bolhi in ekola imamo že doma. Moj bo še mal prebrusil pa pobarval na novo pa bo po moje super vesela...zdej jo more sam še sestra nekako zamotit da nebo slučajno tega kupila. ker je čist blentava in skoz po starinarnicah hodi in išče...sam na bolho se pa ona ni spomnilauser posted image user posted image user posted image

Dopoldne smo pa imele obisk....en sm čvekala in čvekala in Brina se je igrala in malo spala. Ati je pa spal...naporna noč ni kej....vsatl je ob dveh popoldne...pa do štirih se je glih skupaj sestavil.....zdej pa smučanje gleda.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
24.11.2007 21:46:59   
piskot
ste pa prav nesramne, nobene za cvek, bom res morala it kopalnico pomit al kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
24.11.2007 21:47:40   
piskot
ups, pikapolona sem te zgresila. sori.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Katerega bi izbrali?
jan2010

Prosim za pomoč, za lažjo odločitev.

Matevž (38%)

Martin (28%)

Lovro (34%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!