lex
|
Evo pri nas se je včeraj in danes tako veliko dogajalo, da nisem utegnila za računalnik. Včeraj sem komaj pripravila za miklavža, pol sem letela po malega, pa k mojim staršem in v cerkev, pa domov in pol smo meli nočne more, ker ga je deda malo preveč prestrašil s parkljem . ampak mu je bilo potrebno pertuniče porezat, ko je bila tako mogočen. se skor nič ne boji - razen fena in sesalca Danes je imel pa moj dragi podelitev diplome in smo bili v Mariboru. Dragi moj še enkrat - KONČNO TI JE USPELO ČESTITAM Angel sounda jaz nikakor ne bom imela, ker se mi zdi, da je samo za paniko delat. Ga je kolegica imela in ga sama sebi ni našla, ji je moral iskat utrip, tudi v pozni nosečnosti. Meni je bil pa neprijeten, ker sem prišla iz ctg in sem šla k njej na obisk pa nikjer ni bilo , pa me je kr malo stisnilo. To je bilo sedaj pri Alini. hlače mi itak nobene niso več prav, razen trenerke , ker pa skor ne rabim drugih hlač, ker za na sprehode hodit so čist OK . No moji vedo že vsi, v službi so bili itak ful navdušeni, najbolj presenečena je bila moja mami. ta nove nosečke dobrodošle . a ste videle kako veliko nas je? Zimska uradno ti pripadata 2 UZ (meni jih je delala vsak mesec, kar običajno ni praksa, v materinsko ti pa vpiše samo 2 uradna), vendar vsak G vsaj potrdi nosečnost z UZ. jaz bi menjala G na tvojem mestu. Ker je ta pregled čist mimo.