|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
29.11.2007 19:35:17   
Dajica
Tud jaz se strinjam, da je ful zatisje tuki gor. Samo me tri user posted image , pa na vsake toliko se se kaksna mamica javi. Lepo to, da niste se pozabile na nas. Zdej bom ze tak obcutek dobila, da sploh nikoli ne bom sla rodilt. user posted image
Ja, jutri pa imamo vse 3 pregled. Drzim pestke za vse, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image Za vsako po ena pikapoka za sreco.
V celem dnevu je moja user posted image full malokrat brcnila, mislim, vceraj ponoci pa zurka. Upam, da ne bo isto danes, ker bom sla s podocnjaki na pregled.
Pa spet cez dan klici pa sms-i ce ze je kaj novega. Oh ti firbci. user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
29.11.2007 19:46:17   
Ilije
Preostale 3 user posted image  user posted image user posted image user posted image  držim pesti za vaše jutrišnje preglede ter vam želim, da ujamete še zadnji novemberski vlak za pot v Rim.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
29.11.2007 19:55:30   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Preostale 3 user posted image  user posted image user posted image user posted image  držim pesti za vaše jutrišnje preglede ter vam želim, da ujamete še zadnji novemberski vlak za pot v Rim.

Lahko nočuser posted image

Se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
29.11.2007 22:40:53   
potepinka
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE SCUBA

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
29.11.2007 23:45:52   
kanarka
Bravo nove mamice. Bravo Scuba...vama je le uspelo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
30.11.2007 9:52:51   
Oranža
Dobro jutro user posted image . Kako smo kaj? No če še niste kavice.....tule je ena za vas...no pa za mamice je tud tale kavica...
user posted image

Js sem že nazaj iz pregleda. Kot veste sem imela AS, je rekel G. da se je čep že odluščil in to zelo lepo(kaj je na tem lepega ne vem) in da se vse zelo zelo lepo pripravlja na porod. Če prej ne bo nič moram v pon. še 1x na AS. No tolk da veste, da uradno postajam decemberka ampak js se ne dam in ostajam pri vas novemberkah in prav tako se vam pridružim potem na drugem forumuuser posted image user posted image user posted image . Me pa zanima, če je stava že mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No Dajica in Mamathea javite se kaj kako in kaj, če pa sta na poti v Rim pa SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
30.11.2007 12:06:56   
Mamathea
Pozdravljena Vanja V in vse ostale

Tudi jaz sem že nazaj iz preglda in moram rečt, da je bo prav zanimivo, sem imela ctg, ki ni pokazal nič drastičnega, pa nič ekstra se ni dogajalo. Srčni utrip otorčka je ok, popadkov pa ni blo videt. Potem me je še vaginalno pregledala in je rekla, da se je maternični vrat lepo zmehčal, da se je mal bolj odprl, otroček se počasi centrira z glavico na sredino, kamor se tud mora, da se bo ta matr. vrat končno odprl. Upam, da bo kmalu, sicer pa naj grem v nedeljo, al pa v pon. na pregled v porodnišnico. Jah v ponedljek bom 7 dni čez rok in upam, da se bo pa res začelo kaj dogajat, čeprav js bi bla rajš še novemberka, ampak zgleda, da bom decembrkauser posted image user posted image user posted image . Me je pa danes gin. orng zmasirala in zdaj imam kr krče in bolečine, amapk to še nič ne pomeni.
Kako je le Dajica opravila s pregledom? Pri nama z Vanjo je očitno podobno stanje, sam da js niti še čepka nisem izgubial, vsej ne da bi za to vedela, ampak je rekla gin. da to ni tako bistvenega pomena, da lahko, da je že šel ven in sploh nisem "zamerkala". Eh jej, jej, to čakanje res ni najprijetnejše, ampak bo že.
Lepo se imejte, hvala vsem maicam, da še čakate z nami.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
30.11.2007 12:10:02   
naraščaj
Hojla, hva za kavico. Čeprav smo pri nas ta obred zamenjali za vse kaj drugega, saj je na prvem mestu moja pupika. Je res pridna. Za vas tri čakajoče pa držim pesti, da bo čimprej. No, saj novembrke mormo skup držat. Jaz komi uspem pridet kaj na forum. ko že mam kaj lufta, se tut mal zleknem na kavč. Se pozna, da sem v nosečnosti postala pravi zaspane, zadj pa kr na enkrat spanje na obroke. Čeprav je naša TAJA zelo pridna. Počas bomo ujeli ritem in spretnost previjanja user posted image user posted image user posted image . Mal je smotan kr jo morm na široko povijat in pol mal dle traja. bo že, sa da je zdrava.

