|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ni nam bilo usojeno
27.11.2007 22:20:06   
Anonimen
Oj Cipreska, žal mi je. Hvala bogu, da si zaupala občutkom, da ni bilo še huje. Da imata tvoja dva fanta zdaj zdravo mamico in ženo, to je najbolj pomembno. Vse ostalo bo že, boš videla.
Cipreska, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ni nam bilo usojeno
27.11.2007 23:14:51   
Jančika_
Cipresa, žal mi jeuser posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ni nam bilo usojeno
27.11.2007 23:17:27   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Drgače pa so takšne dogodivščine za v časopis ali pa direkt k ministru oz. zdaj ministrci....če je tako stroga z kadilskim zakonom ...bi pa lahko tud to pošlihtali!!!! ker če bi se tizgudilo kaj hujšega (pa bog ne daj da bi se) pa ne bi bili nič krivi...ali bi pa vse zatuškali............



Točno to sem jaz pomislila..kaj, če bi prišlo do najhujšega..kdo bi potem odgovarjal?user posted image Drži se , Cipresa!

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ni nam bilo usojeno
27.11.2007 23:30:20   
frutka_
Cipresa, žal mi je zate.
Pretekli vikend sem ležala tudi jaz v bolnici ker sem začela krvaveti. Na srečo je zaenkrat vse OK, upam da se tako stanje tudi obdrži.
Kar sem ti hotela povedati je to, da kljub temu, da nimaš jajcevoda, ovuliraš. Jajčece bojda lahko potuje po trebušni votlini. user posted image  Jajcevod pa vzamejo zato, ker spet obstaja velika možnost IMN pri ponovni zanositvi.
V sobi z menoj so bile 3 cimre z enako diagnozo ko ti. Vse O so uspele, puncam so svetovali da lahko zanosijo po prvem ciklusu. Šive moraš dat ven po tednu dni in se obvezno naročit pri svojem gin..
Drugi jajčnik/jajcevod so ti upam pregledali?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ni nam bilo usojeno
28.11.2007 7:45:30   
CIPRESA
Ja nihče mi ni nič komentiral glede drugega jajcevoda. Pregled pri dr. Možini  ki me je operiral imam čez en mesec in bom takrat prosila naj mi pregleda prehodnost tega jajcevoda ki ga še imam. Povedal mi je le toliko da so ostala rodila super in zdaj če sem paše desni jajcevod med ostala rodila pa nevem.

Bom pa sedaj govorila z svojo G in prvi test ki mi bo pokazal +, takoj se naročim na pregled da mi preveri v 4-5t ali je gest.vrečka v maternici, ker če ni lahko znova gre za IMN in mi lahko sčistijo jajcevod in ne odstranijo. Bom pritiskala nanjo toliko časa da me bo pregledala z UZ, ker če izgubim še tega potem po naravni poti nimam več možnosti zanositi - tega pa se bojim.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ni nam bilo usojeno
30.11.2007 13:03:57   
zp
user posted image user posted image user posted image   žal mi je, da se ti je to zgodilo... meni so jajcevod odstranili posredno tudi zaradi osebne zdravnice, ki se ji je zdelo, da imam vnetje ledvic in mi je dala antibiotike, namesto, da bi me poslala na urgenco, kjer bi mi zavit jajčnik lahko še rešili ob takojšnji operaciji...  pozitivna plat zgodbe pa je, da smo se za prvega sončka z obema delujočima jajčnikoma trudili malo več kot leto, drugi pa je z enim jajčnikom "ratal" po dveh mesecih, tako da tudi vaš sonček ni daleč!!!

vso srečo vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ni nam bilo usojeno
30.11.2007 13:07:40   
zp
aja pa še to- kot si rekla - NUJNO vztrajaj, da te takoj po pozitivnem nosečniškem testu G pregleda z Uz in preveri, da je nosečnost na pravem mestu! že v 5. tednu bi se morala lepo videt GV v maternici!

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ni nam bilo usojeno
30.11.2007 13:16:07   
Maxica
Joj, Cipresa, žal mi je, da se ti je to zgodilo. Kot da ni dovolj že izguba ploda, se mora človek ukvarjati še s takimi bedaki v ZD.user posted image  
Držim pesti zate, da se čimprej pokaže plusek, čez 9 mesecev pa še en tak sonček, kot je Žiga. Zdaj se pa le nacertajte vsi skupaj, zaslužite si.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?