|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
1.12.2007 20:15:30   
ninocka
Vanja, hvala za tortice user posted image user posted image user posted image Pesmica je pa ful lepa, sem se prav zjokala tle zraven zdej user posted image user posted image user posted image Si jo bom tud shranla in dala na hladilnik.

Gruska, cestitke Taji za 1 mesec!!! Zakaj se pa nic na novemberskih levinjah (starsi cvekamo) ne javis?

Scuba dobrodosla doma user posted image user posted image user posted image Z dojenjem mamo pa bolj ali manj vse probleme - men se zdej po 1 mesecu ni steklo tko kot bi moglo, ampak sej bom, a ne user posted image .

Lorch, ti pa kr pocakaj nase novemberke se, nc prehitevat user posted image user posted image

Bejbike, ce gre kera rodit ponoc - good luck in hiter in nebolec porod!!!

PS: klistir pa ne boli


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   RE: Novemberke-2.del
1.12.2007 20:22:35   
Oranža
Scuba dobrodošli doma user posted image user posted image user posted image . Ti čimveč počivaj pa čimveč se crkljajte, pa bo vse ok. Ja mal ti je malinov čaj pomagal , velik pa me k smo ful ful stiskale pesti zate. No zdej pa še ti stisni kakšno za nas tri zamudnice da jo čimprej popihamo V Rimuser posted image . Držite se. se beremo....


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
   RE: Novemberke-2.del
1.12.2007 20:48:40   
scubadiver
Nayya saj ne morem verjeti da nisi dobila SMS-a. sem imela narejene skupine in se je kar nekaj ljudi pritožilo da niso dobili. ne morem verjeti da tudi ti in moje novembrke z njimi user posted image . Res mi je žal in se vsem opravičujem.
Hvala Resnično srečna da si posredovala. sem ti res hvaležna user posted image

Mamathea Vanja in Dajica držim pestke za vas user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
   RE: Novemberke-2.del
1.12.2007 20:54:24   
Tanayya29
ooooo scuba...živjo...velkm hovmuser posted image user posted image ...

bravo....jaz sem ti danes komaj uspela odpisat,sorry,sva sama in danes mi ni dal dihat....

no,sej vem kako je po porodu,nič se ne sekiraj glede smsa...samo,da sta z Lanico doma..zdj pa hitro eno fotko tvoje,ki smo jo tako čakali....

nočko.....


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
   RE: Novemberke-2.del
1.12.2007 22:21:02   
Dajica
Scuba-dobrodosla spet doma, pa ne sama, ampak v druzbi svoje hcerkice!!! user posted image user posted image user posted image Pa hvala za pestke!

Pri meni se nic novega ne dogaja, le trebuh mi obcasno otrdeva, pa dol mi ga tisci, pa pocutim se kot slon, vsaj takrat , ko hodim. user posted image Nisem pa poskocna tako kot tale. user posted image Zdej pa res ze komaj cakam na prihod nasega user posted image , preden me celo raznese. No, sej tako hudo pa spet ni.

Upam, da ste vse ostale vredu, predvsem souser posted image , sej vesta kdo, Vanja pa Mamathea. Grem se malo pred tv, potem pa pocasi v mizule user posted image .

Lahko nocko vsem, pa se beremo jutri. Ce mi uideta v Rim, SRECNO!!!




(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 7:53:04   
sonchek
ojla...vsem že mamicam na hitro čestitam za vaše sončke...mi smo šele včeraj prišli domov...tako da vas zdaj na hitro pozdravim...

in punce..katera še čaka...hitro pot pod noge in v Rim!!!!!

no pa gremo v zizaland...škoda k nimajo očkati tud jošk-pa mlekca user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 8:33:19   
Laubica
SKUBA IN SONČEK -DOBRODOŠLI DOMA IN VAJINI BEBICIuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 9:05:09   
Oranža
Dobro jutro souser posted image  in mamice. Kak sta kaj? Js sem spala spet fajn, samo 1x wc, drugače se pa počutim nekako tako kot je že Dajica opisala. No jst ti še nisem pobegnila v Rim, za Mamatheo pa ne vem. Pa mislim da še nekaj časa ne bom odpotovala nikamor. No jutri bomo spet kaj več vedeli. A mata vedve tud jutri kontrolo?
No bo spet zanimivo. Mamathea ima jutri uradno že teden dni čez, morda jo obdržijouser posted image user posted image . Dajica ti pa tud nisi dalečuser posted image user posted image . Držim pesti.
Sonchek dobrodošli doma. Imejte se maximalnouser posted image user posted image . No kot vidiš, smo 3 zamudnice...naši user posted image  so se odločili da bodo praznovali v veselem decembru in zdaj čakamo.....in se veselimo.....
Lep se mejte pa se beremo....
Aja pa še eno kavico vam vsem privoščim

user posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 10:09:54   
Ilije
Ojla!

