Mamathea
|
Pozdravljene Lorch ti kr pridno čakaj, sej mi tud še čakamo, pa smo mele pdp že mal prd tabo, ampak, če se ti bo ful mudilo ti dam zeleno luč in lahko prehitevaš, samo da boš čimprej odrešena. Dajica lepo, da si se oglasila, jaz imam pregled že v porodnišnici, saj bo v ponedeljek en teden čez rok, je pa rekla gin. da pustijo tudi 10-14 dni čez rok, če je vse ok in če mamica pač hoče vse na naraven način doživet. Sej mene tudi mika, da bi čakala na lstne popadke... da bi se vse naravno dogajalo, ampak če se bo detecu začelo slabo godit bom pač morala pristat tud na umetne popadke... Glede aktivnosti bebice se pa strinjam z Dajico, naše detece je še tako zelo živahno, da nič ne kaže na to, da si se slabo godilo v bušiju. sploh ponoči so krasne žurke... pa ful me v mehur brca, da moram nonstop na wc hodit... Vanja V. kako si kaj? Upam, da uživaš na sončku in da se veselo priprvaljša, da dobim jaz stavo . Naraščaj hvala za držanje pestk, zakaj pa morš Tajo povijat na široko? So ti to svetovali v P, al si se sama tako odločila. Tudi jaz sem namreč mnenja, da je široko povijanje boljše, sej sem pazila velik otrok, ko sem bila najstnica in so vse povijali široko, pa tudi moje bratrančke smo vedn povaijl na široko, čeprav ni blo potrebno. Men se zdi, da če so na široko poviti, da so veliko bolj konkretni za prijet, majčke jim ne lezejo do sred hrbta, pa še sigurn je bolš za kolkece pa naj trdijo, kar hočjo. No bomo videli kakšnega mnenja bom potem, ko bo detece zunaj, ker če ne bo prenselo previjanja bom mogoče spremenila mnenje. Lepo se imejte, fajn pocartajta svoje bebice, vse, ki pa čakate pa stsikam pesti.