Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sva bila zelo srečna, ker se nama je res maximalno posvetila, vse slikice sva dobila, vse je razlagala v piko. Sta že precej veliki, PDP ostane isti (14.6). Zelo majhne možnosti so za DS. Sta pa pravi mali razbojnici. Srčka sta utripala kot nora. Si grem jutri kupit angelcare, da jih bom sama poslušala. 
in vsem ostalim želim lep nedeljski dan. Jaz moram zdajle k zobozdravniku, se mi je včeraj odkrušila plomba, pa me ful skeli. Grem rajši danes, kot da bi morala čakat, do ne vem kdaj.
....Jaz tudi ne čutim pravnič, da bi se mi dogajalo v trebuhu. Kaj pričakujem pravzaprav?!?! Pa, vsaj trd trebuh in občutek, da nisem sama. Tako pa imam samo joške velike in boleče, slabosti in apetit za celo vojsko... in nič drugega.
,upam,da bo čisto majhen ali da ga ne bo več.Vsem ostalim
pa u baby centru tavelkmu so ble ene sam so mi ble prov
grde!ena je napisala da jih je kupla u hm to zih ne tuki v lj ane? lp vsem skupej, men se mejčken že pozna komi čakam da buši še mal zraste
NS 20.12.
Fajn bi bilo, ker se mi res ne da vozit v Celje...
ima ful rad to svojo mačko in je sranje glede tega. Ko pride domov jo no stop boža, ona ga grize in praska in valda si ne gre vsakič umit rok. Pa pol po meni...ehhh ne hvala