|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
25.11.2007 14:35:34   
lucika
neeee, saj zato sem pa velike slikce naredila:) pa saj mi nimate kaj vzet:) aja, ne tole je žalostno:(

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.11.2007 14:35:46   
moci
mah, sem hotela komentirat, pa me že podijo.
hotela sem vam povedat, da sem šla včeraj na ornk striženje in barvanje s prameni. je trajalo 3 ureuser posted image
potem me je pa napadel hud glavobol in sem popodne preživela v družbi školjke in šla ob 8h spat. tako slabo ne vem, kdaj sem se zadnjič počitila. in potem sem si oprala lase, ker je tisto sranje, ki so mi ga špricali po glavi izgleda povzročilo alergično reakcijo. danes sem ok, samo frizure se še nisem navadila.
v opozorilo, da veste, da frizer ni tako nedolžna zadevauser posted image

no, da se še pokažem:user posted image
no, hvalite meuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.11.2007 14:43:26   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

samo še tole: tukaj mu gredo pa štantije po glavi, kot ponavadi...

user posted image

O, to je pa praktično, s katerim praškom pa opereš? vidim, da ni madeževuser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.11.2007 15:02:31   
lucika
moci, fajn frizurca! ti res lepo paše.

tole je sicer sušilec. prat še nisem poskusla:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.11.2007 16:57:43   
frrrr
kmalu bom začela pisat poste kot muki - js se bom fentala ali kaj podobnega... to je noro... moževo stanje končno ok, moje driskanje pojenja... Jaša pa user posted image danes 4x driskal, pa čeprav je bilo včeraj samo še 1x kakanje in že bolj kompaktno blato... danes pa spet driska na polno user posted image trenutno je kakal že čist belo user posted image  user posted image  user posted image pa bruhal je 3x user posted image 1x malo, 1x orng (sebe, mene, mojo posteljo, svojo posteljo... že 3ič perem, pa še enih 2-3x bom user posted image ) in potem po spanju še 1x samo slino user posted image
smo klicali v dežurno na Metelkovo, pa pravijo nej kr pridemo in gremo nazaj na Infekcijsko, če ne bo bolje... 1 urco mu še damo, da kaj obrdži v sebi, sicer pa pokamo. tale bela driska mi ne gre iz glave - a se samo meni zdi, al je to že nekaj hudega?
sem vedela, da nisem brezveze paničarila... vedno je nekaj slabega v takih primerih... ne znam si razložit in potem vedno naknadno ugotavljam znake.
sicer je pa nasmejan in bi jedel in pil... mu moreva omejevat user posted image ker sicer gre vse takoj ven user posted image pa tudi sicer se mi zdi za odtenek bolje kot včeraj user posted image user posted image ampak telesce mu pravi drugače glede na to kaj prihaja iz ritke in ust user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.11.2007 17:50:15   
frrrr
cel net sem že prebrskala , pa nič ne najdem user posted image
imam filing, da pod takšnim stresom jem tole kočerjo, da bom še js šla na mehko odvajanje user posted image

moci - full ti paše nova frizurca! sem vesela, da si danes že ok... mogoče je res bil samo sprejček al karkoli so ti že dali na glavo, krivo za slabo počutje.

lucika - Aidan zgleda pa pravi mali nagajivček. full je luštkan in veliko laskov ima!
je sam splezal v sušilca, al ste mu pomagali?

Mlada mamica
- z Dašo sta bile okužene z rota, če se ne motim... je mala kdaj kakala belo kot bi bilo mleko?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.11.2007 18:22:13   
altati
frrrr- ampak to pa ne bo več calici, vsaj po mojem znanju....je možno, da ste na infekcijski še kaj drugega pokasiraliuser posted image user posted image user posted image  Upam, da ne pristanete spet na infekcijski....Držim pesti!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.11.2007 18:23:12   
altati
moci- lepa siuser posted image user posted image user posted image

lucika - kakšen je pa čas sušenja? kako nastavišuser posted image ? bravo za prva korakauser posted image user posted image user posted image !Ko boš sprobala še pranje, pa le poročaj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.11.2007 18:35:37   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- ampak to pa ne bo več calici, vsaj po mojem znanju....je možno, da ste na infekcijski še kaj drugega pokasiraliuser posted image user posted image user posted image  Upam, da ne pristanete spet na infekcijski....Držim pesti!
sem jih kr orng opazovala, ker mi je mau grozno, ko sem se zavedla kje sva user posted image res v strokovni oskrbi, a tam je polno intruderjev že za mojo telo, kaj šele tamaučkovo...

belo odvajanje sem zasledila samo pri celiakiji in cistični fibrozi... ampak to bi se že prej kazalo po malem, a ne?

malemu ponujam joško vsakih 30 minut in potem ga morem odstavit na silo, ker on bi še joškal user posted image pa rehidracijsko pije... sicer pa ne kaže kakšnih znakov, da bi mu bilo hudo... se smeje, oponaša živali, pleše...
od 16ih dalje ni bruhal ali driskal, zato bomo počakali... in mečave nima vdrte kot včeraj. če začneva dvomit ali pokaže najmanjši znk slabega počutja, pa vam javim po sms-ju kaj se dogaja...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.11.2007 19:11:36   
Anonimen
Frrrr- upam, da se kmalu pozdravite!! Držim pesti, da vam ne bo potrebno hoditi na infekcijsko. Belo blato- priznam, da nimam pojma (vsaj pri ljudeh ne- mogoče je kaj na maščobe vezano?!?!)

