|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
8.12.2007 15:06:46   
sandra85
aja sem pozabila povedat, kako sva se z dragim znašla glede daril...preprosto, ne vzame preveč časa za zbirat darlo in drago tut ni...
za babico pa dedka smo kupili magnet z okvirje (se kupi v DM-u, stane pa nekaj manj kot 3€), na njem piše VNUK, not se da slikica in spodaj piše:
Če bi vedel, da je imeti vnuka tako zabavno, bi jih imel najprej user posted image
zraven bomo dali še koledarček ki ga bomo dali delat z enejevo sliko
to je res poceni in lepo darilo
babice in dedki so itak nori na svoje vnučke in jih sigurno kako tako darilo najbolj prevzame...

ostalim bomo dali kledarček in kako slikico v navaden okvirček (kar tut ne pride drago)

za atija pa je Enej kupiluser posted image tut tak magnet z okvirčkom, gor piše na veliko: NAJBOLJŠI OČE, spodaj pa:
Če bi mi vsi očetje tega sveta ponudili roko, bi držal tvojo!
not pa bom dala njuno slikico
meni se zdi ful lepo-me prav zanima, kako bo očka pogledal, ko bo videl, da mu je tut Enej prinesel darlo za Božička-pa še tako lepouser posted image
js bi bila ful vesela,no!
sem pa kupila sebi magnetek z naslovom MAMA
Mame so kot angeli na preizkušnji
not pa bom dala najino slikico

meni take stvari ful ganejo...no sem hotla dat kako idejo, ker je res lepo in kar je nabolj pomembno-poceni!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.12.2007 15:54:17   
Anonimen
Sandra, super ideje! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.12.2007 16:07:10   
Anonimen
123a, Žan nima več krčev odkar ga ne dojim več. ne vem ali jih je imel zaradi prebave mojega mleka ali je to bilo zgolj naključje. Pa tudi blato je pri dojenih in zalivančkih drugačno. Pa smrdi ko kugauser posted image

Sandra, to pa je res super ideja za babice. A si te okvirje kupla v "našem" DM v Portorožu? Ker bi tudi jaz to dala babicam, pa da se jih rešim iz seznamauser posted image .
Sedaj mi ostane samo oče za rešit darilo in kot vsako leto pooooojma nimam kaj mu kupit da bi ga razveselilouser posted image .
Možu pa bom kot ponavadi kupila model avta 1:18, ker jih zbira in mi je že namignil katerega bi rad, samo najt ga moram. Pa čas za po štacunah hodit tudiuser posted image .
Jaz bi tudi dala koledar delat, pa sem razmišljala da ga bom drugo leto slikala vsakič ko bo imel poln mesec in na koncu leta naredila 12-listnega, da bo tudi po mesecih primerno oblečenuser posted image . Pa tudi lepše bo že sedel in ga bom lahko v kake poze posedelauser posted image . Heh, jaz razmišljam že o darilih za drugo letouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.12.2007 16:31:18   
Anonimen
Punce, pri nas tako piha, vreme je katastrofalno... user posted image  Škoda, ker bi res šla vozičkat. Trenutno ninčka - že od 14h. Kmalu ga bom šla zbuditi, da ne bo potem ponoči pestro. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.12.2007 16:35:58   
sandra85
ja srček-v portorožu...vsakič imajo nove-upam, da dobijo tudi kaj podobnega za "najboljšo teto" da dam sestriuser posted image
imajo pa jih takoj pred blagajno in se mi zdijo res poceni, pa lepi-js imam 4 različne doma na hladilniku...

za koledar z 12 različnimi slikicami, pa sem tut js rekla, da bom dala za drugo leto delat, to se mi zdi fullllllllll lepo in prisrčno!!!!!!!! in tako bom naredila vsako leto, ko pa bota 2 pa oba skupaj...

js sem si že pred kakim tednom naredila seznam, komu moramo kupit darila in pol ko dobim idejo samo dopiše...in ko kam gremo kej kup0im, tako da bo do božiča že sigurno vse pod smrekicouser posted image

jutri bomo verjetno postavili smrekico-komaj čakam....
sam je že tako cela dnevna polna igrač, pa 2 igralni podlogi, gugalnik......kam bomo dali smrekico?user posted image
na teraso k psiciuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.12.2007 16:49:50   
Anonimen
Midva sva tudi že  doma. Bila sva 2,5 uri na Braniku, ker moja Žana igra turnir. Midva z malčkom sva zdaj pobegnila na toplo, ati in Jure pa še držita pesti. Jaz si bom pa doma pogrizla nohte.

Guppy - uživaj na Čoliču.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.12.2007 16:54:36   
Anonimen
Sandra, hvala za info. Grem jutri iskat če le ta mraz in pihanje popustita.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.12.2007 18:26:57   
sandra85
sem razmišljala, da bi dala na seznamček tudi kdaj dobi user posted image zobka(1.,2.,3.,...)?
kaj mislite?
meni se to zdi fajnuser posted image
Emmin Ammar je seveda 1.user posted image

duska tut js držim pesti za Žano...mogoče mal prepoznouser posted image
kako je šlo?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.12.2007 18:47:40   
lemavrica
Mi smo šli pa k moževim staršem ampak smo morali zelo hitroit, ker je mož pozabil spakirati flaško za Jako. No pa sej men je itak 1/2 ure dovolj tam, pa še jutri imamo neko družinsko kosilo.
Zdej pa še kar pančka, če bi pa tam ostali bi se pa sigurno zbudil in vklopil alarm za lakoto.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.12.2007 19:08:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

duska tut js držim pesti za Žano...mogoče mal prepoznouser posted image
kako je šlo?

