|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
7.12.2007 13:04:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

user posted image user posted image  Je rekla da je nejbrž začetek alergije na mleko. Mene bo kar pobralo od skrbi. A je imela katera izkušnje s tem?

Mislim, da je Nana nekaj pisala o tem... Če me spomin ne varauser posted image

Duska - hvala za dobre misli.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.12.2007 13:09:08   
Anonimen
Helenav, Žan se zbudi zadnje čase med 9 in 10 uro. Drugače pa mi je vseeno, itak imam stekleničko vedno s sabo.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.12.2007 13:23:24   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Celjanke: S PikicoPokico se dobiva danes ob 13.15 za Savinjo v Celju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pride še katera bova fuuuu veseli!
Za podrobnejše informacije pa lahko dam GSM preko ZS.

user posted image Meni danes res ne znese .... upam, da se bomo še kaj zmenile.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.12.2007 13:24:44   
Anonimen

user posted image user posted image  Je rekla da je nejbrž začetek alergije na mleko. Mene bo kar pobralo od skrbi. A je imela katera izkušnje s tem?

Ma ubožček! Vem, da te skrbi, ma boste že uredili, da bo prav. Jaz nimam nič izkušenj s tem... Kako pa izgleda? Ima izpuščajčke, lišajčke? Po celem telesu? Kdaj ga greš pokazati pediatrinji?

Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.12.2007 13:29:49   
lemavrica
Izpuščaje ima po nogicah, v sredo imamo posvetovalnico, do takrat naj ga pa Bepantenom maževa je rekla pediatrinja. Mal me jezi ker je mož že kake 10 dni nazaj klical zaradi te kože, ko je bil samo en izpuščaj pa je sestra rekla naj ga v kamilcah kopamo in počakamo do posvetovalnice. No danes je pa ful hudo že in komaj čakam da ga vidi da pove kaj točno je. Sem pa ful žalostna zaradi tega, ker vem da mu gre srbenje na živce.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.12.2007 13:35:53   
*ribica*
Živjo!
Lemavrica moj sin je imel od 3. meseca dalje alergijo na mleko. Moram povedati da je bilo full hudo. Najhuje je bilo po obrazu (bil je ves popraskan). Res je hudo ker mu ne moreš pomagat da ga več nebi srbelo. Jaz sem potem imela strogo dijeto (brez mleka in jajca) ker sem ga dojila in še vedno hodiva k dermatologu in alergologu. Če mu dokažejo alergijo te čakajo veliko kremanja in nege kože. Sin je sedaj star 4.leta (ni več alergičen na mleko ampak **** drugih stvari) in še vedno ne mine dan brez kremanja (najmanj 3x na dan) in zvečer obvezno tabletko. Na našo nesrečo se mu je sedaj še razvil hud bronkitis ki prehaja v astmo. Lahko ti zaželim samo veliko sereče, potrpljnja in upanja da preraste.
Če se veliko praska ti priporočam da mu nadeneš rokavičke.
In še mere za 2. mesec: 6000 g in 58,5 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.12.2007 13:38:40   
*ribica*
NE uporabljaj kamilic ker še bolj sušijo kožo. Kramaj pa ga raje kar z hladilno kremo (ne prepogosto ker potem spet koža ne more dihati)

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.12.2007 13:41:10   
lemavrica
ribica hvala za odgovor. Po obrazu se ne praska toliko, popraskan je edino od tega ker ponoči krili z rokami.Na "srečo" ima to zaenkrat samo po nogicah. To s kamilicami sem tudi sama ugotovila in sem ga samo 2x kopala v kamilicah.

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.12.2007 14:02:58   
*ribica*
v album sem dala sliko pri 4. mesecih če te zanima kako je zgledala koža pri nas in kako je sedaj pri 4. letih

Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.12.2007 14:07:10   
lemavrica
Sem pogledala, je bil pa res bošček. Joj jest upam da se nam ne bo razvilo to tud po obrazu.
Mogoče sem še taprav čas zagnala paniko, ker vem da je hudo če imaš probleme s kožo. Jih imam tud sama samo pri meni niso nikoli kaj dosti ugotovili kaj je. Nazadnje me je na Dermatološki en praktikant prov z nezanimanjem pregledal.

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.12.2007 14:07:17   
Anonimen
Se opravičujem da se vama v debato vmešujem, ampak moram pripomnit.......iiiiiiii, kako lepe oči ima tvoj sinko. In mami seveda tudiuser posted image .

(odgovor članu *ribica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.12.2007 14:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Se opravičujem da se vama v debato vmešujem, ampak moram pripomnit.......iiiiiiii, kako lepe oči ima tvoj sinko. In mami seveda tudiuser posted image .

