|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeče pikice
1.1.2005 20:22:42   
Tipi
Moji hčerki so se danes zjutraj pojavile po trebuščku drobne pikice. Sprva jih je bilo malo in na to nisem bila toliko pozorna. Zvečer, ko sem jo previjala pa opazim, da so se te pikice pojavile po prsih in že proti vratu. Zanima me a bi to bila lahko alergija?

lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rdeče pikice
1.1.2005 21:29:40   
KIRA
jaz bi rekla bolj kaj podobnega kot nevrodermitis. ti pa ne znam ziher povedat. najbolje, da greš k zdravniku in naj on pogleda.
moja je imela nevrod. pa je dobila predpisano eno kremo, ki so jo skup zmešali v lekarni. smrdi kot lepilo, ampak ful pomaga.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rdeče pikice
3.1.2005 21:15:12   
lin
Pozdravljena!
Zanima me kolko je stara tvoja punčka,in če jo samo dojiš ali ji že dodajaš gosto hrano?Koliko časa ima pikice?
Moja punčka je stara 6 mesecev in je pred mesecem dobila pikice(rdeče) po celem telesu.Ugotovili smo da ji ni odgovarjalo novo mleko v prahu!

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rdeče pikice
4.1.2005 11:35:34   
KIRA
4,5 mesecev, pikice je pa dobila nekje pri 2 mes. istočasno kot temenice. do takrat je tudi bla dojena, ampak sem ji ves čas dodajala, ker ji moje mleko ni blo dovolj. konec 3. mes mi ga je pa čist zmanjkalo.
probaj kako drugo mleko - mogoče je alergična na katero od sestavin, zato ima nevrodermitis. ampak so so vsa precej podobna, ti ne vem povedat kero bi blo boljše...

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rdeče pikice
4.1.2005 12:45:44   
Tipi
Smo rešili situacijo. Dala sva ji Calpol in misliva, da je prišlo po njem od reakcije. Nisva je peljala na urgentno (prazniki), ker ni bilo tako hudo. Pikice so v nedeljo že pričele izginjati in v ponedeljek jih ni bilo več. Sem pa preventivno pričela pisati, kaj vsak dan poje, če bi ponovno prišlo do reakcije. Je pa naša princeska stara 8 mesecev in se še vedno doji.

Lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rdeče pikice
4.1.2005 15:33:47   
lin
Pametno,da si boš zapisovala,kar ji boš dajala novega, saj boš tako drugič točno vedla od česa je dobila alergijo.Samo pazi,ker pravijo,da se alergija lahko pojavi tudi šele čez 3-4 dni na določeno stvar!
Srečno pa brez pikic!:sloncek:

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rdeče pikice
4.1.2005 16:07:49   
KIRA
pametno, da si pišeš. boš že pogruntala, kaj je blo krivo.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rdeče pikice
5.1.2005 14:32:17   
Žiga
Hoj

Nam je zdravnica rekla, da Calpol vsebuje jagode (za okus, se mi zdi), ki so alergene. Zato je nama predlagala in predpisala lekadol sirup.

Ima pa lahko pikice tudi od vročine... Naš jih ima trenutno zaradi viroze - zdravnica je rekla "netipični virozni izpuščaj".

LP
Ž.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?