|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
30.11.2007 22:24:06   
frrrr
ubožki vsi bolančki...
-> muki, upam da spedenate Nežo!
-> moci, vi pa princesko Zojo pozdravite! upam, da se kaj naspiš na zasilnem user posted image ležišču. nimajo več sob? je infekcijska oblegana? z Jašo sva imela svojo sobo, sosednjo in nasprotno prazno - nihče naju ni motil, samo premajhna je postala po enem dnevu za našega fantiča. držim pesti, da prideta jutri domov zdrave!
-> pa psaša svojega moža pocajtaj!
-> Lu spedenajte Majo in upam, da Tiana ne čaka isto user posted image do Rogle zdravi vsi!
zgledujte se po altati in sivkimivki user posted image sem vesela, da ste ok!

Arabela - izpit spedenan, a ne? no, zdej verjetno spiš s svojo princesko user posted image

Maxica, zanimiva tradicija s slavnostno pizzo. všeč mi je! pa zanimivo sta z možem načrtovala tole z 1y1m1w1d in 3y3m3w3d user posted image

muki pa peca Gibonija zdej user posted image

sivkamivka - iskrene sožalje!

Lu - zanimiva angelčka. to ti delala?

lepo spite... in lep vikend! mi gremo babicam in dedkom na obisk... v ponedeljek se kaj oglasim...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.11.2007 22:27:55   
Maxica
Moci, držim pesti za Zojo, no fino, da si jo peljala pokazat, če se ti je zdela sumljiva. Ti kot mamica najbolj vidiš, kako se ti otrok obnaša, je res takole prek računalnika težko svetovat. Ampak verjamem, da ni nič hujšega in da bosta jutri že zdravi doma.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 8:28:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4528
1.12.2007 8:34:59   
altati
Ravnokar sva govorili z Moci.
Zoja ni več bruhala, ima pa vročino, 38,7, tako da je dobila svečko.
Domnevajo pa (to je poleg te viroze), da ima mikrosporijo (mačjo bolezen).
Zdravnica je ugotavljala na podlagi njeni 'flekov' po hrbtu.
Na teste bosta še čakali, jih še niso naredili.

Da ne boste preveč ugotavljale kaj je mikrosporija:
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1494

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
1.12.2007 8:35:20   
altati
sivkamivka- a se danes kaj vidimo? mi jo bomo mahnili na vaš sejem....

Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.12.2007 9:00:02   
Arabela
Jutro!

Končno sobota!!! Z malecko greva ob 11ih k frizerju, nato ma mami manikuro, nato kosilo pri mojih, popoldanski počitek, zvečer pa čagat... ej komaj čakam...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.12.2007 9:31:48   
Maxica
Jutro, mi se odpravljamo delat adventne venčke, očka pa k zdravniku, ker mu je včeraj pri košarki koleno ven padlo.user posted image  Lep dan.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.12.2007 11:17:11   
pikapolona2
jutro....maxi tudi jaz delam venček pa za en članek pripravljam kako se naredijo ovčke...vam kasneje kako fotko prilepim. Ati in Brina sta pa šla v gozd zame mah nabrat.

Vsi ki ste bolani...takoj ozdravite kajti začel se je mesec december....in to pomeni da moramo bit zdravi in fit da bomo lahko uživali v decemberskih radostih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikenduser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.12.2007 12:52:52   
Lu
moci sta že doma? Upam, da ja.

Maxica zdaj bo pa možek bogi kar nekaj časa. Moj je še zdaj. ni še ok.

Zdej bi mogla it pa kuhat pa se mi ne da. Otroka sem dala spat, psa tudi a čem it še jaz? JAAAAAAAAAAAAAAA. Čau do 14. user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.12.2007 13:29:52   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ravnokar sva govorili z Moci.
Zoja ni več bruhala, ima pa vročino, 38,7, tako da je dobila svečko.
Domnevajo pa (to je poleg te viroze), da ima mikrosporijo (mačjo bolezen).
Zdravnica je ugotavljala na podlagi njeni 'flekov' po hrbtu.
Na teste bosta še čakali, jih še niso naredili.

Da ne boste preveč ugotavljale kaj je mikrosporija:
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1494

a imajo pri moci macka?

lu jaz grem tudi malo v horizontalo. decek ze spi, macek tud user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.12.2007 14:05:33   
muki1
Ojej

Sivkamivka, iskreno sožalje za babico user posted image . Res je dočakala lepih let, torej je tukaj verjetno marsikaj doživela in je čas, da se preseli drugam, verjetno na lepše.