Dobila je diplomico za 9- 11 mesto. In je bila zadovoljna. To je bil njen 2. turnirček. Čez 14 dni pa je turnirček pri nas.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 8.12.2007 19:11:41 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.12.2007 20:23:18   
Anonimen
Večer!
Moj mišek spi... Zopet si kuham njoke. user posted image   Joj, vsak večer sem tako lačna, da ne vem kaj bo. user posted image  

Je mogoče kakšna online, al sem spet sama? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.12.2007 20:31:20   
helenav
I'm here

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
8.12.2007 20:36:22   
helenav
ampak sedaj sem pa jaz samauser posted image user posted image

mah grem na kavč gledat vzemi ali pustiuser posted image user posted image

Danes sem bila v Lesnini na Brdu....ful je lepo..in imaš kaj videt in kupit...pa za deževno soboto lepo pregnat..Klara je najprej ful gledala v kengorujčku potem pa zaspala in bila v vozičkuuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
8.12.2007 20:38:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

I'm here

Me too. user posted image
Prideš na njoke? user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
8.12.2007 20:39:49   
lemavrica
Čer, jest pa čakam da se pizza speče ker sem že lačna za znoret. Pa nič pametnega ni po TV, komi čakam da je konc te Kmetije da bo spet kak film za pogledat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
8.12.2007 20:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Čer, jest pa čakam da se pizza speče ker sem že lačna za znoret. Pa nič pametnega ni po TV, komi čakam da je konc te Kmetije da bo spet kak film za pogledat.

Pa dober tek!
Glede TV pa se strinjam. Res ni nič pametnega za pogledat. In moj gre full zgodaj spati - zame prezgodaj; in potem visim tu na RR.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
8.12.2007 20:46:08   
ana b
Jaz sem tudi tukaj, obupana, ker user posted image  sploh noče zaspati. Sem ga nosila, dojila, odložila, božala šššššššššššššš,.., vsako posebej in vse skupaj. Sedaj leži v ležalniku in se spet nekaj pritožuje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
8.12.2007 20:48:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Jaz sem tudi tukaj, obupana, ker user posted image  sploh noče zaspati. Sem ga nosila, dojila, odložila, božala šššššššššššššš,.., vsako posebej in vse skupaj. Sedaj leži v ležalniku in se spet nekaj pritožuje user posted image .

Kdaj pa ima ponavadi uro za spati?

Moj včasih sploh ne zaspi (ker pač ne more), ko jaz zavlačujem z njegovo uro za spati, da bi šel bolj pozno. Ampak tega zdaj ne počnem več.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
8.12.2007 20:51:36   
ana b
Ponavadi spi že ob osmih, pa je bil takrat že naštiman za spat in v temi in vse kot običajno, pa nič.
Mah grem še enkrat probat, pa še moža ni doma, ker on ga ponavadi uspe uspavat, če men ne rata.

Pridem kmalu nazaj in upam, da se pohvalim, da user posted image  spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
8.12.2007 21:04:50   
ana b
Sem samo stopila v spalnico pa se je začel user posted image , zdaj pa je od hudega mrknil v ležalniku. Bom počakala, da fajn zaspi, potem pa prenos, za katerega upam, da bo uspešen. Zjutraj pa spet ob 6h auf user posted image .

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
8.12.2007 21:05:11   
Anonimen
Držim pesti, da ga boš kmalu uspavala. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.12.2007 21:07:27   
Anonimen

Sem samo stopila v spalnico pa se je začel user posted image , zdaj pa je od hudega mrknil v ležalniku. Bom počakala, da fajn zaspi, potem pa prenos, za katerega upam, da bo uspešen. Zjutraj pa spet ob 6h auf user posted image .

Ma uboga. Mogoče pa je čez dan preveč spal, al ne?
Jaz sem danes mojega čez dan kar 2x zbudila, ker je full spal in sem se bala, da bo zvečer "pestro". user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
8.12.2007 21:17:34   
ana b
Tianna: žal naš ni glih zaspanček in tudi čez dan je spal samo kake tri kitice po max 1 uro. Ni panike, ker sem si moža domov priklicala, pa bo on prevzel komando user posted image . Gremo ga odnest, potem pa tuš in spanje.
Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.12.2007 21:23:48   
Anonimen
Ni panike, ker sem si moža domov priklicala, pa bo on prevzel komando user posted image .

user posted image

Pa, da bi spal do kakšne 9h! user posted image  user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.12.2007 21:49:13   
Anonimen
Vidim, da vam ni za klepetat. Kaj vse gledate kmetijo??

No, potem pa LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?