|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
29.11.2007 18:21:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

katerega decembrskega moža boste spustile v svoj dom? pri nas bosta izgleda oba, miklavž in božiček. se nisva mogla zedinit. meni je bolj romantičen božiček, dragi je bolj tradicionalist.

pri nas Miklavž nosi bolj simbolično(kakšno sladko malenkost, pa mogoče še kaj malega zraven), Božiček pa tako kot se spodobi.
Meni je tudi Božiček tak romantičen.....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
29.11.2007 18:31:20   
Maxica

katerega decembrskega moža boste spustile v svoj dom? pri nas bosta izgleda oba, miklavž in božiček. se nisva mogla zedinit. meni je bolj romantičen božiček, dragi je bolj tradicionalist.

sem gledala sanke za miklavža. jih je katera kupovala? rada bi malo večje, še za mojo rit. pa potem se menda dokupi stolčekuser posted image

Pri nas bo nosil Miklavž. Bo pa ta tolk orng, da na Dedka Mraza tudi utegnila ne bosta misliti oz. do takrat ne bosta vseh daril niti odprla.user posted image
Jaz sem pa že sklenila, da mi Miklavž prinese bon za masažo (spet sem jo potrebnauser posted image ), z možem bova šla pa še skupaj enkrat v savno. Še nikoli nisva bila, ampak pravijo, da je fajn za krepitev imunskega sistema.
Moci, sanke je lani Miklavž prinesel Maxu, take lesene, pa za pod rit ima tiste trakove. Mi kar brez stolčka furamo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
29.11.2007 18:34:00   
moci
http://kolosi.tripod.com/id89.html

tukaj so mi všečuser posted image

maxica, nama je ful všeč v savni. jaz ga bom povabila v sredo, ko imava obletnico. 10. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
29.11.2007 18:35:50   
Maxica
Jaz sem sicer šele zdaj prišla domov. Po službi sem šla h ginekologu po tabletke, potem pa še v lekarno, kjer sem dala dobrih 50€. Sem nabavila zdravil in vitaminskih dodatkov, pa da prebrodimo te vrtčevske radosti vsi skupaj.user posted image  Pol sem šla k tašči počakat, da so prišli mož in otroka, pol sva šla pa z Maxom na eno gledališko predstavo (Petelin in Pav - igrajo Nina Ivanič, Jernej Kuntner itd.), zdaj moram iti pa prav mal počivat, zgleda da sem čist brez kondicije.user posted image  Je pa jutri petek, juhuhu.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
29.11.2007 18:36:58   
Maxica
Moci, a gresta prav v ta pravo savno? Ker tu na našem koncu imajo samo neke infrardeče al kaj jaz vem kakšne, pa ne vem, a je to tudi v redu. Se prav nič ne spoznam.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
29.11.2007 18:50:25   
moci
nama je všeč, če je več različnih saven, zdaj bova šla v harmonjo pogledat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
29.11.2007 19:29:08   
*anč*

mi spustimo v hišo kar 3 može user posted image , miklavž prinese sadje,čokoladice in kakšno malenkost, božiček prinese veliko daril doma predvsem pa pri babicah in dedkih, na koncu pa pride še dedek mraz,ki pusti še kaj majhnega. 
december je za razvajanje! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
29.11.2007 19:32:07   
altati
naš deček že spi.

Jaz pa nisem ravno ljubiteljica savn. Saj grem občasno, ampak mi ne sede najbolje. Imam pa najrajši finsko savno, če že moram izbirat.
Možiček je večji ljubitelj kot sem sama.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
29.11.2007 19:53:50   
*anč*
maxica  sem mal trakce tvojih pikcev gledala ... čez 2 dni ma max same trojke,lan pa same enke!!  kok sta usklajena! user posted image   če se nisem kej zmotla...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
29.11.2007 19:54:15   
Anonimen
Dobri možje....mi imamo vse tri...do sedaj smo se v družini domenili, da je vsak imel enega čez....tako da so bila vsa tri velika ....

