BAMBINA_
|
Čer, na hitrco, preden pod kovter zlezem... mmm. Eca, si pa izjemna pripovedovalka. Jaz sem te čitala skoraj kot Agatho Christie. Napeto. Na koncu sem si že skoraj nohte grizla, ko si opisovala, kako sta divjala, da vama ne bi bilo potrebno doplačati parkinga. Zdaj pa še fotke gor napopi. Komaj čakam. Pucanje noska jaz sicer uporabljam samo fiziološko. Grem z njim pred ogledalo, se radovedno gleda in skoraj ne ve, kdaj mu špricne v noska. Sem pa pri Tanč zadnjič čitala, da če uporabljate pumpice, NIKOLI na suho. Morate baje vedno prej fajn s fiziološko zmehčati. Majchi, upam da fajn zrihtata jutri pri P. Lex že doma? Fajn, da si uživala in si malce spočila. Kmetija jst sem včeraj gledala. Mislim.... 1x sem gledala, so se izživljali nad bogim pujskom, včeraj sta se pa dve babnici tako grobo tepli... Tejč, naprej gre pa una črna, z razbrazdano kožo. Cappy za tvoj vrat. Griša je bil danes ful pridkan. Mu pa vročina ne pade, skozi okoli 37,5° C, pa ful več spančka. Tak, da, če nau boljš, gremo v torek tudi k P. Pa sem rekla na hitrco... pa sem spet tolk naklofala Nočko!