Dobrodošlica za scubo in sonchek ter njuni user posted image .
Drugače pa hvala vanji za kavico, me prav zanima, če nas je morda ponoči kakšna od preostalih user posted image  zapustila?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 10:23:36   
Mamathea
Dobro jutro

Sonchek dobrodošla doma. Tudi jaz vas še nisem zapustila, počutje zanimivo, nič posebnega se ne dogaja, sem prespala celo noč, podobno kot Vanja, samo 1x wc... pa spala sem do 10.00 to je pa zame že kr čudež. Deteceu je očitno še vedno lepo, sej se krasno preteguje v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image .
Res je, da tud men vse dol tišči, sam to je pa tud vse, kakih drugih znakov za odhod na najlepšo potuser posted image pa nimam. Res je, jutri vuser posted image ponedljek bom 1 teden čez rok in mogouser posted image se me pa le usmilijo, čperav bi js kr raje čakala, da se samo začne kaj dogajat, ampak če bo treba ven, bouser posted image pač treba ven.
Počas si grem pripravit en fajni sladki zajtrk, muslije s sadnim jogurtom, pa en košček tortice čez, pol grem pa mal stanovanje popsravit, spet se mi zdi, da je tak, kot da bi bomba not vsekalauser posted image user posted image user posted image .
Danes je pa prav adventna nedelja, so me včer na to spomnili obiski, jupi, jupi, pa lahko prižgemo prvo svečko na venčku.
Lep dan želim vsem, od nas treh, če se katera odpravi na pot pa čimlaž
je potovanje in da bi detece, kr padlo ven.user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 10:32:00   
Dajica
Dobro jutro vsem, pa hvala za kavico!

Prva stvar, ko se zjutraj zbudim je, da grem pogledat sem gor, ce je ze kaj novega. Pa da se tudi sama javim, da bosta Vanja pa Mamathea vedeli, da sem se 2 v 1. Stava se ni zgubljena. user posted image Pocutje danes je kar vredu, nic posebnega.
Ja Vanja, mislim, da imamo jutri spet vse 3 pregled. No, jaz ga imam in to sele ob 11. Sem ze nestrpna, kaj bo novega...
Grem na zajtrk, preden vso cokolado pojem...user posted image

Se slisimo...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 11:30:07   
Oranža
O pozdravljene, no sam da smo še vse tri tuuser posted image . Jst mislim da vsaj eno od vaju bodo jutri obdržali v P. Upam da bosta nekako sporočili da bomo vedeli kako in kaj.
Pa seveda držim pestiuser posted image user posted image , se4 pa strinjam Mamathea s tabo, najlepše je če se naravno začne. Pr men je blo v prvo na silo pa ni blo fajn, dsam če ne gre drugače pač ne gre.
Jutri bo res zanimiv dan. Dajica js mam pa že okol  8h AS.
Ej punce sem pa razmišljala da bi blo pa prav luštno da bi vse 3 na isti dan rodile. To bi bil hec in veseljeuser posted image user posted image .
Nč jst grem mal krake ven pretegnit, ker doma se samo prekladam sem in tja, pol pa kosilo skuham, dons bomo zrezke z gobicami in rižek, pa juhco in solatko, pol bom pa svoja moška peljala še na kako tortico in to je to. Lep se mejte, pa se beremo...


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 11:55:10   
Tanayya29
Ojla..
Držim pesti za vas 3....
Dajmo naše..mogoče bo jutri,kaj pravite?
Vanja V. nisi mi odgovorila s kje si(sem razbrala,da si nekje med Kranjem in Lj. doma).Jaz sem iz Medvod....
mogoče,sva kje blizu...

LP.


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 12:07:18   
mama11
Dobro opravljeno Scuba, čestitke za malo Lano. Zdaj se pa le crkljajte. Mamathea, Dajica, Vanja, držim pesti, da bo jutri na pregledih vse OK; kdo ve, jaz sem tudi šla samo na pregled, potem pa sva se domov vrnili dve user posted image

Ajtak, meni je patronažna rekla, da grem po dveh tednih lahko s tamalo na krajši sprehod, dokler ni megle ali vetra ali pod -5 stopinj. Včeraj nama zaradi vetra ni uspelo, danes pa je vsaj na našem koncu tako megleno kot že dolgo ne. Bomo videli popoldne. Mi je pa včeraj moja zlata tašča 40 minut pazila na tamalo, da sva z user posted image  lahko šla na sprehod. Sem bila po 14 dneh notri (oz. s krajšim posedanjem na balkonu) že čisto čukasta, mi je bilo skoraj, kot da bi prišla iz zapora.

