|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
7.12.2007 22:04:54   
sandra85
ne  vsi deli so o dojenčkih...zaj je bila tema HODITI
naslednjič bo lahko plaziti, jesti, govoriti.....karkoli

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
7.12.2007 22:08:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ne  vsi deli so o dojenčkih...zaj je bila tema HODITI
naslednjič bo lahko plaziti, jesti, govoriti.....karkoli

A tako. Napiši nam na forum kdaj in ob kateri uri bo naslednja oddaja kakšen dan prej, tako da zagotovo ne bomo zamudile. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
7.12.2007 22:29:01   
Anonimen
Jaz jo bom posnela na DVD. Upam, da bom znala naštimat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
7.12.2007 22:38:47   
annie
Ravno zdaj sem videla na rtvslo.si, da bo drugi del oddaje naslednji petek, 14.dec ob 17.45 h...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
7.12.2007 22:55:19   
Anonimen
Punce vidim, da počasi izginjate.

LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
7.12.2007 23:06:06   
guppy
khm...
a gre katera jutri na Čolića mogoče...?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.12.2007 7:25:05   
ana b
Dobro jutro!
user posted image  še spi, jaz pa s tavečjim kampiram v dnevni. Spet user posted image . Me zanima, kako bo spal, ko bo v puberteti.
Danes je pa tako drekasto vreme, da bi najraje cel dan prespala. Ja, vem, pobožne želje,  še sploh, ker naš user posted image  preko dneva doma spi v 15 min kiticah.
Grem župo kuhat pa fruštkat.

Na posvetovalnico pa grem kar sama, pa ni problema.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.12.2007 7:46:28   
Anonimen
Jutro!

Tudi midve sva že pokonci. Atej pa pridejo danes zvečer iz službenega potovanja.
Sem posnela tisto o dojenčkih. Je pa zelo slaba slika, ker imamo ravno SLO 1 tako zamegljeno. Fino bi bilo, če bi lahko na Googlovo skupino dale, ampak je po moje preveliko.

A ima katera še tisto zvezdico zaspanko? Kako dolgo vam držijo baterije?

Jaz sem na posvetovalnico prvič šla sama. Pa sem skoraj poginila. Taka vročina je bila v čakalnici, slab zrak, polno ljudi. In edina sem bila sama. ko sem prišla domov pa sem možeka najprej napadla, češ kako neodgovoren očka je, da me pusti tja samo. (Sem bila še jokasta od hormonov)
Drugič je bil zraven, ampak kake grozne potrebe po njem ni bilo.
Sedaj, ko bo cepljena pa bo šel spet raven, da bo meni v moralno oporo.

A ste tiste, ki ste že cepile user posted image dale kakšna protibolečinska zdravila, obhladke?
Kaj se sploh naredi po cepljenju? Mene je tako strah.....

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
8.12.2007 8:28:06   
LINA31
Dobro jutro,
noč je bila zelo fajn, ampak uspavanje katastrofalno. Ene petkrat sem ga položila nazaj v posteljico, saj sem ga po 15 min histeričnem jokanju dvignila. Itak, da pol ni spal v posteljici, ker sem ga full težko umirila, ko sem ga dvignila in sem bila že preveč utrujena. Dosežek pa je, da je spal poleg mene user posted image user posted image user posted image . Saj počasi bo šlo, kajne? Zanimivo je, da ga čez dan pol lažje uspavam. Nevem zakaj, mogoče sem preveč utrujena zvečer in nisem tolk potrpežljiva. No, vstala sva ob 7.00, se najedla, naigrala in preoblekla, zdaj pa je šel nazaj spat...pa srček tuduser posted image .

guppy...na Čoliča ne grem, ker mi je Žana še težko pustit. Drugače ga pa obožujem in sem bila na njegovem koncertu v Križankah.

nefretiti...jaz imam lunco, pa baterije še držijo...2 mescauser posted image

lemavrica...upam, da bo s kožo tvojega user posted image  vse ok.

oddaja....jaz sem jo tud gledala. Full je bila dobra. Čeprav meni so se zdeli ti dojenčki tolk velki in polniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.12.2007 8:32:52   
ana b
Nefretiti: pri nas po cepljenju ni bilo nič potrebno, dajala sem samo obkladke.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
8.12.2007 9:00:18   
Anonimen
A bo lahko katera nas opozorila naslednji teden na oddajo, da jo ne zamudimuser posted image . Jaz sem jo videla samo en kos na koncuuser posted image .