Moci, držim pesti, da se čimprej pocajtata in prideta domov.

Maxica, pozdrav mr. Maxiju, naj mu kolena hitro skoči nazaj v pravo luknjo.

Adventne venčke tudi jaz nameravam danes narediti, ampak ne vem, če bo časovno zneslo. Komaj sem malo počistila, da ne bomo krasili umazanega stanovanja, zdaj pa sem kot cunja.....ja, kaj naj rečem, naporen je ta Gibo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.12.2007 14:14:14   
muki1
En utrinček s koncerta vam pa vseeno moram poslati. Bilo je super, res noro sem uživala.

user posted image   

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.12.2007 14:15:52   
rija
bar nešče....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.12.2007 14:20:21   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: rija

bar nešče....user posted image user posted image

Rija, bog te lonaj user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.12.2007 18:12:48   
Maxica
Evo, z možem sva popoldne preživela na travmatološki urgenci, ker se je zdravnik bal, da gre za kakšne pretrganine, ampak gre k sreči le za zvin. Pa je šla sobota po gobe.user posted image  Ne vem, če se mi bo sploh dalo na pilates, mah, škodilo ne bi, vem, sam se mi res ne ljuuubiiiii...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.12.2007 19:28:16   
altati
moci in Zoja sta še vedno v bolnici.
Zoja ima vročino in še vedno drisko in je na infuziji.
Moci pravi da samo spi, da njene hiperaktivne punčke trenutno ni in da jo pogrešauser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.12.2007 19:32:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a imajo pri moci macka?

Ja, imajo ga. Ampak kot pravi Moci, ni njihov problem. problem je menda tetin, ki je bil trenutno tri tedne pri njih na počitnocah.
No, saj bo sama več povedala, ko se vrneta z Zojo. Da ne bom jaz kaj narobe napisalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.12.2007 19:33:44   
altati
Maxica- naj se ti može pozdravi.
Muki- me veseli da si uživala. Jaz bi tudi.
Piskot-  se kaj vidimo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.12.2007 19:41:09   
Maxica
Ojoj, uboga Zoja, da se ji kr ne poštima.user posted image  Upam, da bo jutri brez driske in da prideta čimprej domov.
Pri nas je pa Lan spet zakuhal, se mi je zdel prej mal čuden, zdaj smo mu dali kr svečko, ima 38,8 °C, pa en ušesek prav vroč.user posted image  Eh, upam, da je sam enodnevno, kot ponavadi, priznam, da že kr nimam energije se bosti s temi smotanimi boleznimi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 20:08:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.12.2007 20:18:27   
Pikabu
Mi imamo spet en zelo lep dan za seboj. user posted image Sicer smo ga preživeli v večini sami, pa smo vseeno uživali. user posted image Dopoldne sem sicer rabila malo časa, da sem se sestavila, v bistvu sem bila bolj taka lena, nič se mi ni dalo, sem gledala en film, maledva sta se zraven igrala in je prav pasalo. Potem je šel pa Maks spat, sem se pa lotila pospravljanja in kuhanja. Danes so mi res odlično uspele mesne kroglice. user posted image user posted image user posted image Vmes sem se pa lotila rezanja kartona za novoletne čestitke. Sem narezala ves karton, pa lističe, na katere smo potem izdelovali. Ko sem ravno končala z rezanjem, je prišl mož in smo imeli kosilo. Potem je sledilo pospravljanje, pa igranje. Jaz sem šla gledat Pesem ptic trnovk, možek se je pa lotil iz krompirja narediti pečatnike. Na enega je naredil hlevček s sveto družino, na drugega zvezdo repatico, na tretjega pa smrečico. Ko je šel možek nazaj na pevske, smo se pa lotili tiskanja naših čestitk. A vam povem, koliko jih bomo poslali? Nekje okoli 70. Za te praznike pa res pošljemo čisto vsem, s katerimi smo vsaj malo v stiku, pa še sorodnikov imamo veliko in mi je v veliko veselje, ko se lotim izdelovanja, pisanja, pošiljanja. Letos smo se lotili kar malo prej, da nas čas ne povozi. Ko smo končali s tiskanjem, sta oba otroka še malo pacala, ker smo delali s prstnimi barvami, potem smo pa pospravili. Po risanki smo imeli večerjo in po večerji smo začeli z našim advetnim obredom. Že danes smo prižgali prvo svečko, zmolili smo Angelčka, zapeli eno pesem, potem sta pa lahko odprla prvo okence na adventnem koledarju in pojedla vsak svojo čokolado. Po tem obredu je pa sledilo umivanje zob in kopanje. Oba sta bila navdušena, smo se vsi trije spravili v bano.user posted image user posted image Maks je itak čisto nor na vodo, je spet naredil celo poplavo v kopalnici z brcanjem in čofotanjem. Najhuje pa je, ko moramo ven iz bane. Joj, kakšen jok.... user posted image user posted image No, zdaj sta pa oba že v posteljah, jaz se lotim še priprav, pa čestitke grem dokončati, če se mi bo dalo, potem pa upam, da bo možiček že doma.

