Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa samo izaka glej, kak se ti
bo kr boljše pomoje
službi, ki prinese le tavečjima (eno Lego vedro Aneju in kuhinjo Hani), doma pa je še Božiček, ki pa bo prinesel blagajno in neki plastičnega sadja, zelenjave, klobas... Za Julijo pa še nimam ideje.
, imava več obiskov k prej in vsak bi z veseljem priskočil na pomoč, čeprav je še nisem potrebovala! Res pa je da "kvazi" prijateljev nimam....so pravi kolegi al pa jih raje ne vidim....zato jih imam raje malo manj, pa tisti res pravi.
taki ljudje, jaz mam strica in zdaj že pokojno teto taka. Res da onadva nista mogla imet otrok ampak sta se non stop hvalila češ kaj onadva vse mata ne pa mi reveži, pa mu je 1X druga teta nazaj zabrusla, mi pa mamo otroke in je vtihno ko rit. Saj mogoče tvojima kolegoma zdaj paše da še ni otroka, samo prej ko slej bota pa to pogrešala, če ne sta čudaka in se ne obremenjuj z njima. Je Zqala več vredna ko neki kolegi. Moram priznat, da jaz nimam težav s tem in so Vsi Najo "sprejeli", če je nebi njihov problem!!!!!!!