Moci- luštna frizura!
Jaz imam pa tako uničene lase, da če se grem strižt, se lahko na kratko postrižem ( da bi šli  vsi polomljeni lasje doluser posted image )
Tinkari sem tudi jaz danes lase spredaj postrigla, da ji ne gredo v učke.........

Altati- ti se tudi hitro skup sestavi.........

Drugače pa , oči je že od petka v sobi- kar je fino, meni pa malo manj, ker vbistvu od petka ne vemo kako in kaj jeuser posted image user posted image user posted image  Prej je bil na intenzivni, so mu skoz kri gledali.......zdaj pa že od petka ničuser posted image - a so normalni?!?! Pa še daleč od tega, da bi bil zdrav.......
Tinkara mi danes že od 17.30 spi- jao meni jutri zjutrajuser posted image / ponoči!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.11.2007 19:14:45   
moci
ojoj, frrrr, jaz močno stiskam pesti za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.11.2007 19:35:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

belo odvajanje sem zasledila samo pri celiakiji in cistični fibrozi... ampak to bi se že prej kazalo po malem, a ne?

definitivno bi prej že kaj kazalo na to! Ne paniciraj v takšne višine, ok? Lahko da bo jutri že dober....Jaz držim pesti za vas!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.11.2007 20:16:11   
*anč*
helou!

mi mamo leni vikend,tko paše user posted image . od jutri pa do srede sva pa sama,gre tata u salzburg. družbo mi bo pršel delat moj dragi bratec,se bova kemijo učila,ker u sredo piše ...  zdej vas grem pa mal prebrat,vidm da ste kr pošteno načvekale.

Tian user posted image user posted image user posted image za prve korake!!

HOPE79  dobrodošla,kej veča napiši!

mlada mamica
  lepo te je brat, se vam full dogaja!

moci  kjut fotke!user posted image

muki
  lepo si nopisala dan u moravskih!! vedno te je zabavno brat!!

tasha  ogromno poje gael. priden! glede službe pa probi kej bl na izi najt,da ne boš tok svoja fanta pogrešala!

frrrr  no sam,da ste bolš!!

evo pršla do 165 naprej pa jutri user posted image . mejte lep večer!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.11.2007 20:20:30   
*anč*
ojoj,frrrr, sm zdele prebrala da ste bogi. pozdravite se, držim pesti!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.11.2007 20:30:23   
pikapolona2
frrr...upam da ste zdejle doma in da je vse OK......belo blato se pa tudi meni ne sanja kaj bi bilo to.

Mi smo nazaj s čatežkih....tamala je spala v avti 2 uri skupaj...to je absolutni rekord spanja v avtu....ampak to je seveda posledica kopanja in tople vode...zdejle je pa naspidirana in se še lepo igra....po moje bomo šli spat šele ob 22 uri.

Lep začetek tedna!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.11.2007 20:31:59   
pikapolona2
moci hvalim teuser posted image user posted image user posted image ......je težko al ni 3 ure pr frizerju zabit???

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 20:37:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 20:38:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
25.11.2007 20:43:50   
Maxica
Joj, Frrrr, no, jaz res močno močno držim pesti za vas, da Jaša končno v sebi obrži eno orng porcijo večerje, pa da se zjutraj zbudite zdravi in spočiti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za belo blato pa res nimam pojma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 4169
25.11.2007 20:52:15   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

moci, krasna frizura. komaj čakam, da te vidim tudi v živo. a se vidimo pred bazarjem?

po mojem lahko. popoldne verjetno?

Neposredna povezava do sporočila: 4170
25.11.2007 20:52:58   
piskot
cer.

frrr, upam da ste kaj bolje. kaj pa tiste kasice za zapiranje, a to jeste kej? pri nas je pomagalo, pa se bolj tekoce sem mu delala, da je se malo vec vode dobil vase. no upam da ste uspeli kaj v sebi obdrzati. pa nehaj brskat po forumih in netu, bos prevec nasla.

remy upam da bo ocka kmalu zdrav za domov.

moci fancy smancy, a se lahko s tabo druzimo? a mislis, da si res bruhala od tistega kar so ti na glavo dal?

lucika je pa gibcen tale vas falot, da se mu uspe spravit v stroj.

hope upam da uides noricam. sodelavka jih je dobila pri 35 letih in ni bilo nic kaj fino.

pikapolona ste izbrali fajn dan, da ste sli v toplice. itak vreme ni bilo za nikamor drugam.

sivkamivka, a vas je bilo strah tunelov?

anc se ena taka, ki se boji bit sama? welcome tu d klub ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 4171
25.11.2007 20:53:51   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

danes smo se imeli fino. premagali smo strah pred tuneli :)

o, a vi tudi. nekam moderno je tole s tuneli, bomo morali slediti trendomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4172
25.11.2007 20:54:32   
piskot
altatija a se v torek kaj vidimo?

maxica a sem zgresila, al se nisi govorila s sefico?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 20:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
25.11.2007 20:55:59   
moci
mah ne vem od česa sem bruhala, ampak druge možnosti skoraj ni. jaz skoraj nikoli ne bruham. jedla sem včeraj samo zajtrk, viroza bi pa dlje držalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!