No punce upam, da vam rata čimprej rodit.  Vsem ostalim -mamicam pa lep dan z vašimi sončki.

Pri nas je tak lep sonček, da sem zibko zvlekla čist pod okn, da lepo sonček sije in greje našo pupo. Aja včeraj ji je odpadel že popek. Tako, da čaka, da s lepo posuši in potem novi podvgi  - kopanje. user posted image user posted image user posted image  Je babica danes rekla, da mogoče že konc druzga tedna.

No se še kaj oglasim.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
30.11.2007 12:44:40   
Dajica
Dober dan vsem skupaj!

Pa da se se jaz oglasim, kako sem opravila na pregledu. Da ne bosta Vanja pa Mamathea mislil, da sta ze dobili stavo, se sem v igri.user posted image Kot sem ze omenila, moje G danes ni bilo, imajo nek seminar in me je sestra prikljucila na CTG. Le ta ni pokazal nic pretresljivega. Srcek bije vredu, o kaksnih popadkih ni sledu, moj pritisk je pa tudi super. Naslednjic spet v ponedeljek, pri moji G. Kako bo pa potem naprej, pa se ne vem. Baje da pustijo en teden cez rok, potem pa v akcijo. Jaz pa bom v torek en teden cez rok. Ocitno bomo vse tri decemberke.
Je pa moja user posted image spet imela neke orgije ponoci, namesto da bi spala, pa dela akrobacije notri. Potem pa se jaz ne morem spati. Sej se malo, pa res ne bom mogla spati, ker bodo druge stvari prej na vrsti kot spanje. user posted image

No Vanja, vidis, pri tebi se baje ze vse lepo pripravlja na porod. Super! Pri tebi Mamathea se pa tudi otrocek pocasi centrira na sredino. Kaj lepsega. A potem nimas vec pri svoji G pregleda, ampak v P? Me zanima, ce si pac en teden oz. kaj vec cez rok, a ti potem na vsak nacin sprozijo porod, ali mogoce se malo pocakajo, pa ce vidijo, da je z otrockom vse vredu? Ker jaz bi zelo rada pocakala na svoje popadke, da ne bi bilo vse nekaj na silo pa umetno. Mati narava ze ve, kdaj je cas.

Narascaj-hvala za pestke za nas 3 se cakajoce! user posted image Sej noben se ni notr ostal, tko da tud nase bebice ne bodo, le malce so lenuhci, pa se uzivajo na toplem v nasih trebusckih. Mogoce ne vedo, da jih caka zivljenje tudi po tem, ko pridejo ven iz trebusckov. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
30.11.2007 13:03:12   
lorch
No, ve tri novembrke kaj čakateuser posted image
Jaz čakam na vas in me na momente prime, da bi šla kar prehitevat.  V nedeljo imam PDP ampak je ves čas kazalo, da bo akcija že prej, zdaj pa nič. Ampak jaz vem, da čakam samo to, da mi ve zadnje tri novembrke naredite prostor.
Držim pesti za vasuser posted image user posted image user posted image
Naj bo kmalu, hitro mine in čimmanj boliuser posted image , na koncu pa vas čakajo najlepši otroci tega svetauser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
30.11.2007 13:49:27   
Mamathea
Pozdravljene

