Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). 
), jemlješ jih pa 3,4 dni in bi moral bit boljš.
za seznam. Hvala
da si se tako lepo potrudila.
, ker me vsedno zna tko dobro potolažiti in pomiriti (kljub temuu, da nima dosti pojma o medicini). Hvala ti. Sem nato celo noč dežurala na WC, če bo še kaj rjavkastega prišlo, no pa k sreči ni nič. Sem klicala prejle G, pa mi je sestra rekla, da je to od svečk. Da ni panike, če se bo še ponovilo naj se oglasim.
vse črke so se mi že pomešale..
skor sem v nezavest padla..ampak tko da bi mi blo ful vidno ni samo trebuh mi fajn raste..prav sram me je blo ..zj moram pa še bl pazit kdaj in kaj jem..
..dodatinih vitaminov al pa kej ne jem..sem na začetku jemala centra med mami..in ga bom pol verjetno še jemala ko bom dojila..če bom seveda..aja G sem spet vprašala za spol pa je rekla da mi še kar nemore čist potrditi da je fantek...čeprav sem se že pripravila na
..
. mogoče zato, ker je merjen zjutraj, pa še nisem toliko pojedla
.
ni mogel videti, ker je bil zunaj.
. in pol sem si fino še zajtrk privoščila in tako bom šla na cukr jutri, danes grem pa samo kri dat.
, ker ima dragi za delat
.