Se strinjam! user posted image
Modrooki zapeljivec. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.12.2007 14:27:17   
sandra85
srček povej user posted image js sem po slikici na UZ nekako vidla da je user posted image pa pojma nimam zakaj-po čem, saj se vidi sam ritauser posted image
a ga ne boš dala v Sečovlje v vrtec (če ostanete na obali)?

js tut ne upam pohvalit Enejevega spanja, ker odkar sem ga pohvalila, do učeraj se mi je skozi zbujal...danes je bilo malooo boljšeuser posted image
duska  upam, da ni kej resnega! user posted image user posted image

LINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za "mlekarno" user posted image

lemavrica si probala namazat z riboderminom? upam da ni alergičen na mleko! želim, da bo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image

helena user posted image sej bo spal v vozičku

*ribica* lep sinčekuser posted image

no, zaj pa se probajmo še me zmenit za eno brezalkoholno pivce za živceuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.12.2007 14:29:50   
lemavrica
Ja jest močno upam da ni alergija na mleko in da bomo čimhitrjr odpravili te izpuščaje. Kot je rekla pediatrinja možu baje da je ozdravljivo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.12.2007 16:06:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  za Jako!

Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.12.2007 16:40:12   
Anonimen
Sandra, če ostanemo na obali pride  Sečovlje. A misliš da tam ni problema za prosto mesto za vrtec? Ja, mislim da bo tvoja sestra imela punčko. Pa da vidimo kaj bo iz tegauser posted image . Sicer pa vprašaj njo kaj misli da nosi, ponavadi nam notranji 6. čut pravilno pove. Sicer pa ima samo 50:50 možnostiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.12.2007 16:43:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Se strinjam! user posted image
Modrooki zapeljivec. user posted image

Se strinjam. Kako lepi poba, pa modri očki. Je pa izrezana mami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
7.12.2007 16:44:41   
sandra85
srček, ma js mislim, da nebo omejitev za vrtec, saj je malo otrok tuki-in to mi je všečuser posted image
lahko pa se kej probam pozanimat, sicer pa js mislim, da ga ne bom dala v jasli še...upam, da šele čez kako leto pa pol...

jo bom vprašala, je pa res da ima samo 50:50 možnosti...
danes ima NS (v bistvu mora bit glih ta trenutek not, ker je bila ob 16h naročena) in zaj čakam da me pokliče user posted image
upam, da je vse okuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.12.2007 17:00:04   
Pikica pokica
Z Nefretiti sva se dobili. Super je bilo! Žal vam je lahko ostalim celjankam, da vas ni bilo zraven user posted image ! HA HA!!
Nežika je ful luškana, pa pridna, pa tako lepega pajaca je imela user posted image . Sem imela zraven fotoaparat, pa sem pozabla slikat user posted image .
No, upam, da se naslednji teden spet vidimo in še v večjem številu.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.12.2007 17:04:07   
Anonimen
Sandra, a lahko prideš na MSN? Nekaj bi vprašala če bi mi znala pomagat.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.12.2007 17:05:52   
Anonimen
lemavrica: tudi Luka ma kožo v tem smislu spremenjeno, da mi smrdi na alergijo, samo za enkrat ga mažem z Bepanthenom in je bolje. Če mu je vroče se mu stanje zelo poslabša in nasploh ima Luka ful suho kožo, tako da pri nama sploh ni nujno, da gre za alergijo. Bom videla.

< Sporočilo je popravil Tanja Lina -- 7.12.2007 17:18:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.12.2007 18:41:40   
Anonimen
Res je bilo super na kavici v Celju.
Tudi Zoja je pravi cukrček, taka luštkana mala manekenka.....to mora imeti po mamici. Pa tako lepo se je smejčkala.
Tudi jaz si želim, da bi sem še ostale celjanke, pa tudi neceljanke pridružile.
Komaj že čakam, da se bodo lahko naši user posted image igrali.

Srček
: kaj je potem bilo s tvojim videnjem, da so eni napovedali spol napačno.....za katero se je potem šlo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.12.2007 18:47:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Srček
: kaj je potem bilo s tvojim videnjem, da so eni napovedali spol napačno.....za katero se je potem šlo?

aja, sej resuser posted image ...
enkrat si mi rekla, da sumiš, da so meni narobe napovedali spol...

aja, srček sva ugalni glede moje sestreuser posted image user posted image user posted image
me je klicala, da je vse ok, NS 1,7.......

je pa rekla Dr. Strah, da se ji zdi, da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ona ne reče, če ni 100%, ker nama ni hotla povedat, ker je rekla, da ni sigurna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.12.2007 20:13:04   
Anonimen
Večer!
Kako ste? Moj mišek že ninčka, jaz pa si kuham njoke, ker sem tako lačna!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.12.2007 20:31:28   
Anonimen

Midva sva pred 14. dnevi že dala kri za alergološke teste. Koža - začetek atopičnega dermatitisa. Izvidov še nimava, menjala sem (po nasvetu pediatra) adaptirano mleko, zdaj pije Alernovo, kopanje Linola fett oljna kopek (1x maksimalno 2x na teden) in negovalno mazilo, ki mi ga zmešajo v lekarni. Koža pa je bila po treh dneh kot nova.

Srček - zelo lep avatar

Z Juretom sva bila pri zdravniku, ker se mu je že poleti naredil na hrbtu droben voden mehurček in se nisem sekirala, ker je bil kot mozolček. Ampak ta mehurček si je moj Jure spraskal in sedaj jih je tam okrog 7 enakih. Zdravnica neve točno kaj je, dobila sva neko mazilo in če ne izginejo morava  v petek spet k njej.

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?