Lorch ti kr pridno čakaj, sej mi tud še čakamo, pa smo mele pdp že mal prd tabo, ampak, če se ti bo ful mudilo ti dam zeleno luč in lahko prehitevaš, samo da boš čimprej odrešena.user posted image user posted image user posted image Dajica lepo, da si se oglasila, jaz imam pregled že  v porodnišnici, saj bo v ponedeljek en teden čez rok, je pa rekla gin. da pustijo tudi 10-14 dni čez rok, če je vse ok in če mamica pač hoče vse na naraven način doživet. Sej mene tudi mika, da bi čakala na lstne popadke... da bi se vse naravno dogajalo, ampak če se bo detecu začelo slabo godit bom pač morala pristat tud na umetne popadke... Glede aktivnosti bebice se pa strinjam z Dajico, naše detece je še tako zelo živahno, da nič ne kaže na to, da si se slabo godilo v bušiju. sploh ponoči so krasne žurke... pa ful me v mehur brca, da moram nonstop na wc hodit...
Vanja V. kako si kaj? Upam, da uživaš na sončku in da se veselo priprvaljša, da dobim jaz stavouser posted image user posted image user posted image .
Naraščaj hvala za držanje pestk, zakaj pa morš Tajo povijat na široko? So ti to svetovali v P, al si se sama tako odločila. Tudi jaz sem namreč mnenja, da je široko povijanje boljše, sej sem pazila velik otrok, ko sem bila najstnica in so vse povijali široko, pa tudi moje bratrančke smo vedn povaijl na široko, čeprav ni blo potrebno. Men se zdi, da če so na široko poviti, da so veliko bolj konkretni za prijet, majčke jim ne lezejo do sred hrbta, pa še sigurn je bolš za kolkece pa naj trdijo, kar hočjo. No bomo videli kakšnega mnenja bom potem, ko bo detece zunaj, ker če ne bo prenselo previjanja bom mogoče spremenila mnenje.
Lepo se imejte, fajn pocartajta svoje bebice, vse, ki pa čakate pa stsikam pesti.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
30.11.2007 14:04:33   
Oranža
OOOOO pozdravljene user posted image , no v glavnem da je z našimi user posted image  vse ok...ja bomo pa decemberke, po duši pa novemberke, glavno da smo zdravi in  se imamo radiuser posted image . Moj user posted image  je rekel da bom js rodila jutri, 1.12., pa sem ga vprašala kako ve, je rekel, da ima zdej pa že on mal popadkovuser posted image user posted image user posted image . No js mislim da če ne prej, da bo naslednji teden odločilen za vse tri, bosta pa prej na vrsti, saj sta dlje čez rok kot jaz. Drugače pa to da se vse pripravlja nič ne pomeni, mogoče se pri vama tudi samo vedeti ne morejo, če vama še AS niso naredili, no tebi Dajica so pa itak samo CtG delali. Lahko vsak čas gremo...
No Lorch kar lepo po vrsti, glede na to da me zamujamo, boš morala še ti (hecam se)user posted image user posted image .  Jat ti želim da bo čimprej in čimhitrejeuser posted image user posted image . Pa prid nas še kaj pogledat, nam tole pisanje gre zdej bolj počasi, hvala bogu za mamice k nas še zmerej spremljajo tud tuki.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
30.11.2007 14:11:21   
Mamathea
Vanja V pozdravljena in vse ostale tudi. Prav imaš važno je, da so naše bebice zdrave in da se jim še dobro godi. Je pa zanimiva izjava tvojegauser posted image , da ima zdj že on mal popadkov, sej po mojem jih ima moj tudi, ko me skoz spremlja sem in tja, pa na preglede... pa komaj že čaka, da spozna našo detece. Pa sej bo.
Hvala bogu, da še imamo druga drugo, da se mal tolažimo, da nam čas mal hitreje mineva... Če se ne motim greš ti vana v Kr rodit, kajne? Kaj pa Dajica, kam greš rodit? No js grem v lj in upam, da se srečamo, če že z novembrkami ne več, pa vsej z decembrkami. Jah nisem si mislila, da se bo to tako daleč zavleklo, js sem bila 100%, da bom še pred rokom rodila, saj so tako nekako tud napovedovali, glede na to, da je detec v 25 tednu nosečnosti odstopalo po velikosti in teži navzgor, sam to ni kaj prida za verjet, ker pol mati narava itak vse po svoje uredi in naredi.
Nič grem js mal pospravit stanovanje, pa se še kaj javim.
Lepo se imejte in preživite krasen dan.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
30.11.2007 14:31:50   
ninocka
Ja nc zenske, dons mate se cas, da boste novemberke, drugac bomo pa praznovali v veselem decembru, a ne user posted image
Bodo pa vasi otroci rojeni v najbolj zurerskem mesecu user posted image user posted image