Maxica
, upam, da se bo možek čim prej "poštimal". Zdaj ga pa le razvajaj in crkljaj. user posted image Pa vročino napodite stran. Nima kaj iskati pri vas. user posted image

Moci in Zoja, naj vaju čim prej zdravi spustijo domov. Mislim na vaju. user posted image user posted image user posted image

Muki, super za lep večer in uživanje. Si si zaslužila. Le še kdaj si kaj podobnega privošči. user posted image

Adventni venček
smo mi kar kupili, nimam žilice, niti potrpljenja za kaj takega, je pa vseeno lep.

Maxica, nič še nisem pokomentirala vašega praznovanja. Res si krasno napisala, vas kar vidim, kako se imate lepo. Imamo tudi mi zelo podobnega, edino pice nimamo, si navadno kaj "slavnostnega" privoščimo. Bom enkrat ob priliki napisala, kako je pri nas, zdaj grem res priprave pisat. So pa tudi meni to najlepši prazniki in vsak dan se bolj veselim in odštevam, kdaj pridejo.

Lep večer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.12.2007 20:23:38   
piskot
cer.

maxi pa ja ne ze spet vrocina ... user posted image

altati  kaj nisi klicala (aja no saj mogoce pa si, pa imam spet telefon potihem). zdaj sem pa ze v pizami.

sivkamivka se tebi en user posted image

muki ampak je vseeno bolje bit sesut po prezurani noci kot pa ko nas nasi user posted image  budijo zaradi svojih tezav ane?

jaz sem pa v hladilniku odkrila celo goro zelenjave, ki mi je podrla vse racune. sem hotela jutri narest eno tako grahovo omako, pa riz. juho imam se od danes. in najdem se eno glavo solate, malancan, paprike, cvetaco. v torek sem ze nabavila za vikend, kaj bom kuhala, pa sem pozabila. zdaj moram pa jutri vse porabit, ker potem cel teden delam cele dneve in ne bo casa doma kuhat. drama.

kaksna ideja kaj cem narest iz paprik in malancana? verjetno kaksno omako al kaj. grem mal po googlat na to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.12.2007 20:27:48   
piskot
aja, pa vsaka cast punce. kako vam uspe toliko narest cez dan, pa se po 2 otroka ali vec imate. jaz komaj uspem kaj skuhat in oprat, se takrat mi martin vecino casa na nogi visi in zoprna, da hoce v lonce gledat. vi pa vse ene cestitke delate, pa ustvarjate, pa filme uspete gledat, pa nadaljevanke, pa se moze imate odsotne obicajno. a lahko vprasam v cem je skrivnost?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.12.2007 20:33:35   
piskot
hmmm, a ima katera recept kako se dobre tortilije naredi? ali jih vse kupujete pri sosedu?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.12.2007 20:43:32   
muki1
Ojej Moci in Zojka, to pa ni dobro user posted image  user posted image . Upam, da se v ponedeljek že vrneta. Za jutri sem 100% da bosta še not.

Sivkamivka, le izjokaj se. Pomaga.

Maxica in Psaša, sta se vpisali v klub izpahnjenih tam na vašem teritorijuuser posted image ?

Pikabu, mene tudi zanima, kako za vraga milega si lahko z Emo in Maxom delala čestitke? Mi smo Ivo po dveh minutah že odstranili, ker rine nonstop v nevarnosti, user posted image  mali. Res je NEMOGOČE kaj delat z barvami, lepilom, in drobnimi koščki če je ona zraven. Tudi jaz prosim recept. Sicer pa krasno za vas user posted image  user posted image  user posted image . Le uživaj v teh trenutkih, pa nikar ne pozabi na nas v teh predprazničnih dneh, saj smo me tudi neke vrste virtualna družina user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?