Vanja, prosim, nobenih pesmic več, že tako sem od poroda čisto cmerasta, potem pa še kaj takega preberem in sem čisto preč.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 13:44:26   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dobro jutro!

Vanja, ne mi tega delat, mam se prevec hormonov v sebi za takele pesmice, sem se tako zjokala, da se dobro da je sel moz v trgovino ker bi verjetno mislil, da sem nora.

Kim, vse najboljse!

Mama 11, a vi greste danes ze na sprehod? Nam so rekli, da mormo bit stari 3 tedne tako da gremo naslednjo soboto in samo upam lahko na tako vreme!! Zdaj smo zunaj le po par min. in se navajamo. (slikce so v mojem albumu).

Klistir- ne bit razocarane ce ga sploh ne bo! V celjski ga dajo ocitno bolj redko saj ga Barika in jaz nisva dobili, za narascaj pa nisem ziher. Vem pa, da ga ni dobila tudi nobena od mojih cimer in se vsaj za ene 2.
Pa brijejo tud ne vec. (mene so sam na tistem delu kjer sem bila rezana- vecine se to ne).

Uzivajte na soncku!

Ja jaz sem dobla klistir, saj je moja g vprašala če ga elim pa sem z veseljem rekla zanj, saj tiste 4dni prej v P ni šlo nsjboljš user posted image user posted image user posted image
Juser posted image e blo pravo olajšanje in še plac se je naredil.

Brili pA Mene tut niso, sem se sam preden sem šla v P.

Ja kar se pa pesmice tiče, ful je lepa, jo bo treba sprintat, da ne pozabimo kaj imamo.

gruška, ti kr zavidam glede spanaj, no sicer mojq taja je stara komi 9dni, še ma čas, je pa drugač tut vseen zlo pridna.

čestitke za 1m obe,ma
scuba in sonchek dobrodošli doma in veliko užitkov

Za vas tri zamudnice pa držim peti, da vam čimprej rata. Pa jejte zdaj sadje, ker mense že rola ko sam pomislim nanj. Pa čokolado s celimi lešniki bi, .....
Saj drugač jem bolj kot ne vse temu dvojemu se pa izogibam.
kile letijo dol ko z,ešane, tak, da se zarad tega ne sekirat, men je ostal še sam 3-4kg in jih je vsak dan manj. Upam, da bo šlo tak naprej, da se nisem prehitr pohvalila.

Dč punce dršte se

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 14:04:54   
Oranža
Nayya ne, na žalost je kar nekaj razdalje med nama, sem namreč iz Tržičauser posted image . NO sej ne da sva na drugem koncu sveta, ampak, tolk bliz pa ni.
No me veseli da nas tkole spodbujate. Me vas redno beremo in čekiramo. Ja kaj pa veš kdaj bodo naša deteca pokukala na svet, js mislim da bo jutri zanimiv dan, vsaj za Mamtheo in Dajico. Jima držim pestiuser posted image user posted image .
Mi smo po kosilcu zdej se moram pa sam še odločit kam na torticeuser posted image .
Naraščaj jst sem pri prvem jedla več ali manj vse razen hrane, ki je mene napenjala, saj sem eni knjigi prebrala, da lahko jem vse kar sem jedla med nosečnostjo in kar mene ne napenja. Če pa tebe nekaj napenja pa bo tudi otročka. Tko da jst se sadju nisem odpovedala, za čokolado mi pa ne vem kaj ni, razen zdele v nosečnosti, drugač pa ji pri men lahko tud rok pretečeuser posted image user posted image user posted image . Je pa res da smo si različne, probaj mogoče kak krhelj jabolka pa kakšen krhelj mandarince ali pa pomarančke pa boš videla. Mi pač nikol nismo mel problemov in tud tamal ni bil na nobeno sadje alegičen.
Probat ni greh....je pa re da se je določenih stvari treba izogibat.
Kile pa itak vem da bodo šle dol, enim gredo prej, enim mal kasneje....user posted image user posted image
Glavno da smo zdravi in se imamo radiuser posted image user posted image .
Aja punce tale pesmica po moje tud če bi bli vaši otročki stari deset let bi vas do solz ganila, ker je na žalost resnična in se tega vse zavedamo.