Dorotea, saj je moja tašča tudi pisano gledal in se je komaj zadržala, ko sem rekla da po 19h ne želim nobenih obiskov, ker je takrat čas ko se luči zatemnijo, TV da na tišje in je čas za umirjanje, tudi Žan ponavadi malo zadrema, ker ga nato kopava med 20h in 21h in gre potem vedno lepo spat.

Posvetovalnica
. Jaz sem šla obakrat sama in tudi na cepljenje grem sama. Mi mož tam res ne rabi za gužvo delatuser posted image . Sestra pa mi je zadnjič rekla da ponavadi pri prvem cepljenju ne jočejo, ker še nimajo izkušnje s cepljenjem.

December, meni se zdi tvoja metoda odvajanja spanja na rokah čisto v redu, jaz tako delam od začetka in nimam težav z dajanjem spat. Zaenkrat. Moram potrkat.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
8.12.2007 9:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Srček - zelo lep avatar

Hvala, je Sandra pomagalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
8.12.2007 9:05:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Srček
: kaj je potem bilo s tvojim videnjem, da so eni napovedali spol napačno.....za katero se je potem šlo?

aja, sej resuser posted image ...
enkrat si mi rekla, da sumiš, da so meni narobe napovedali spol...

aja, srček sva ugalni glede moje sestreuser posted image user posted image user posted image
me je klicala, da je vse ok, NS 1,7.......

je pa rekla Dr. Strah, da se ji zdi, da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ona ne reče, če ni 100%, ker nama ni hotla povedat, ker je rekla, da ni sigurna...

Pa saj sem ti rekla da je user posted image . Bi me lahko vprašala že ko si izvedela da je user posted image in bi ti povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Aha, tebe Sandra sem en lep čas sumila da so ti narobe povedali spol, pa potem ko sem te videla sem vedla da sem se zmotila.
Ampak eni so ga pa res narobe napovedali, to pa se je izkazalo za resnicouser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
8.12.2007 9:19:36   
Anonimen
Pa Srček noooo....zakaj nas še vedno mučiš.......povej nooooo ..... jstt sem tuuulk firbčna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
8.12.2007 9:32:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

khm...
a gre katera jutri na Čolića mogoče...?
user posted image

Jaz ne!! Kaj iščeš družbo?

Srček - Jaz sem tudi firbčna...... Kaj si čarovnica?

Punce, mi smo pa spali do sedaj. Razen Žane in Jureta. Ko sem z malčkom prikolovratila ven, sta ona dva že gledala Živ Žav. Obožujem tako vreme. Sploh, če vsi spimouser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
8.12.2007 9:42:02   
Anonimen
Končno sem si naredila user posted image . Zdaj vam lahko bolj bistro sledim. Brez kave sem kot zombi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
8.12.2007 10:32:50   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Srček
: kaj je potem bilo s tvojim videnjem, da so eni napovedali spol napačno.....za katero se je potem šlo?

aja, sej resuser posted image ...
enkrat si mi rekla, da sumiš, da so meni narobe napovedali spol...

aja, srček sva ugalni glede moje sestreuser posted image user posted image user posted image
me je klicala, da je vse ok, NS 1,7.......

je pa rekla Dr. Strah, da se ji zdi, da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker ona ne reče, če ni 100%, ker nama ni hotla povedat, ker je rekla, da ni sigurna...

Pa saj sem ti rekla da je user posted image . Bi me lahko vprašala že ko si izvedela da je user posted image in bi ti povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Aha, tebe Sandra sem en lep čas sumila da so ti narobe povedali spol, pa potem ko sem te videla sem vedla da sem se zmotila.
Ampak eni so ga pa res narobe napovedali, to pa se je izkazalo za resnicouser posted image .

Jaz sem imela od začetka občutek za sebe, da bo user posted image , tudi ime sva imela od začetka samo za fantka izbranega, pa so nama rekli na NS da bo user posted image , pa kar nisem verjela, pa so nama rekli na morfologiji, da ni videti nikjer nobene anteneuser posted image , pol sem pa že malo dvomila, da bo user posted image , nato sva bila na 3D pri 30t, pa nama je rekla, da pa ni tako prepričana, da bo user posted image , prej user posted image ( je bil bolj tako obrnjen, da se ni videlo najbolje), ampak sva vseeno večino v modrem kupilauser posted image , ker moj občutek je bil vedno, da bo user posted image  in je bil resuser posted image user posted image user posted image , pa tudi če bi bila punčka, bi je bila zelo veselaquser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
8.12.2007 10:34:42   
Anonimen
No, pa je le sama napisala. Za tebe nena80 sem imela skoz občutek da ne čakaš user posted image ampak čakaš user posted image . In tako je tudi bilouser posted image .

