Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:30:47
|
|
|
|
purple
|
S_C ti kar malo zavidam, mmm, no, kaj pa vem..... saj bo moj miklavž tud sladek.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Jaz sem tut dobla miklavža- ravnokar Mozartove kuglceMLJASK Uf jz sem si pa kr sama nabavla... rumove kuglce
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:32:38
|
|
|
|
purple
|
Zadnje čase pa samo neke kroglice okrok tebe lavfajo. Kronik!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:33:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdej grem pa spat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:34:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ojla pupce moje! posebi vidve mamice malih bolničkovNjuška kako poteka okrevanje? S-C sem na drugi temi prebrala,da je še vedno bogi tvoj. Bomo videli, kaj mi bojo zjutraj povedali..ali se bo tamav spokal domov kaj kmalu.Danes je bila popoldne pri njem babica, pa nisem potem videla kirurga, ki naj bi ga prišel pogledat.So pa imeli v bolnici Miklavža z angelčki, ki je prišel čisto do vsakega otroka, pa potem je še duhovnik prišel družbo delat.Sploh se je dalj zadržal pri otrocih, ki niso imeli obiskov, da jim je malo moralo dvignil. Kje pa piše kaj o tamavmu od S_C?Nisem na tekočem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:35:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Jaz sem tut dobla miklavža- ravnokar Mozartove kuglceMLJASK Uf jz sem si pa kr sama nabavla... rumove kuglce Ja, človek hitro pade v alkoholizem...verjetno boš rekla, da lahko nehaš kadar hočeš a ne?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:36:30
|
|
|
|
purple
|
Tema bolnica da ali ne. Upam, da bosta oba malčka res kmalu zdrava.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo] Ja, človek hitro pade v alkoholizem...verjetno boš rekla, da lahko nehaš kadar hočeš a ne? zakaj bi pa človek hotel nehat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:46:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sploh se ne spomnim, da bi videla tisto temo Bi bilo fajn, da še tukaj kaj napiše S_C, kako je s tamalim, ker to temo ziher berem.Groza no..sva kar na istem kar se sinov tiče, samo da jaz moram rečt, da so na JE ful prijazne sestre, nimam kaj rečt..edino o strokovnosti zdravnikov na tem oddelku, ki sva bila midva, bi se dalo govort
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 20:52:29
|
|
|
|
purple
|
Res me kar stisne pri srcu, ko pomislim na vaju. Kaj je to bolezen, strokovnost zdravnikov, prijaznost osebja- vem še predobro. Naš drugi sine je bil toliko po bolnocah, da smo kmalu nehali šteti. Zato vama še posebej želim, da se bolezen čimprej umiri.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 22:17:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, danes bom pa po dolgem času zadnja.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 22:18:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo] Ja, človek hitro pade v alkoholizem...verjetno boš rekla, da lahko nehaš kadar hočeš a ne? zakaj bi pa človek hotel nehat? Aha..ti si še v tisti stopnji, ko misliš, da sploh nimaš problema...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.12.2007 22:57:23
|
|
|
|
mami_miki
|
no...se pridružujem vaši temi....jaz sem ga zadnje čase vsak vikend skor tankala...zdaj pa sem ful prehlajena- to pomeni, da sem dobila opozorilo naj neham pa ne kadim več...kr tako-na hitrco... najprej sem samo na žurkah kadila, potem že enega ob kavici itd. no, zdaj že dva dni ne, in me nič ne matra...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 6:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrooo juuutrooo! (prva sem, prva sem! ) Eno za vse, da vam dvigne pritisk, pa dobro voljo. čaka nas en suuuupeeer dan! Tako da nsmeh na usta in veselo v novo jutro!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 7:04:14
|
|
|
|
srki
|
O, dobro jutro, sem malo zanemarila to temo. Sem kaj zamudila?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 7:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, razen rumovih kuglc
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 7:48:15
|
|
|
|
srki
|
Kaj je z njimi, se jih je katera preveč najedla .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 7:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Kaj je z njimi, se jih je katera preveč najedla . Nee... sam mene Njuška obtožuje da sem alkoholičarka. pa itak pooojma nima. Jaz lahko neham (jest kuglce, da se razumemo) kadarkoli. Tako da nisem ne alkoholičarka ne čokoholik. Na-a, jaz pa že ne. pa res ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 8:12:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška hruška,mi2 sva naprej imela eno bakterijo - zelo zmedeno izgovarjajo njeno lat.ime, vsak drugače, izvidov pa še nimam v rokah, ker nimam odpustnice. Drugič sva šla v bolnico zaradi rota virusa s katerim je prišel v stik samo v bolnici. se pravi, da smo ga tam pobrali in v bolnici tudi preboleli. tretjič sva šla v bolnico zaradi calici virusa, ki ga je verjetno staknil tudi v bolnici, čeprav ne vem kako, ker sva bila v izolaciji. nevermind, calici ni potrjen, ker niso pošiljali več drekeca pekeca v Mb, v vsakem primeru ni zdravila - se mora sam izločiti. trenutno je problem neješčost in pa to da se je fino prehladil - vbolnici - kar sploh ni čudno, imajo 28stopinj, malo prepriha inže fašeš prehlad. ga pa silimo jest-to je tko, da ga vzameš v roke, in mu bulaš hrano po grlu da poje okoli 100ml kašice dnevno.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 8:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!!! S-C calci bakterijo lahko prinese na sebi tudi zdravstveno osebje. Njuška torej bo tmali končno doma za praznike vsem ostalim p ne zbolet za praznike!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 8:38:58
|
|
|
|
srki
|
Matovilcica, itak, da si zasvojena. Neva, ja, glih še kake bolezni se manjka.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 8:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, ja, glih še kake bolezni se manjka. saj vem ja,ampak jaz se zase bojim,da se neki kuha,ker je moj dec imel virozo,pa mi je najbrž kakšen bacil pustil.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:03:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz sem pa tolk važnaaa........ sem postala ponosna lastnica tegala lepotca.... a ni lep????
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:05:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
Moj je bil danes brez drenaže (cevke med rebri, ki mu črpa vodo iz pljuč), pa mu nekaj grozi, da jo bo spet dobil.Ker ima baje spet vodo v pljučih.Mater sem že sita tega, pa že dobiš neko upanje, pa evo..jovo na novo.No, sej mogoče ne bo, bom probala mislit pozitivno in upam, da ga jutri ne bom spet videla s cevko.Brez kisika, brez vseh aparatov okoli njega je bil danes, potem pa spet dobil vročino. No, plus je to, da v LJ vsaj resnično delajo na tem, da odkrijejo kaj in kako, na Jesenicah bi pa v takem primeru furali naprej eno in isto in jim ne bi bilo jasno, da bi mogoče kakšno dodatno preiskavo naredili.Sva pa tudi v izolaciji, tako kot S_C in njen tamav. Mah, sej bo bolš.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2007 20:06:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dober je, ker je Nokia, drugač je pa preveč kičast.Jaz ga ne bi imela.Ni grd, ni pa tudi ne vem kva.
|
|
punčkapetrcaaaIme za deklico?AVA (
15%)

HANA (
28%)

LANA (
32%)

MIA (
26%)
Število vseh glasov: 117Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!