Okraski...kot ste lahko videli, mi smrekico že imamo...okraski so pa eni taki, čisto poceni, prav zaradi otroka...se sicer razbijejo a niso ostri......čuda tehnike...

Savna...... IIIIII  JUSTTTTTTTTTTTTTTTT  LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT   !!!!

Najboljše so mi v termah Zreče....luštna savna vas, taka s hiškami, starinski stil.......POGREŠAMMMMMMMMMM  !!!!!!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
29.11.2007 19:56:02   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz pa nisem ravno ljubiteljica savn. Saj grem občasno, ampak mi ne sede najbolje. Imam pa najrajši finsko savno, če že moram izbirat.

enako!  ubistvu sploh ne zdržim(sm bla sam u navadni), ne morm dihat. dragi pa uživa in uživa ... je lahk tut po uro not.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
29.11.2007 19:57:53   
altati
Lina, meni je pa takooooo dobra fotka ko ti in Tristan spita v postelji Fenomenalna je, resuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
29.11.2007 19:59:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

enako!  ubistvu sploh ne zdržim(sm bla sam u navadni), ne morm dihat. dragi pa uživa in uživa ... je lahk tut po uro not.

potem imava pa enak problem. Jaz tudi ne zdržim, me kar dušit začne. Jaz mislim, da je problem v mojih pljučah (astma, bronhitis.......). Moj tudi ful uživa v njej, mu paše....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
29.11.2007 20:40:45   
Arabela
Punce moje, najlepša hvala za čestitke....

Izpit sem znala, le časa mi je zmanjkalo... hudiča... to moraš biti ful napiflan pa nič študirat samo pisat in računat ko nor... ni čudno da jih toliko cepne, ker moraš res biti hitrostni... najbolj me jezi ker sem res znala, pa mi je zmanjkalo časa za bilanco... pa bo že..

Danes bo mala privč prespala noč pri mojih brez mene... vem da ji ne bo nič manjkalo ampak jaz avša sem se na poti domov v avtu tako cmerila da joj.. sploh ne vem kaj mi je... nisem več navajena prazne bajte....

Pa kaj vam bom morila pa spravljala sebe in vas v slabo voljo... zdaj se grem stuširat, najem, nato pa učit... bom že še danes stisnila zobe pa mi mogoče jutri uspe....

Vsem vam pa lahko noč in eno bolho za pomoč..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
29.11.2007 20:54:48   
Anonimen

Lina, meni je pa takooooo dobra fotka ko ti in Tristan spita v postelji Fenomenalna je, resuser posted image user posted image user posted image .

HEHEHHEHE....ja takole pa moj možiček skače okoli in naju potem slika.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
29.11.2007 21:06:44   
moci
a se spet nič ne čveka? me je lenoritis usekal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
29.11.2007 21:36:18   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

HEHEHHEHE....ja takole pa moj možiček skače okoli in naju potem slika.....

ja,res je super!!  naš tut zmeri zbira neke čudne poze, najbolša mu je pravokotna na naju,midva pa pol vsak na svojem robu spivauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
29.11.2007 21:40:14   
*anč*
sivkamivka  a se ti tut  od rr-ja odvajaš?  nikjer te ni videt ...

zanimanja za kavala bl ni ... moci,frrrr dejta povedat kjer dan vama paše.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
29.11.2007 21:44:21   
*anč*
arabela  držim pesti,da se bo izpit vseen izšel in veliko sreče jutri! user posted image user posted image user posted image
jst tristana tut še nisem nikjer čez noč pustila,ker si ne predstavljam kako bi to zgledal ...  ker ponoči,še vedno zahteva joško.  kdaj si pa ti nehala dojit?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
29.11.2007 21:50:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

arabela  držim pesti,da se bo izpit vseen izšel in veliko sreče jutri! user posted image user posted image user posted image
jst tristana tut še nisem nikjer čez noč pustila,ker si ne predstavljam kako bi to zgledal ...  ker ponoči,še vedno zahteva joško.  kdaj si pa ti nehala dojit?

joj, a ste nore, da kje pustim našega čez noč ? Mogoče bi ga glih morala.....