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.12.2007 11:47:45   
lemavrica
Mi smo pa spali od 23h do 8h zjutraj brez prekinitveuser posted image . Sem ga včeraj po nasvetu pediatrinje fino z Bepanthenom mazala in skopala v vodi z dodatkom olja in je bilo bolje s kožo.

Hvala vsem za spodbudne besede včeraj.user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 8.12.2007 11:49:57 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.12.2007 12:45:01   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, pa je le sama napisala. Za tebe nena80 sem imela skoz občutek da ne čakaš user posted image ampak čakaš user posted image . In tako je tudi bilouser posted image .

Srček ti se pa res jasnovidkauser posted image ,... jaz če popravici povem, so me s temi različnimi napovedmi čisto zmedli, tako, da sem podvomila tudi svojemu občutkuuser posted image , ki mi je rekel, da bouser posted image  ( kao če G tako reče, pol bo menda pa že držalouser posted image ) !!! Edino moja mama je pa od začetka govorila, da bo fantekuser posted image  in imela je pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
8.12.2007 13:11:59   
guppy
Duskamb, a-a, imam družbo, me moj bratec pelje. Samo smešno bi bilo, če gre še katera septembrka, pa da se ne bi tam srečale... TO bi bil zločin prve klase :)
Ura je pa popolna, takrat moja2 že spita, rabita samo še eno hranjenje ob 22 ai 23h in potem odpista do zjutraj.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
8.12.2007 13:46:19   
123a
Čao punce...po dolgem časuuuu se zopet malo javljam

Nisem vedela kaj naj pišem par dni nazaj, ko ste imele tiste malo "trše" pogovoreuser posted image samo,da se je vse uredilouser posted image

user posted image Imam vprašanje za vas in upam,da mi bo katera odgovorila???
Kako kakajo vaši malčki?Moja Zoja ne kaka več tisto full tekoče,tako kot je na začetku...je pa kakec rumene barve z delčki in mehek????Upam,da je to ok???Se pa samo dojima

Drugače pa Celjanke škoda,da se nismo včeraj srečale...midve nisma šle na sprehod,ker je škropilouser posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
8.12.2007 13:50:40   
Anonimen
123a, kakec tvoje Zoje je čisto normalen. Vsi odtenki rumene so normalni, tudi če je kdaj zelenkast je normalno, ponavadi je zelenkast posledica krčev. Bo pa sčasoma blato bolj gosto, koščki noter pa so neprebavljeno mleko.
Blato naj nebi bilo temno (zeleno, črno), penasto-driska ipd.

Bo pa verjetno še katera z več izkušnjami kaj več povedala.

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
8.12.2007 14:09:31   
123a
Hvala srček,sem mislila da to ni ok,ker sem navajena tekoče in,da je pokakana še po hrbtuuser posted image user posted image a ja pa malo je že začelo smrdetiuser posted image kar do sedaj tudi nisem bila navajena.to pa,da je zelenkasto vem,da je od krčev samo tega nima že kak mesec...samo da smo se rešili teh krčev.A tvoj še ima krče???

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.12.2007 14:36:07   
sandra85
LINA Enej je tudi spal samo poleg naju, če sem ga dala v posteljico dretje...
od 3. meseca naprej pa spi v svoji posteljici in se nič ne buni...
počaja še malo, pa tut ti probaj ko bo imel 3 meseceuser posted image

srček saj vem...ti si sumila, da imam user posted image , ker sem roza-jeans oblekico kupila, ko še nisem vedela kaj nosimuser posted image

zmotli pa so se samo pri nani80-to sem tudi dodala na konec seznamčkauser posted image

lemavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč!

no, js glih jem kosilo, mi je dregi učeraj skuhal kosilo za danesuser posted image (je kuhar...tako da ima on to čezuser posted image )
Enej pa leži v gugalniku in napol spi-seveda z palcem v ustihuser posted image
končno je tudi danes prišel miklavž-paket, ki ga sem ga čakala 1 tedenuser posted image ...
ma una gosenica julči sploh ni tako velika in lepa kot je na slikiuser posted image
pa ful trese, da se jo enej boji, ko jo vklopimuser posted image ...
je pa igralni center SUPEEEER!!!!! fulll mi je všeč! zaj študiram, kam ga bom dala, verjetno kar zraven kavča, na tepih (se moram miyice ynebituser posted image )

no, zaj sem pojedla-grem posesat dnevno, da pol položim igralni center na tla, da vidim kako se bo Enej odzvaluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?