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 14:09:59   
neli99
še pozdravek od mene.user posted image

tudi midve s hčerkico sva že doma od včeraj. pridne se cartamo in navajamo en na drugega. punca je sicer tut mal navihanke: je bla celo noč na zizi in spala pri meni, ni hotla bit v svoji postelji. je pa čisto drugače, ker neha jokat ko jo vzameš v naročje ... se bomo že zverzirali.user posted image

hvala že 35 za obveščanje.. in vsem za lepe želje. pa user posted image user posted image user posted image  za naše zmagovalne tri novembrke, ki še vztrajajo ... naj kmalu pride tudi vaš dan.

pozdravček. neli user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 14:13:14   
Oranža
Neli dobrodošli domauser posted image user posted image user posted image . Saj bost kmal ritem ujeli, če se pa mal več crkljata je pa to sam fajn. Otroček mora mamico čutit, tko ko jo je 9 mesecev.
Pa hvala za lepe želje, tud js upam da nas kmal odnese v Rimuser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 14:20:23   
Oranža
Tole sem prekopirala od decemberk...očitno se je Lorch naveličala čakatuser posted image user posted image :

lepo pozdravljene!
sem od Lorch mlajša sestra..in po njenem naročilu sem mogla prit sem napisat da je danes ob 10.00h zjutraj rodila Tjašo:) težka je 3200g in velika 49,5cm. :)

LP, Barbara

Še tuki čestitke LOrch&Tjaša&očka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 16:33:04   
Mamathea
Lorch iskrene čestitke, pa si nas le prehitela. No mi še veselo čakamo, da se kaj začne dogajat, ampak ni in ni in. Pa bo že. Jutri bo pa najbrž res zanimivo za nas 3, js mam pregled že kr v porodničnici in to zjutraj potem bomo pa videli kako in kaj naprej. Moja prijateljica mi je napovedala, da bom js sigurno rodila 3.12. in nič kasneje zato naj se ji besede pozlatijo. Js bi sicer že kr danes, sam detece očitno še ni za to.
Bomo že potrpeli še teh nekaj dni, sej enkrat se bojo pa naša detece tud naveličala all inclusive paketkauser posted image user posted image user posted image .
Glede prehranjevanja ob dojenju tudi vse moje izkušene tetke, ki imajo že vsaka po nekaj otročkov trdijo, da je treba jest vse že od začetka, pač zelo po malem, kot piše Vanja kak krhelj jabolka, pa kak košček mandarine... pa menda lahk tud kakšen košček mlečne čokoladke, pač za začetek brez lešnikov.... Skratka poskusiti je treba. Jaz bom tud.
Lepo nedeljsko popoldne še naprej, men ne da več miru in grem res počas jelkico postavljat, saj ne zdržim več.
Lepo se imejte.


_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 17:51:23   
nicolina
Pozdravljne drage novembrke,

midva danes s Tinom prišla domov. user posted image  Oba sva super, ostala sva še en dan, ker je imel povišan bilurbin, ni pa rabil biti pod lučko.
Vidim, ste nekatere še skos gor. Držim pestke Mammathea in vanja, da čimprej cartata vajina sončka. user posted image
Bom za nazaj še mal prebrala, o svoji porodni izkušnji pa kateri drugi dan več, ker sem kar utrujena in s Tinom se morava še navaditi drug ne drugega.

Pa pa

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 18:30:28   
Oranža
Dobrodošla Nicolina in Tin. Uživajteuser posted image .
Mamathea ti pa si faca, boš kar jelko postavila, no mogoče ti pa Miklavž kar pod jelko user posted image  prinese, ker mislim da Božiček je predalečuser posted image user posted image user posted image .  V kakšni kombinaciji pa maš jelkico?
Ej si opazila da se Dajica že neki čas ni javila, morda je pa stavo izgubilauser posted image user posted image user posted image . No Dajica če si v Rimu - good luck.l
Se beremo....


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 18:35:41   
Dajica
Nicolina in Neli, dobrodosli spet doma! user posted image user posted image user posted image

Meni se pa cisto nic ne da. Dopoldne sem se nekaj pospravljala, pa likala, pomagala pri kuhi kosila, popoldne pa samo polezavanje. Pa se obisk prijateljice dobim (dobiva) z njenim fantom, jaz pa brez energije. Skoz mi trebuh otrdeva, pa obcasno imam take bolecine, podobne menstrualnim, pa trebuh mi dooool tisci. Res se ze komaj premikam. user posted image Imam obcutek oz. vsaj upam, da zdej bo pa res kmalu. user posted image

Mamathea in Vanja, vse dobro jutri na pregledu, drugace pa sporocita, ce bosta odsli na pot. user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 18:36:43   
Dajica
Vanja-Dajica je 2 v 1 se kar doma. user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   RE: Novemberke-2.del
2.12.2007 20:23:03   
Oranža
oj souser posted image  pozdravljene, ja Dajica jst se strinjam s tabo kar se tiče trebuha in vse kar mu pritičeuser posted image user posted image user posted image .
Mamathea se je pa tolk na okraševanje vrgla, da jo znajo še dons v P. odpelatuser posted image user posted image .
Punci jst vama za jutri držim pestke, da bo vse ok, pa upam da se slišimo(beri:beremo)user posted image user posted image .
Grem mal pred tv, pa če se slučajno ne beremo več, prijetno noč.


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?