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
29.11.2007 22:08:30   
muki1
Dober večer. Ja, malo sem vas zanemarjala dva dni. Sem se nekaj na čveku zamujala, je bilo kar konkretno user posted image .
Pa seveda delam.

Mislim, da sem ostala nekje pri slikah:

@lina, tvoja fantička sta tako zlata user posted image . Pa te očke..... radovedne, nežne, a hkrati nagajive.
*anč* sta ujela lulanje v lonček? Pa kako kaj vaš WC user posted image ? Pa hura za dvignjen hemoglobin. Pa to kar precej dvignjen. user posted image
Lucika, pogledala slikce, zdaj pa ne vem, ali že tak dolgo nisi posodobila albuma, ali se je Aidan tako zelo spremenil, ker meni zgleda čisto drugačen. Ta blontnost user posted image  mi ne gre v glavo. Drugače pa je zmagovalna še vedno ona iz sušilca user posted image .
*lina*, si kar fajn opisala moj vsakdan. To z Tristanovim razmetavanjem in norenjem po bajti. Iva ima dokaj podobne finte. Ko na desni pospravim, je levo že propast. Tega Neža nikoli ni delala, res nikoli, pa kakšen razbojnik je zrasel iz nje. Torej to ni serijsko, ampak so napake pri izdelavi user posted image .
Sivkamivka, vse pripravljeno za božični semenj? Upam, da bo uspešen, da bo veliko obiskovalcev. Mi smo en trenutek razmišljali, da bi šli, ampak se ne izide, ker je ves december absolutno prenatrpan z načrti. Mi je pa žal...morda naslednje leto, če bomo spet vabljeni. Kar limaj slikice svojih izdelkov, da ukradem kakšno idejo user posted image .
Lu, hvala za link, sem ga shranila. Angelčki iz makaronov....pojma nimam kako se jih dela user posted image  Če pa najdeš se še za ta link priporočam, ker me zdaj zanima, kako to izgleda.
Arabela, kapo dol, sva čast za učenje, voljo moč in držim pesti za izpite....potem pa veselo v veseli december. Zmenjeno?
Maxicino poroko sem videla že nekje leta 2006 user posted image . Sem pred vami user posted image .
Moci...21. januar. Kje je še to. Boš pa orala ledino z krajšim delovnikom. Kje pa to delaš, da vas je toliko? Daj flikni na ZS, ker me zanima če si na kaki znani firmi user posted image .
ALTATI KAKO STE Z ZDRAVJEM?

Frrrr, končno vam gre na bolje in tako naj ostane. Piki je pa res prijetno branje, imamo še od Neže dve slikanici in prav dolgo ji je bil zanimiv, dobro da si me spomnila nanj...pa na Štefana, Heleno, Betko user posted image . Maš pa v službi akcijo, kakršno si jaz lahko le želim. Mi najeda ko ni dela user posted image .

Remy, upam da bo oče pridno držal dieto. Kugle so fantastične, Tinkara pa kot ponavadi, res jo objektiv ljubi user posted image .

Mis, dober tek user posted image .

Decembrski možje pri nas so Miklavž in Božiček. Božiček prinese vsem, Miklavž le punčkama. Letos bodo puzzle in risanka...pa še kakšna malenkost.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
29.11.2007 22:10:47   
muki1
Neža je danes imela UZ trebuha. Je vse okej, razen trebušnih bezgavk, ki so malo povečane in svetujejo ponoven pregled čez nekaj časa. Je pa to najbrž od viroze user posted image

Drugače pa ja, na Gibonnija grem jutri.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
29.11.2007 22:42:04   
frrrr
hihi, Clody, vem kako zgleda prijateljevanje in familija, ker sva v družbi prva z otročkom... no, naš mali je kolegom za lušte in so že začeli delat na otročkih user posted image upam, da se čimprej kaj prime

moci, ti pa res uživaš... ene že skor pol leta delajo/mo, ti pa še doma user posted image vse je enkrat prvič, kr povej jim user posted image