Sam se mi pa smilijo decemberke, ker po moje, dokler ve tri ne rodite, ne bo mogla nobena decemberka it...sej veste - lepo po vrsti kot so hise v Trsti user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
30.11.2007 14:38:53   
ajtak
Sam res, november se izteka... Punce dajmo: PRIPRAVLJENE, NA STARTU ZDAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!!

(tista, ki bo zadnja v porodnisnici casti vse novemberske levinje s torticami po nasem izboru user posted image user posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
30.11.2007 15:24:03   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Sam res, november se izteka... Punce dajmo: PRIPRAVLJENE, NA STARTU ZDAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!!

(tista, ki bo zadnja v porodnisnici casti vse novemberske levinje s torticami po nasem izboru user posted image user posted image ).

tole si se pa dobro spomnila, ajtak!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
30.11.2007 15:28:18   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

tole si se pa dobro spomnila, ajtak!

Jst se tud strinjam s temle...user posted image

Kaj pa ce vse tri naenkrat rodijo? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
30.11.2007 15:48:29   
ajtak
Bomo gledal v pocasnem posnetku, ce ne najdemo porazenke pa pac dobimo vsaka 3 kose torte user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
30.11.2007 15:51:49   
Ilije

Bomo gledal v pocasnem posnetku, ce ne najdemo porazenke pa pac dobimo vsaka 3 kose torte user posted image .

trije kosi torteuser posted image , jaz pa sanjam o hujšanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
30.11.2007 16:31:53   
Oranža
Ajtak tole je pa izvirnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne ga srat punce, boste res primorane pojest vsaka 3 kose. A boste zmogleuser posted image user posted image ? Ah Ilije ne ga srat, sej bodo kile šle dol, enim prej, enim mal kasneje, smo pač različni...9 mesecev gor, 9 mesecev doluser posted image . Pa prav je da gredo bolj počasi....no jst sem si dons privoščila po dolgem času eno nezdravo kosilo pa najbrž ga zdej kar dolgo ne bom - DPS (dunajc+pomfi+solata)user posted image user posted image .
Me3 se sicer lahko zmenimo ampak ne vem kaj bodo rekli našiuser posted image .
Mamathea prav imaš, jst grem v Kranj rodit, za Dajico pa ne vemuser posted image  Sem sicer kolebala med Kr in Lj, sam sem se pol odločila za  Kr, ker nam je bolj pri roki, user posted image  bo moral najprej iz Kr v Tr po tamalga pol pa nazaj v Kr in se mi zdi Lj čist predaleč za tako vozackanje. G. mam pa v Lj, k že od srednje k isti hodim.
Sem pa dons čist sesuta, sm ful slabo spala, tko da sem že enokitico oddremala, zdej pa bolje.
Joj kolk so sitni s temi tel. spet zvoniiiiiiiiuser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
30.11.2007 16:35:16   
Tanayya29
vanja s kje pa si?
pa ja ne iz medvod?user posted image mogoče sva pa sosedi.....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
30.11.2007 16:38:28   
Dajica
Joj, ajtak, ilije pa ninocka, kolk ste me v smeh spravile. user posted image Se posebej tisto, ce bomo vse naenkrat rodile in boste v pocasnem posnetku gledale, katera bo zadnja. user posted image Kokr pri sportu pri teku, ko se gre za milisekunde. Ne vem, ce bo slo pri nas tako zelo na tesno.user posted image Z veseljem obljubim tortico vsaki, le da bojo nasi trije otrocki koncno prijokali na svet. Kolk lepo, da se se oglasite tukaj in nas razveselite pa nasmejite. No, vsaj mene. user posted image

