sayuri
|
Včeraj zgleda res ni bil Rešev dan . Pikovit, sva bili v podobnem šmornu. Tud mene je napizdil, kaj mu gužvo delam, naj ga pustim pri miru . Pa sploh mu nč nisem hotla-sam sestra ga je vprašala za zamrznjenčke..... Ah.... Pa jadrnica, tebe je tudi, a ne ? Jaz sem drugače z njim zadovoljna, samo ko je pa takšne volje, bi mu pa kar jezik pokazala. Enkrat me je nadiral zarad priimka. Sam to mi je blo pa smešno za znort. Ker imam 2 priimka, sem mu naroben vrstni red povedala . In ko je iskal pod Č mojo kartoteko mi je postalo jasno, da bo začel kokodakat . Uf, sem jih potem slišala....da naj si za sve večne čase zapomnim vrstni red priimkov . Drugače zna bit pa tud zelo meden in prijazen.... Včeraj sem šla od vsega hudega spat že po osmi uri. Skupaj s ta malim . Res sem bila čisto skrokana in zaspana, pa tud žalostna in prizadeta. Sam mi je pa res čudno, da od petih zarodkov noben ni za na hladno. (na glas razmišljam) Ja, še enkrat spat, pol pa testek. Sploh ne vem, kdaj naj Reša kličem -itak ga moram v obeh primerih klicat -al zjutraj al popoldne kdaj ste ga klicale nosečke? Kar na mobitel? Moram pa povedat, da se me je kar malce strah pred jutrišnjim testom. Sploh zdaj, ko se je m.rudovic tole zgodilo, da je bil minus na 14.dan kajsica, bom skakala in te objemala v četrtek. Sem pa sama pri sebi na skrivaj zelooo vesela zate bilka Že tolikokrat napisano in izrabljeno : Ne vdaj se!!! Bodi močna in pojdi pogumno naprej. Ženske smo neverjetne. Zmoremo veliko več, kot si mislimo. Predaj se decembru, potem pa v nov boj. Sulfinija kaj zdaj ti wc školjo objemaš . Za to boš imela potem cajt do 12. tedna . Ne zdaj prehitevat. Ana_P čestitke za . Naj ti čakanje čimprej mine. Kje so pa današnje ETejevke? Se niso še nič javile? tita13 močno držim pesti. pika74, še tukaj čestitke Silvestrovo (pred njim nekaj dni in za njim en dan) - smučanje na Rogli - pa pče bo plusek al pa ne. Se bom pa sankala Drugače pa - na Tenerifih je v času silvestrovega lepo, vroče...je bil moj brat tam pred 2 letoma. Jaz raje ostanem v naši ljubi Sloveniji. Sem bolj strahopetne sorte (avion) Aja...DaisyE, na občino sva morala dat prošnjo za spremembo namembnosti....
|