Arabela - VSE NAJBOLJŠE za tvoj RD! upam, da je današnji izpit šel ok, jutrišnji pa še bo! računovodstvo pa tut meni bljak in sm ga naredila (ne me vprašat kolkrat sm ga delala user posted image )

jelka - lučke + ene plastične bunkice verjetno... do zdej je bilo gor svašta, pol je pa mucek dol klatil user posted image ampak mucek je pazil, da se ni porezal, če je kaj razbil... pr Jaši ne bomo tvegali in bomo kr plastiko uporabili.

Remy - kk lepe okraske si to spedenala. pa kaka luštna punčka je Tinkara. js jo še vedno snubim za našega tamauga user posted image

mož, ki obdaruje... pr nas bo božiček prinesel darila. sm navajena na darilo pod jelko... pred tem pa družinska večerja in sledi obdarovanje. mož pa ni na nič navajen in je lahk po moje user posted image
no, v službi bo božiček že 7.12. nosil, ker so kasnejši termini že zasedeni user posted image bo pa čarovnik petelin imel predstavo in potem še njegove živalce darila raznosile

muki - uživaj jutri na koncertu!

js grem pa junija na Celine Dion v Munchen user posted image user posted image user posted image piskot si zmisli za rd+miklavža+božička+... pomivalni stroj, js pa karto za koncert user posted image sicer me je mož še mau pregovarjal, da bi lahk za tak denar familijo peljala na vikend paket v hotel z bazenom, a mi ni bilo enako, ker na njen koncert si pa od svojih 15ih let dalje želim it. bomo šli na vikend paket tk za povrh user posted image

Maxica - infra savna je men celo bolj všeč kot finska... ni tolk vroče notr in je lažje dihat... pa dlje časa si lahk notr - od 20-40 minut. je pa tut zelo zdrava, za sklepe in vse.jaz grem ponavadi v Konexa in pol mau menjavam finsko, infra in turško.

*anč* js sm že napisala, da bolj ne kot ja user posted image bizi december in lenoritis user posted image

zdej grem pa v posteljo k mojima sončkoma... ne vem kaj je to danes bilo, da je mali šele ob 9ih zaspal user posted image se je mož odločil, da gre z njim spat in potem smo se uro in pol na postelji stiskali... kr imel je energije, pa je zjutraj že ob 7:30 vstal. čez dan pa 2x 45 minut spal, vmes bil 30 minut buden user posted image svašta, kakšne imata tale moja fakina user posted image no, grem jima delat družbo pr smrčanju user posted image nočko!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.11.2007 22:47:08   
frrrr
muki, upam da bo ok z Nežinimi trebušnimi bezgavkami na ponovnem pregledu. o katerem Štefeku govoriš? user posted image men so všeč knjige s tematiko ala - matevž noče zaspati, zajček noče k zdravniku, zajčka je strah teme,... imate kaj takega doma? priporočaš kaj?
do zdej smo tamaumu nabavli knjige z živalmi in je res navdušen nad njimi. tašča je pa v svetu knjige in itaq more vsako četrtletje kakšno knjigo kupit... ji je že zmanjkalo idej in je že iste nabavljala (po pomoti seveda)... zdej jih je pa Jaši začela kupovat user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.11.2007 23:37:54   
*anč*
muki  wc je mr.musculo odštopal user posted image .  lulanje sva pa danes uspešno ujela v lonček po kaki uri. sm že hotla odnehat,ker je bil že pošteno tečen,ker je mogu v naročju sedet, ampak sm raj počakala,ker bi blo treba pol jovo na novo. upam pa,da bojo rezultati ok,ker nisem hotla reskirat,da bi blo spet premal,tko da sm ujela tut 1.curk (mogla bi srednjega,da ne bi blo bakterij iz kožice) user posted image .  jao,mogoče je blo to mal prepodrobno poročilo user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?