Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Potem sta pa vsa 3 pisma prilepili na stene, da slučajno ne pozabimo
. Je bila prisrčno hecna
. Včeraj je samo 2x zahlipala, danes pa očitno obupala
. Ines.: če nas bereš pa nam sporoči kako ste, kaj počnete, kako sta tvoja starejša fantka
Aljažek je tudi bolan, ima antibiotike...ampak je kr dober kakšen je bil.
) in drugi je ta da sem si prebrala strokovno literaturo (ne knjige za starše) in nikjer nisem našla zaključka da te metode ne bodo pustile posledic. Sem pa prepričana da bomo en dan tudi mi prespali noč za nočjo in tudi v to da se bo Ema odpovedala sisi. Pa tudi mislim da to ni tako daleč stran. Do takrat pa bomo poskusili na nežen način se prebiti skozi to obdobje. Verjetno po mojih postih izvenim kot en hipi
TUDI IZ MOJE STRANI
. Hvala vsem za čestitke. Mi je tananejka prijazno namignila, da sem zvezda na RR
. Razmišljam o žurki v soboto in se še nisem lotila organizacije, ker mi je še čist predaleč
. Vem, da ni prav. Ampak je res smešno (mogoče ne glih vsem), ko si obuva čevelj in ga tlači gor. Pol pa zaslišiš: Pida, ne ge! Vem, grozna sem- ampak zelo neuspešno to ignoriram. Se moram hitr stran obrnt, da ne vidi, da komaj zadržujem smeh
.
. Upam da bo med tednom malo miru, smo pa že čisto v pričakovanju Miklavža (jest sm bl navdušena, kot Aljaž, ko še ne ve zakaj gre
.
in komaj čakala na toplo posteljo... S katero ne bo nič, ker mam pilates
....en ispit sm padla za katerga sm bila 100% da sm naredila....ne vem kako se je lahko to zgodilo...amak se je....ponavad vem približno za kolk sm znala...zdej pa....