Mamathea, jaz bom sla rodit v LJ. Mogoce se pa tam srecava. Bi bilo fajn. Samo prej sporoci kdaj potujes v Rim, da bom vedela, da se jaz potem na hitro spakiram kovcke.
Skoraj 3 ure sem spala zdej popoldan na kavcu, kar zmanjkalo me je. Pa kr jezna sem, ker sem cist ritem zamenjala. Zvecer pa ponoci ne spat (ne vse po moji krivdi), zjutraj ne vstat, popoldne pa spat. user posted image Me je danes sestra, ko me je priklopila na CTG sprasevala, ce kaj brca. Sem rekla da ja, da je bolj nocni pticek. Pa pravi, sej po porodu bo verjetno se par mesecev, potem pa spet cez 18 let. user posted image
Ja Vanja, sej mas prav. Verjetno se tudi pri meni ze pripravlja, pa se vem ne. Me prav zanima, kdaj bo dan D.

No, pa se grem spet mao odlepit od racunalnika, pa se se slisimo!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
30.11.2007 18:07:00   
Mamathea
Bravo mamice, ki nas še vzpodbujate en velik huraaaaaaaaaa za vse, prijazne ste in nas poleg vsega še tako lepo nasmejite. Sam res se pazite, da ne boste mogle pol vsaka po tri kose tortic pojestuser posted image user posted image user posted image .
Vanja V in Dajica a bomo častile tortice? Js sem za to, da jih sicer častimo ampak sam zato, ker se naše bebice še v novmebru rodijo, ne pa že v decembruuser posted image user posted image user posted image Čeprav bo bolj težka tale, sej pol bi imele sam še natanko 6 ur časa, v kara pa vsaj pri sebi močno dvomim. Jah sem se žr kr nekako sprijaznila, da bom pač decembrka, bog pomagaj, je kar jeuser posted image user posted image user posted image . Pa sej vseeno, sam da bo detece zdravo.
Js pa danes popoldan nisem začuda še nič spala, no mogoče še pa bom, sam zdj sem se zmigala mal neki nardit za službo, jah tako je to, če si v svoji firmi zaposlen in ti kr ne da in ne da miru. Pa bo že, boljše to, kot pa da bi cele dneve sam razmišljala in osštevala sekunde kdaj bom šla rodit.
Moje detece je trenutno zelo mirno, zgleda, da se spet pripravlja na večernji žur.
Lepo se imejte, pripravite se na to, da boste jedle tortice do sitosti in za nas, ki čakamo držite pesti.user posted image user posted image user posted image
Dajica mogoče se pa res srečava v Lj P. Kdo ve.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
30.11.2007 19:05:20   
Oranža
o pozdravljene, jest sem mela obiske, mi je en prijateljica prinesla fin domač štrudl z skuto in višnjamiuser posted image najmi, in seveda sem ga popadla, tko da po moje je bolje če dons še ne grem rodituser posted image user posted image user posted image . Sej sploh ne vem, al se bo res treba zdej na koncu mal bolj pazit.user posted image  Mi pa vse nekam dol pritiska, a vama tud? Pa skoz me na velko potrebo tiščiuser posted image  No ja sej bo bolje. Ja Mamathea jest tud mislim da bomo decemberke, mal premal časa je dons ostalo, razen če bi rodile super hitro, kar pomeni da nas mora zdej zdej ornk zagrabit pa takoj venuser posted image user posted image user posted image . No nič hudega, zdele mamo res priložnost da se še zadnje trenutke pustimo razvajat do maximuma, pol bomo me tiste k bomo spet razvajale drugeuser posted image .
Zdej grem pa spet mal na kavč pol se pa še kej oglasim.
Lp......

(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
30.11.2007 19:42:59   
Dajica
Ja ti si pa res pridna Mamathea, da se za sluzbo delas. Pa sej, ce ni kaj pretezkega, ti tako vsaj cas hitreje mine, pa ti ni dolgcas, kot je meni na vsake toliko casa. Glede tortic pa velja, da castimo, ce se otrocki rodijo se v novembru. user posted image Se 5 ur imajo casa. Tudi moje user posted image je bolj mirno zdajle, nabira moci za vecerni zur. Juhu!!

Pa sej mesec december je prav lep, veseli december, kar prav gotovo res bo, vsaj za nas novemberske zamudnice. user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.